• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

karnımda dünden beri agri var ama hastalanmadım böyle yasayan var mı belirti olarak? Önceden agridiginda adetim sökülüverirdi hemen

O aglak hal bende de var çok duygulaniyorum
Yaa nebileyim geçen ay pozitifi gördüm kanda negatifdi onun için tedirginim ama 2 testede pozitif var ondanda ümitliyim.Yarın belki verebilirim kanı bide görümcemin evini yanımıza taşıdığımız için vaktim olmuyo

vallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden

9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah
aa çekirdek çitleenin faydası var mı ki ilk defa duydum

Yaa nebileyim geçen ay pozitifi gördüm kanda negatifdi onun için tedirginim ama 2 testede pozitif var ondanda ümitliyim.Yarın belki verebilirim kanı bide görümcemin evini yanımıza taşıdığımız için vaktim olmuyo
İnşallah rabbim yüzünü güldürür canım bu sefer

Kedicikk061 Kedicikk061 nasılsın tekrar kan testi yaptırdin mi

scarlet82 scarlet82 sen nasılsın Dr gittin mi tekrar

_kvrckmom_ _kvrckmom_ sende durumlar nasıl
Haftasonum acayip yoğun geçti resmen yorgunluktan uyuyamıyorum şuan. Kasıklarımda batmalar var kuzum bide göğüslerimde acı filan değilde bi dolgunluk oluştu sanki.
Senden umutluyum ama sanki bir mucize oluşuyor içinde

Back