İnşallah canımRabbim bir an önce evlat isteyenlerin yüzünü güldürsün
Benim de bat 4 Haziran. Şubatta ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ama bu ay hiç belirti hissetmiyorum sanırım bu ay olmadıMerhaba kızlar. Bende beklemedeyım adet olma tarihim 3 haziran. Çok heyecanlıyım. Subat ayında kımyasal gebelik yasadım. İnsallah bu ay olur. Belirti olarak kasık ağrıları bazen sağ bazen sol kasığımda ağrı oluyor. Göğüs hassasiyetim var. Ara ara ağrı olan kasık bacağıma kadar vuruyor. Hayırlısı diyelimm dualarınızı beklıyorumm
Hayırlısı olsun inşallah tutmuşturBenim de bat 4 Haziran. Şubatta ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ama bu ay hiç belirti hissetmiyorum sanırım bu ay olmadı
Belirrti olması illa lazım değil inşallah tutmuştur canım karamsar olmaBenim de bat 4 Haziran. Şubatta ben de kimyasal gebelik geçirdim. Ama bu ay hiç belirti hissetmiyorum sanırım bu ay olmadı
aynen benim 2 haftadır tüm belirtiler vardı ne tortulu çişim kaldı ne ishalim ne tıkanıklığı bugün bir uyandım hepsi kayboldu ahahha memelerim taş gibi olmuştu yumuşamış sızı kaldı hafif 1 gecede o bile yumuşadı. sanırım psikolojik her şeyi yaşadım doğurdum sonra bittiHayırlısı olsun inşallah tutmuşturKimisinde hiç belirti vermiyormuş ama kendimizi umutlandırmayalım da umutsuzluğa da düşmeyelim
İnşallah canım benimHayırlısı olsun inşallah tutmuşturKimisinde hiç belirti vermiyormuş ama kendimizi umutlandırmayalım da umutsuzluğa da düşmeyelim
İnşallah canımBelirrti olması illa lazım değil inşallah tutmuştur canım karamsar olma
İnşallah canım şuana kadar hepimizin ilk.cocugu olacak bnc sancı bnde de var kısa kısa bakalım seninki az kalmışBenim de bat 2 haziran karnımda belimde batmalar var ama adet sancısını andıran kısa kısa süren bir de agrım var hiç çocugum yok kafam çok karıstı varmı yok mu anlamadım gögüs lerim de acıyor ve yesil yeşil damarlar çıkmıssuan bile karnıma bişey batıyor hadı hayırlısı
Ama ilk zamanlar hep umutluudum artık umudum kalmadı canım psikolojim allak bullak oldu Malesef yolda yürürken insanlar bana hamile galiba diyorlar farkediyorum ama kaynanam ve eltim sen hamile değilsin sendeki psikolojik diyorlar bende inandım artık bütün belirtiler vucut değişimleri psikolojik herhaldeİnşallah canım şuana kadar hepimizin ilk.cocugu olacak bnc sancı bnde de var kısa kısa bakalım seninki az kalmışbakalım hayırlısı
Lütfen sen onlara kulak asma biliyorum herkesten Bi ses çıkar ama rabbim demekki nasip etmedi Sen sıkma canını güzel şeyler olur nasip ederAma ilk zamanlar hep umutluudum artık umudum kalmadı canım psikolojim allak bullak oldu Malesef yolda yürürken insanlar bana hamile galiba diyorlar farkediyorum ama kaynanam ve eltim sen hamile değilsin sendeki psikolojik diyorlar bende inandım artık bütün belirtiler vucut değişimleri psikolojik herhaldebeklentim yok artık adetimi bekliyorum sadece vucudumda olan tuhaf seyler psikolojik olabilir
Hahah doğurdum diyor birdeaynen benim 2 haftadır tüm belirtiler vardı ne tortulu çişim kaldı ne ishalim ne tıkanıklığı bugün bir uyandım hepsi kayboldu ahahha memelerim taş gibi olmuştu yumuşamış sızı kaldı hafif 1 gecede o bile yumuşadı. sanırım psikolojik her şeyi yaşadım doğurdum sonra bitti
%100 aynı belirtiler şöyle ki ya kendimizi dinliyoruz normalde de oluyordu ama farkında değildik (ki olabilitesi yüksek) ya da gerçekten belirti yaşıyoruz. Ben ağrıların ilk başta psikolojik olduğunu düşünmüştüm ama yok artık düşünmüyorum o kadar da değilBenim de bat 2 haziran karnımda belimde batmalar var ama adet sancısını andıran kısa kısa süren bir de agrım var hiç çocugum yok kafam çok karıstı varmı yok mu anlamadım gögüs lerim de acıyor ve yesil yeşil damarlar çıkmıssuan bile karnıma bişey batıyor hadı hayırlısı
İnşallah adetime daha 4 gün var eger gebelik varsa çıkar zaten sadece söylenen sözler agırıma gidiyor saha bişey belli değil ama ne bileyim olmadımı da olmaz işte heyecanlı bir bekleyiş kalmadı artık ama sadece vucudumda bir çok belirti var 3 gün önce de doktor progesteron testi yaptı 9.3 ve yüksek dedi aslında adet gününü bekle bakalım dedi geç döllenme de olabilirmiş ama belki gebelikte yoktur insanların söylediği bir çok şey yıprattı beni heyecan falan kalmadıLütfen sen onlara kulak asma biliyorum herkesten Bi ses çıkar ama rabbim demekki nasip etmedi Sen sıkma canını güzel şeyler olur nasip eder
Bak n güzel adet gününü bekle derim sana canım insanlar bizim n yaşadığımız bilmiyor sen en iyisi kendin ve eşini dinle başka kimseye bakma sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva içinde yavrularımız olacak inşallah az sabır kaç senedir evlisiniz yaş kaçİnşallah adetime daha 4 gün var eger gebelik varsa çıkar zaten sadece söylenen sözler agırıma gidiyor saha bişey belli değil ama ne bileyim olmadımı da olmaz işte heyecanlı bir bekleyiş kalmadı artık ama sadece vucudumda bir çok belirti var 3 gün önce de doktor progesteron testi yaptı 9.3 ve yüksek dedi aslında adet gününü bekle bakalım dedi geç döllenme de olabilirmiş ama belki gebelikte yoktur insanların söylediği bir çok şey yıprattı beni heyecan falan kalmadı
Canım valla bende ilk zamanlar kesin gebeyim diyordum simdide kaynanam ve eltim sendeki psikolojik biz senin hamile oldugunu düşünmüyoruz diyorlar psikolojim cok bozuldu bende artık psikolojik herhalde diye düşünüyorum ama Bi yandan da umutsuzluga kapıldım vazgec tim beklemekten buna ragmen hala batmalar ve şiddetli gögüs agrılarım var ne düşüneceğim hakkında hiç bir fikrim de yok açıkçası%100 aynı belirtiler şöyle ki ya kendimizi dinliyoruz normalde de oluyordu ama farkında değildik (ki olabilitesi yüksek) ya da gerçekten belirti yaşıyoruz. Ben ağrıların ilk başta psikolojik olduğunu düşünmüştüm ama yok artık düşünmüyorum o kadar da değil
2 senelik evliyim canım 28 yasım ilk defa yumurtlama günümde değerlendirme yaptım onuda doktor soyledi denk geldi öyle doktora gittiğim gün yumurtlama günümmüşBak n güzel adet gününü bekle derim sana canım insanlar bizim n yaşadığımız bilmiyor sen en iyisi kendin ve eşini dinle başka kimseye bakma sağlıklı huzurlu mutlu bir yuva içinde yavrularımız olacak inşallah az sabır kaç senedir evlisiniz yaş kaç
Eminim bu sefer olur inşallah senin için çok dua edecem sende bana dua et hersey güzel olacak inşallah bu ay hepimize nasip olacakBen
2 senelik evliyim canım 28 yasım ilk defa yumurtlama günümde değerlendirme yaptım onuda doktor soyledi denk geldi öyle doktora gittiğim gün yumurtlama günümmüş
olmasa bile onlar öyle konuşuyor ya inadına olsun da kapak olsun istiyor insan milletin ağzı da torba değil bu işin %50si psikoloji. rahat olmak akışına bırakmak gerek diyorlar ama ben bugün bile kaset test yaptım daha 8 9 gün var nasıl çıksın ahahha belki yumurtlamadım bile yani ovu testleriyle takip ettin mi yumurtlamanı. bu belirtiler kesinlikle insnaı şüpheye düşürüyor ama L Larissa dediği gibi kendimizi dinlediğimiz ve olumlu sonuç umduğumuz için her şeyden umutlanmak istiyoruz doğal olarak. idrarda tortu dediler galib açişten önce tükürüp öyle çişimi yapıyodum tortu gözüksün diye ahhahahahha kendimden her şeyi bekliyorum bugün tüm belirtiler kaybolunca ayaklarım yere bastıCanım valla bende ilk zamanlar kesin gebeyim diyordum simdide kaynanam ve eltim sendeki psikolojik biz senin hamile oldugunu düşünmüyoruz diyorlar psikolojim cok bozuldu bende artık psikolojik herhalde diye düşünüyorum ama Bi yandan da umutsuzluga kapıldım vazgec tim beklemekten buna ragmen hala batmalar ve şiddetli gögüs agrılarım var ne düşüneceğim hakkında hiç bir fikrim de yok açıkçası
Duanı eksik etme rabbim gönlündeki ni gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah umarım güzel olur herşeyEminim bu sefer olur inşallah senin için çok dua edecem sende bana dua et hersey güzel olacak inşallah bu ay hepimize nasip olacak