• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran transfer olanlar👼

Vallahi benim ilk günden beri kasığım ağrıyordu bugün dindi şükür ama sırtım ve belim arar ara ağrıyor bile edim ama neye işarettir😂🥰🤲

Merhabalar, benim de Ankara'da 23 haziranda transferim oldu. Şu an beklemedeyim üçüncü transfer denemesi benim de. İlk günden beri kasık ağrıları oluyor ara ara onun haricinde hiç bir belirti yok. Genel olarak baktığımda da belirti yasayanlar varmış🥺 umarım hepimizin olumlu sonuçlanır 🤲🤲 progesteron fitil kullanıyorum birkaç yorumda da zor yapiliyorsa adet olacağı için tutunma olmamıştır büyük ihtimal gibi yorumlar gördüm. O da çok can sıkıcı oldu. Son iki fitil çok zor yapilmaya başladı şişkinlik oldu sanırım bakalım beklemek çok zor 🙁

Merhabalar, benim de Ankara'da 23 haziranda transferim oldu. Şu an beklemedeyim üçüncü transfer denemesi benim de. İlk günden beri kasık ağrıları oluyor ara ara onun haricinde hiç bir belirti yok. Genel olarak baktığımda da belirti yasayanlar varmış🥺 umarım hepimizin olumlu sonuçlanır 🤲🤲 progesteron fitil kullanıyorum birkaç yorumda da zor yapiliyorsa adet olacağı için tutunma olmamıştır büyük ihtimal gibi yorumlar gördüm. O da çok can sıkıcı oldu. Son iki fitil çok zor yapilmaya başladı şişkinlik oldu sanırım bakalım beklemek çok zor 🙁
Tatlim ayni durumdayiz fitil konusunda doktorum normal oldugunu soyledi . O yorumu bende gordum dikkate almayin olur mu. Cunku herkes fitil kullanmiyor

Kızlar selam
5. Günüm bugün ve siyah bildiğiniz siyah renkte akıntı geldi peçeteye korkuyorum

Tatlim ayni durumdayiz fitil konusunda doktorum normal oldugunu soyledi . O yorumu bende gordum dikkate almayin olur mu. Cunku herkes fitil kullanmiyor
Bu süreçte her şey geliyor insanın aklına en olmayacak şeyleri bile takiyor maalesef 🙁 tutunma kanaması da olmadı o da içime kuşku düşürdü baya🙁

3 denemeniz oldugunu soylemissiniz. Daha onceki transferler ayni durumu yasamadiniz yada ayni ilaci kullanmadiniz sanirim
İlk seferde başka Dr a gitmiştim tamamen farklı bir yontemdi ilaç vs olarak. Son ikisi şu anki Dr. Bir oncekinde de sadece kasik ağrısı vardı ve tutunma olmamıştı maalesef

Bu süreçte her şey geliyor insanın aklına en olmayacak şeyleri bile takiyor maalesef 🙁 tutunma kanaması da olmadı o da içime kuşku düşürdü baya🙁
Simdi arkadasimla konustum oda bu sureci yasayan biri 3 aylik hamis olumsuzu alma olumlu dusun allah isteyen herkese versin

Hayır tuvalet kağıdının uç kısmında hafif bir belirginlik deydi korktum ama şu an bir daha olmadı

Back