Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Folik asit ne alıyorsunuz diafol verdi bana doktor iştahımı açtı ya resmen sizde de var mı öyle bir durum

Olabilir neden olmasın canım zaten kasik batması oluyo genellikle

kızlar herkese selam hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) benim de bat 8 haziran Yi serumu çok düzenli döngüm var bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı :)

Benim de bat 6 haziran geçen ay tıkır tıkır işleyen adetim 5 gün önce geldi şaşırttı beni bugün adet sancılarım başladı yine erken olursam doktora gideceğim

benim de 18-25 di bizde 16 sından sonra gün aşırı değerlendirdik. inan ben de belirtiler yaşıyorum ama psikolojik mi emin değilim kasık batması aynı şekilde hatta geçen gece ağrısından uyuyamadım. inşallah psikolojik değildir :)

Benim de bat 6 haziran geçen ay tıkır tıkır işleyen adetim 5 gün önce geldi şaşırttı beni bugün adet sancılarım başladı yine erken olursam doktora gideceğim
umarım değildir :) hamilelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyormuş birbirine.

Aynı aynı göğüsler acıyor kasık batması akıntı başladı beyaz sperm gibi şiikinlik yüzüm sivilce doldu 2 gün önce ishal oldum tek seferlik hepsi psikolojik galiba ne duysam o belirti oluyor

Aynı aynı göğüsler acıyor kasık batması akıntı başladı beyaz sperm gibi şiikinlik yüzüm sivilce doldu 2 gün önce ishal oldum tek seferlik hepsi psikolojik galiba ne duysam o belirti oluyor
aslında 4-5 gün kala olsa bu belirtiler anlicam da ikimizin de 11-12 gün var bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya?

kızlar herkese selam hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) benim de bat 8 haziran Yi serumu çok düzenli döngüm var bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı :)
Desene ikimizde aynı gün insaallah hepimiz hayırlı haberler veririz bnde döngum çok düzenli 28 günde bir 3 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah

Desene ikimizde aynı gün insaallah hepimiz hayırlı haberler veririz bnde döngum çok düzenli 28 günde bir 3 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım sen takvime göre mi yoksa ovulasyon testine göre mi denedin? İnşallah hayırlısı olsun belki kısmetin bu aydır

Aynen canım sen takvime göre mi yoksa ovulasyon testine göre mi denedin? İnşallah hayırlısı olsun belki kısmetin bu aydır
Hep takvime göre denedim 1 kimyasal geçirdikten sonra dedim doktora gittim sorun yok dedi işte 10 ve 20 gün arası aşırı ilişki dedi 2 günde 1 folik asit verdi işte bakalım hayrilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…