• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Burada yazılanları okumak hem heyecan verici hem ortak duyguları yaşayan insanların birbirlerine dertlerini anlatmaları çok hoş.
Hala test yapmadım Korkuyorum sanırım biraz yaklaşık 1 yıldır bekliyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

İnsallah hamilesindir peki belirtilerin var mi?
Insallah canim benim. Ya evet belirtilerim var ama psikolojikmi diye düşünüyorum hep. Mesela aşırı derecede duygusalım, böyle beyazla sarı arasında bi akıntım var göbeğimin alt kısmına ve belime ara ara sancı giriyo ama belirsizlik ve 3 testin negatif çıkması beni çok sıkıyo :KK34:

Insallah canim benim. Ya evet belirtilerim var ama psikolojikmi diye düşünüyorum hep. Mesela aşırı derecede duygusalım, böyle beyazla sarı arasında bi akıntım var göbeğimin alt kısmına ve belime ara ara sancı giriyo ama belirsizlik ve 3 testin negatif çıkması beni çok sıkıyo :KK34:
Haklısın bugün tek cizgiyi görmek nasil canimi sıktı anlatamam..bir kan testi yaptir canim en iyisi icin rahatlar ben hemen yarina randevu aldim doktora gorunucem bi sıkıntım var mi diye belki kan testi de isterim bence sen de yap

Yani hiç bi zaman diyemedim ben tam arası şu kadar gün diye ama bu kadar sarkmazdı hiç hatta hep erkene atardı ama şimdi 33 gün falan oldu bi de 10 unda bi damla koyu kahve geldi hemen durdu sonrada halihazirda devam eden beyaz sarı bi akıntım var aşırı derecede acıkıyorum ve başım ağrıyo bi de karnımın alt kısmı ağrıyo kendimimi kandırıyorum diyorum ama :KK1:

belirtiler o yönde ama yine de cok kaptırma kendini, ne zaman ki emin oldun o zaman sevin cunku ben her ay aynı moda giriyorum. hep umutlanıp herseyden bi şey cıkarıp sonrasında hüsran olunca cok üzülüyorum. ben de su an yine umutlanma moduna girdim, lekelenme oldu kesilmeye basladı adete dönmedi diye ama yine de belli olmıuyor bnm hormonlar her an hersey değişebilir. bir de kimyasal gebelik yasadıgım icin 1 hafta gebeyim diye sevinip sonra düşük olunca artık hic biseye sev,nemiyorum tam anlamıyla. en guzeli kendini alıstırmican ne zaman kalp atısını duydun o zaman sveinebilirsin tabi bu dediklerim kendime de geçse keşke :kızgın:

Burada yazılanları okumak hem heyecan verici hem ortak duyguları yaşayan insanların birbirlerine dertlerini anlatmaları çok hoş.
Hala test yapmadım Korkuyorum sanırım biraz yaklaşık 1 yıldır bekliyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
Öyle hepimizde aynı umudlar ve üzüntüler. Senin bat ne zaman

Haklısın bugün tek cizgiyi görmek nasil canimi sıktı anlatamam..bir kan testi yaptir canim en iyisi icin rahatlar ben hemen yarina randevu aldim doktora gorunucem bi sıkıntım var mi diye belki kan testi de isterim bence sen de yap
Ben mayıs 18 de gitmiştim bi problemmi var diye doktor o gün kan testi yaptı hormonlar falan her şey normal çıktı bi de ultrason istedi onuda haziran 5 te yaptılar o da temiz çıktı hiç bi problem yok dedi ama kist yazıyo kâğıtta beni çok düşündürdü başından savdı diye bende cuma gününe başka bi doktora aldım bakalım inşallah ogün test falan isterse istemezse ben istiycem artık inşallah orda sonuç güzel çıkar. İdrar testlerine hiç güvenmiyorum açıkçası artık:KK12:

belirtiler o yönde ama yine de cok kaptırma kendini, ne zaman ki emin oldun o zaman sevin cunku ben her ay aynı moda giriyorum. hep umutlanıp herseyden bi şey cıkarıp sonrasında hüsran olunca cok üzülüyorum. ben de su an yine umutlanma moduna girdim, lekelenme oldu kesilmeye basladı adete dönmedi diye ama yine de belli olmıuyor bnm hormonlar her an hersey değişebilir. bir de kimyasal gebelik yasadıgım icin 1 hafta gebeyim diye sevinip sonra düşük olunca artık hic biseye sev,nemiyorum tam anlamıyla. en guzeli kendini alıstırmican ne zaman kalp atısını duydun o zaman sveinebilirsin tabi bu dediklerim kendime de geçse keşke :kızgın:
İnşallah Rabb im bize de isteyen herkesede nasip etsin canım. Seninde kötü olmuş ama konuşmalarından anladığım kadarıyla umudunu kaybetmemişsin çok şükür çok sevindim. Bende aynı şekilde artık hep negatifi görmekten bıktım iyice bekleyip cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum :KK16:

Back