Benim kuzenim de öyleydi kan pıhtılaşma olduğu için 3 tane düşük oldu işte oda sizin gibi iğne kullandı simi 1 buçuk yasinda prensesi varSelam canım benimde 10u beklemedeyiz benim 1 düşüğüm birde dış gebeliğim oldu pıhtılaşma bozukluğum varmış kan sulandiriciya başlicam yarın bu arada hiç etrafinizda gebelik oncesi iğne kullanan varmiydi duydunuzmu doktorum tedbir amacli kullanmamı onerdi ama kafam cok karisik hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alalım
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Ben 3 yıldır evliyim bebek denemek daha bu ay aklımıza geldi inş bu kadar beklediğimize pişman etmez :) yaş 30
5 mayısta da ben olmuştum öf düzenli bir döngüm olsa umudum artacak ama geçen ay 30 gün önceki ay 40 önceki ay 35 önceki ay 4511 mayıs ti 28 gün döngüm sürüyor işte 8 haziran bat günüm
5 mayısta da ben olmuştum öf düzenli bir döngüm olsa umudum artacak ama geçen ay 30 gün önceki ay 40 önceki ay 35 önceki ay 45tam bir kuduruk adet döngüm
ovulasyon testi alıp deneyeceğim bundan sonra böylece en azından yumurtlama döneminden emin olurum böyle 1 gün arayla tavşan gibi kuscam artıkOlsun bısey olmaz sende 28 gün yaparsın belli olur zaten varsa canm 5 haziranda yapsan çıkar
Yaa o kadar iyi geldiki suan yazdigınız inşallah bizede nasip olsunBenim kuzenim de öyleydi kan pıhtılaşma olduğu için 3 tane düşük oldu işte oda sizin gibi iğne kullandı simi 1 buçuk yasinda prensesi var
Son adet tarihim 10 mayıs :) kasık batmam hafifledi benimde ama sanki adet olcakmışım gibi karnımın içison adet tarihin ne zamandıı yeni yeni belirtiler var mıı bende idrarda tortu diyolar psikolojik o da oldu galibabeyaz beyaz kar yağmış gibi bişiler var ama dedim bbörekleri üşüttüğüm için tüm belirtiler ondan kesin. her şeyin belirtisi de aynı ya
bana da sancı ara ara girip gidiyor yoğun değil adet belirtilerim benim bu kadar önce başlamazdı ondan bi şüphe etmedim değil ama her şey olabilirSon adet tarihim 10 mayıs :) kasık batmam hafifledi benimde ama sanki adet olcakmışım gibi karnımın içine göğüs hassasiyeti ne idrarda tortu bende başka hiçbişey olmadığından heralde psikolojik değil ama altından başka bi şey çıkmasından da korkuyorum o yüzden canım idrarda tortu varsa o da psikolojik değildir ya gözlerimiz de bozulmasın
Aynen benimde 10’gün önceden böyle dertlerim olmazdı hiç. Biraz da kendimizi mi dinliyoruz acaba? Günler geçse de öğrensek sınav sonucu bekler gibi bekliyoruzbana da sancı ara ara girip gidiyor yoğun değil adet belirtilerim benim bu kadar önce başlamazdı ondan bi şüphe etmedim değil ama her şey olabilir
Valla öyle h.sonu hiç geçmesin işe gitmeyeyim istersim şimdi hemen günler geçsin istiyorum negatifse bile olmuş mu olmamış mı öf kafamda deli sorular. Bende diyorum belki her ay böyle oluyodu dikkat etmiyodum dinleye dinleye bir hal oldum kendimiAynen benimde 10’gün önceden böyle dertlerim olmazdı hiç. Biraz da kendimizi mi dinliyoruz acaba? Günler geçse de öğrensek sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz
ayy erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musuun bugün yarın çok heyecanlı işler gerçektenn allah hayırlısını versin hepimizeeMerhaba kızlar. Bende beklemedeyım adet olma tarihim 3 haziran. Çok heyecanlıyım. Subat ayında kımyasal gebelik yasadım. İnsallah bu ay olur. Belirti olarak kasık ağrıları bazen sağ bazen sol kasığımda ağrı oluyor. Göğüs hassasiyetim var. Ara ara ağrı olan kasık bacağıma kadar vuruyor. Hayırlısı diyelimm dualarınızı beklıyorumm
Gerçekten de öyle inaaallah nasip eder cnmYaa o kadar iyi geldiki suan yazdigınız inşallah bizede nasip olsun
en iyisi beklemek. Erken gebelik testi yapıp sonradan negatife dönebiliyor. O yuzden en güzeli adet tarihinden sonra test yapmakayy erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musuun bugün yarın çok heyecanlı işler gerçektenn
ovulasyon testi alıp deneyeceğim bundan sonra böylece en azından yumurtlama döneminden emin olurum böyle 1 gün arayla tavşan gibi kuscam artık
Bnd şubat ayında kimyasal geçirdim inşallah nasip olur canımMerhaba kızlar. Bende beklemedeyım adet olma tarihim 3 haziran. Çok heyecanlıyım. Subat ayında kımyasal gebelik yasadım. İnsallah bu ay olur. Belirti olarak kasık ağrıları bazen sağ bazen sol kasığımda ağrı oluyor. Göğüs hassasiyetim var. Ara ara ağrı olan kasık bacağıma kadar vuruyor. Hayırlısı diyelimm dualarınızı beklıyorumm
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar. Bende beklemedeyım adet olma tarihim 3 haziran. Çok heyecanlıyım. Subat ayında kımyasal gebelik yasadım. İnsallah bu ay olur. Belirti olarak kasık ağrıları bazen sağ bazen sol kasığımda ağrı oluyor. Göğüs hassasiyetim var. Ara ara ağrı olan kasık bacağıma kadar vuruyor. Hayırlısı diyelimm dualarınızı beklıyorumm
Hayırlısı canım. Yaşım 27Çok geçmiş olsunAyy senin çok az kalmış bizim de geçse bi günlerimiz :) inşallah hayırlısıyla bu ay tutunmuştur hepimiz güzel haberleri alırız Yaş kaçtı?
Bnd şubat ayında kimyasal geçirdim inşallah nasip olur canım