Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Hep takvime göre denedim 1 kimyasal geçirdikten sonra dedim doktora gittim sorun yok dedi işte 10 ve 20 gün arası aşırı ilişki dedi 2 günde 1 folik asit verdi işte bakalım hayrilisi
Çok geçmiş olsun forumda hep kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar ama bilmiyorum tabiki. ben doktora gitmedim de 20 günden sonra ilişkinin zararı olur mu acaba tutunma açısından?

Çok geçmiş olsun forumda hep kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar ama bilmiyorum tabiki. ben doktora gitmedim de 20 günden sonra ilişkinin zararı olur mu acaba tutunma açısından?
Onunla ilgili bnmde Bi bilgim yok ama annemler diyorlardı hani öğrendikten sonra çok olmasın bünyede bünyeye fark ediyormuş

son adet tarihin ne zamandıı yeni yeni belirtiler var mıı bende idrarda tortu diyolar psikolojik o da oldu galiba beyaz beyaz kar yağmış gibi bişiler var ama dedim bbörekleri üşüttüğüm için tüm belirtiler ondan kesin. her şeyin belirtisi de aynı ya

Aynı bizim gibi canım bnmki 10 ay doktor gittim Bi on kontrol için dedi işte şimdiye kadar korunmussunuz normaldir hiç bir sorun yok dedi
aynen cicim bende bi sorun varsa çözülsün dedim doktora yok sen 5-6 ay dene sonra bakarız dedi folik asit verdi yolladı

zaman geçmiyor vallahi sürekli yeni belirti psikolojik halbuki belirti çıkmaz yani daha erken
Canım benimki kimyasal gebelik olunca zaten gebelik le aynı belirti bnmki 10 gün önce kasikta ağrı koku ve mide bulantim akıntım çoktu göğüs kahve yeri büyümesi öyle belirti vardı

Canım benimki kimyasal gebelik olunca zaten gebelik le aynı belirti bnmki 10 gün önce kasikta ağrı koku ve mide bulantim akıntım çoktu göğüs kahve yeri büyümesi öyle belirti vardı
sabah bende kustum ama grip gibi oldum ya bir tıkanıklık burun akıntısı ondan olabilir. kasıkta da ara ara giriyor bıçak çıkıyor devamlı bir şey yokk gece 2-3 kere çişe kalkıyorum 2 gündür adet öncesi gibi de 1 haftadır memişler dokununca bile acıyor sertleşmişler

Canım belirtiler onun gibi valla bnmki de öyleydi sık idrar stresten kaynaklı oluyo sadece işte koku hassasiyeti ve 10 gün önceki kasık ağrısı

Canım belirtiler onun gibi valla bnmki de öyleydi sık idrar stresten kaynaklı oluyo sadece işte koku hassasiyeti ve 10 gün önceki kasık ağrısı
eczanede 50 tl ya satılan erken gebelik testi trendyolda 22 tl idi şimdi sipariş verdim o gelince yaparım bakalım ne olacak 3-4 güne anca gelir heralde. ben üşüttüğümde de hep öyle oluyor da ondan beklentiye girmiyorum diyorum ama insan içten içe umutlanıyor ne yalan söyleyeyim sizin son adet tarihi ne zamann

Selam canım benimde 10u beklemedeyiz benim 1 düşüğüm birde dış gebeliğim oldu pıhtılaşma bozukluğum varmış kan sulandiriciya başlicam yarın bu arada hiç etrafinizda gebelik oncesi iğne kullanan varmiydi duydunuzmu doktorum tedbir amacli kullanmamı onerdi ama kafam cok karisik hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alalım

11 mayıs ti 28 gün döngüm sürüyor işte 8 haziran bat günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…