Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Cumartesi veya pazar günüm geçince test yapacaktım merakima yenik düştüm ve testi yaptım negatif demek hayırlısı buymuş ama hiç giguslerimde bu kadar hassasiyet olmamıştı sanırım gebe kalma isteğim vücudumu ele geçirip yönlendiriyor
Beynimiz duygularımızla bir olup bize hükmediyor hayırlısı olsun. En kısa zamanda nasip olsun inşallah. ben cesaret edip test yapamıyorum

Hayırşı olsun canım ama hemen testlere güvenme ben geçen ay koyu 2 çizgi gördüm kanda negatifdi :KK43: 2 gün üst üste test yaptım 2.çizgiler var ama yinede batın geçmesini bekliyorum inşallah senin ki benim gibi olmaz kan ver en iyisi
Yavru naptın sen kan verdin mi?

Bat 26 haziran benimde kızlar bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim... İnşallah gelmiştir meleklerimiz çifte bayram yaşarız

KIzlar dün doktora gittim vajinal muayene yapti. Gebelik göremedim dedi. Bir iki hafta sonra ancak adet görürsün dedi adet söktürücü falan da vermedi. Bugün besinci günüm hala hastalanmadım. Adet olana kadar ümidimizi kesmeyelim A anneveoglusu

Kızlar bide bu testten yaptım meraktan hafta göstergeli inşallah bu kez sağlıklı bi gebelik olur ve yine kimyasal olmaz

Eklentiler

• IMG_3496.JPG
    IMG_3496.JPG
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Ben bugün yoğun kasık ağrısına cebelleşiyorum ve gününden önce gelen adet kanamamla bu aydan ümidimi kesiyorum :duduk: :cry:sizde durumlar neler güzel haberlerinizi bekliyorum

Bat 24 haziran.
İkinci denememiz bu ay ve silik çizgi çıktı 4 gün öncesinde çok şükür.

İlk ayımız da kimyasal gebelik yaşadım, ama rabbim ikinci ayımız da da çift çizgiyi görmeyi nasip etti çok şükür.
bizlere de dua et canım

benim de bata son 6 gün arkadaşlar bana dua edin inşallah 3 senedir bekliyorum bebeğimi hiç hamile de kalmadım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bana da cümlemize de inşallah amin

benim de bata son 6 gün arkadaşlar bana dua edin inşallah 3 senedir bekliyorum bebeğimi hiç hamile de kalmadım inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur bana da cümlemize de inşallah amin
Gönlü güzel arkadaşım rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin

Selam kızlar neler yapıyorsunuz. Ben bugün yoğun kasık ağrısına cebelleşiyorum ve gününden önce gelen adet kanamamla bu aydan ümidimi kesiyorum :duduk: :cry:sizde durumlar neler güzel haberlerinizi bekliyorum
Adet oldun mu aynı günde idik erken gelmiş allah tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile

KIzlar dün doktora gittim vajinal muayene yapti. Gebelik göremedim dedi. Bir iki hafta sonra ancak adet görürsün dedi adet söktürücü falan da vermedi. Bugün besinci günüm hala hastalanmadım. Adet olana kadar ümidimizi kesmeyelim A anneveoglusu
Haklısın canım o anlık yazdım benim hala umudum var inşallah rabbim mucizesini nasıp eder

Ver benim için büyük gün bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim
İnşallah meleklerimiz sağlıkla gelmiştir arkadaşlar

Back