- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 38
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrası kimyasal mı geliştiBelirti aramayın kızlar benim 2. Trasferim de pozitif oldu ama belirtiler hiç yoktu
Yok cnm 9 haftalık oldu kalp atışları duyulmadı düşük yaptimSonrası kimyasal mı gelişti
Yalnızca göğüslerimde dokununca bir ağrı sözü arası bir şey var onun haricinde hiç bir belirtim yok henüz sizin var mıAğrı sızı bir belirti var mı acaba aynı günüz
Tatlim ayni durumdayiz fitil konusunda doktorum normal oldugunu soyledi . O yorumu bende gordum dikkate almayin olur mu. Cunku herkes fitil kullanmiyorMerhabalar, benim de Ankara'da 23 haziranda transferim oldu. Şu an beklemedeyim üçüncü transfer denemesi benim de. İlk günden beri kasık ağrıları oluyor ara ara onun haricinde hiç bir belirti yok. Genel olarak baktığımda da belirti yasayanlar varmış umarım hepimizin olumlu sonuçlanır progesteron fitil kullanıyorum birkaç yorumda da zor yapiliyorsa adet olacağı için tutunma olmamıştır büyük ihtimal gibi yorumlar gördüm. O da çok can sıkıcı oldu. Son iki fitil çok zor yapilmaya başladı şişkinlik oldu sanırım bakalım beklemek çok zor
3 denemeniz oldugunu soylemissiniz. Daha onceki transferler ayni durumu yasamadiniz yada ayni ilaci kullanmadiniz sanirimTatlim ayni durumdayiz fitil konusunda doktorum normal oldugunu soyledi . O yorumu bende gordum dikkate almayin olur mu. Cunku herkes fitil kullanmiyor
Yogun mu tatlim tutunma genelde oluyor korkmaKızlar selam
5. Günüm bugün ve siyah bildiğiniz siyah renkte akıntı geldi peçeteye korkuyorum
Bu süreçte her şey geliyor insanın aklına en olmayacak şeyleri bile takiyor maalesef tutunma kanaması da olmadı o da içime kuşku düşürdü bayaTatlim ayni durumdayiz fitil konusunda doktorum normal oldugunu soyledi . O yorumu bende gordum dikkate almayin olur mu. Cunku herkes fitil kullanmiyor
Yine de Dr unuza bir danışın bence siyah iseKızlar selam
5. Günüm bugün ve siyah bildiğiniz siyah renkte akıntı geldi peçeteye korkuyorum
İlk seferde başka Dr a gitmiştim tamamen farklı bir yontemdi ilaç vs olarak. Son ikisi şu anki Dr. Bir oncekinde de sadece kasik ağrısı vardı ve tutunma olmamıştı maalesef3 denemeniz oldugunu soylemissiniz. Daha onceki transferler ayni durumu yasamadiniz yada ayni ilaci kullanmadiniz sanirim
Simdi arkadasimla konustum oda bu sureci yasayan biri 3 aylik hamis olumsuzu alma olumlu dusun allah isteyen herkese versinBu süreçte her şey geliyor insanın aklına en olmayacak şeyleri bile takiyor maalesef tutunma kanaması da olmadı o da içime kuşku düşürdü baya
Amin inşallah. teşekkür ederim yorumlarınız için deSimdi arkadasimla konustum oda bu sureci yasayan biri 3 aylik hamis olumsuzu alma olumlu dusun allah isteyen herkese versin
Ben tutundugunu yoruyorum kuzum doktorunla iletisim halindeysen sor istersen ama bi kac gundur butun topikleri okuyorum basina gelen arkadaslar var sonucu pozitifHayır tuvalet kağıdının uç kısmında hafif bir belirginlik deydi korktum ama şu an bir daha olmadı