Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Benim kuzenim de öyleydi kan pıhtılaşma olduğu için 3 tane düşük oldu işte oda sizin gibi iğne kullandı simi 1 buçuk yasinda prensesi var

5 mayısta da ben olmuştum öf düzenli bir döngüm olsa umudum artacak ama geçen ay 30 gün önceki ay 40 önceki ay 35 önceki ay 45 tam bir kuduruk adet döngüm
Olsun bısey olmaz sende 28 gün yaparsın belli olur zaten varsa canm 5 haziranda yapsan çıkar

Benim kuzenim de öyleydi kan pıhtılaşma olduğu için 3 tane düşük oldu işte oda sizin gibi iğne kullandı simi 1 buçuk yasinda prensesi var
Yaa o kadar iyi geldiki suan yazdigınız inşallah bizede nasip olsun

Son adet tarihim 10 mayıs :) kasık batmam hafifledi benimde ama sanki adet olcakmışım gibi karnımın içi ne göğüs hassasiyeti ne idrarda tortu bende başka hiçbişey olmadığından heralde psikolojik değil ama altından başka bi şey çıkmasından da korkuyorum o yüzden canım idrarda tortu varsa o da psikolojik değildir ya gözlerimiz de bozulmasın

bana da sancı ara ara girip gidiyor yoğun değil adet belirtilerim benim bu kadar önce başlamazdı ondan bi şüphe etmedim değil ama her şey olabilir

bana da sancı ara ara girip gidiyor yoğun değil adet belirtilerim benim bu kadar önce başlamazdı ondan bi şüphe etmedim değil ama her şey olabilir
Aynen benimde 10’gün önceden böyle dertlerim olmazdı hiç. Biraz da kendimizi mi dinliyoruz acaba? Günler geçse de öğrensek sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz

Aynen benimde 10’gün önceden böyle dertlerim olmazdı hiç. Biraz da kendimizi mi dinliyoruz acaba? Günler geçse de öğrensek sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz
Valla öyle h.sonu hiç geçmesin işe gitmeyeyim istersim şimdi hemen günler geçsin istiyorum negatifse bile olmuş mu olmamış mı öf kafamda deli sorular. Bende diyorum belki her ay böyle oluyodu dikkat etmiyodum dinleye dinleye bir hal oldum kendimi

Merhaba kızlar. Bende beklemedeyım adet olma tarihim 3 haziran. Çok heyecanlıyım. Subat ayında kımyasal gebelik yasadım. İnsallah bu ay olur. Belirti olarak kasık ağrıları bazen sağ bazen sol kasığımda ağrı oluyor. Göğüs hassasiyetim var. Ara ara ağrı olan kasık bacağıma kadar vuruyor. Hayırlısı diyelimm dualarınızı beklıyorumm

ayy erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musuun bugün yarın çok heyecanlı işler gerçektenn allah hayırlısını versin hepimizee

Bnd şubat ayında kimyasal geçirdim inşallah nasip olur canım

Çok geçmiş olsun Ayy senin çok az kalmış bizim de geçse bi günlerimiz :) inşallah hayırlısıyla bu ay tutunmuştur hepimiz güzel haberleri alırız Yaş kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…