- Emoji Skoru
- 408
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi anneveoglusu
Benim 1-2 daml kan geldi sanırımAramızda bir gün adet olana kadar ümit var bakalım neler göreceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1-2 daml kan geldi sanırımAramızda bir gün adet olana kadar ümit var bakalım neler göreceğiz
Beynimiz duygularımızla bir olup bize hükmediyor hayırlısı olsun. En kısa zamanda nasip olsun inşallah. ben cesaret edip test yapamıyorumCumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Benim 1-2 daml kan geldi sanırım
Yavru naptın sen kan verdin mi?Hayırşı olsun canım ama hemen testlere güvenme ben geçen ay koyu 2 çizgi gördüm kanda negatifdi 2 gün üst üste test yaptım 2.çizgiler var ama yinede batın geçmesini bekliyorum inşallah senin ki benim gibi olmaz kan ver en iyisi
İnsallahBat 26 haziran benimde kızlar bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim... İnşallah gelmiştir meleklerimiz çifte bayram yaşarız
Yarın vercem tatlımm kimliğim annemde kalmış hastanede giriş yapmıyorlar yarın anasağlıkta vericem sabah hulantısı oldu bende 5 de kalktım vallahiYavru naptın sen kan verdin mi?
bizlere de dua et canımBat 24 haziran.
İkinci denememiz bu ay ve silik çizgi çıktı 4 gün öncesinde çok şükür.
İlk ayımız da kimyasal gebelik yaşadım, ama rabbim ikinci ayımız da da çift çizgiyi görmeyi nasip etti çok şükür.
Gönlü güzel arkadaşım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsinbenim de bata son 6 gün arkadaşlar bana dua edin inşallah 3 senedir bekliyorum bebeğimi hiç hamile de kalmadım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bana da cümlemize de inşallah amin
Adet oldun mu aynı günde idik erken gelmiş allah tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ileSelam kızlar neler yapıyorsunuz. Ben bugün yoğun kasık ağrısına cebelleşiyorum ve gününden önce gelen adet kanamamla bu aydan ümidimi kesiyorum sizde durumlar neler güzel haberlerinizi bekliyorum
Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallahKızlar bide bu testten yaptım meraktan hafta göstergeli inşallah bu kez sağlıklı bi gebelik olur ve yine kimyasal olmaz
Haklısın canım o anlık yazdım benim hala umudum var inşallah rabbim mucizesini nasıp ederKIzlar dün doktora gittim vajinal muayene yapti. Gebelik göremedim dedi. Bir iki hafta sonra ancak adet görürsün dedi adet söktürücü falan da vermedi. Bugün besinci günüm hala hastalanmadım. Adet olana kadar ümidimizi kesmeyelim A anneveoglusu
ALLAH RAZI OLSUN canım beni utandırıyorsun sizlerin de gönülleri güzelGönlü güzel arkadaşım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin
Amin inşallah hepimize nasip olsun. Sende durumlar nasıl güzel haberini bekliyorumAdet oldun mu aynı günde idik erken gelmiş allah tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile