Folik asit ne alıyorsunuz diafol verdi bana doktor iştahımı açtı ya resmen sizde de var mı öyle bir durumHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Olabilir neden olmasın canım zaten kasik batması oluyo genellikleBenim 7 haziran batt bakalım uygulamaya göre 18 25 arası yumurtlama dönemimdi 12 mayıstan beri de gün aşırı denemeye başladık belirtiler için erken değil mi :) benim psikolojik kasık batmalarım göğüs hassasiyetim sivilcelenmem var
Bnd iştah açıcı Bi durum yok fakat midemi aşırı yandiriyor ilaç kullandığımdan beriFolik asit ne alıyorsunuz diafol verdi bana doktor iştahımı açtı ya resmen sizde de var mı öyle bir durum
Hm bnmki 28 günde bir rabbim hayırlısını versinHakkımızda hayırlısı benimde 7 haziran bat ama pek düzenli olmaz canı ne zaman isterse bazen 30 gün bazen 40 gün bekletir :)
Histeroskopi ne zmaan oldunuz acabaMerhaba benimde bat 4 haziran. Histereskopi den sonra bu ay bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
9 nisanda oldum.Histeroskopi ne zmaan oldunuz acaba
Hadi canım hayırlısı ilk denemede heyecan çok olurBenim bat 9 Haziran ilk deneme bakalım sonuç ne olacak :)
Evet heycan stres hepsi bı aradaHadi canım hayırlısı ilk denemede heyecan çok olur
bizim de ilk ben de aynı heyecanı yaşıyorum inşallah güzel haberler alırız yaa :)Benim bat 9 Haziran ilk deneme bakalım sonuç ne olacak :)
benim de 18-25 di bizde 16 sından sonra gün aşırı değerlendirdik. inan ben de belirtiler yaşıyorum ama psikolojik mi emin değilim kasık batması aynı şekilde hatta geçen gece ağrısından uyuyamadım. inşallah psikolojik değildir :)Benim 7 haziran batt bakalım uygulamaya göre 18 25 arası yumurtlama dönemimdi 12 mayıstan beri de gün aşırı denemeye başladık belirtiler için erken değil mi :) benim psikolojik kasık batmalarım göğüs hassasiyetim sivilcelenmem var
umarım değildir :) hamilelik belirtileri ile regl belirtileri çok benziyormuş birbirine.Benim de bat 6 haziran geçen ay tıkır tıkır işleyen adetim 5 gün önce geldi şaşırttı beni bugün adet sancılarım başladı yine erken olursam doktora gideceğim
Aynı aynı göğüsler acıyor kasık batması akıntı başladı beyaz sperm gibi şiikinlik yüzüm sivilce doldu 2 gün önce ishal oldum tek seferlik hepsi psikolojik galiba ne duysam o belirti oluyorbenim de 18-25 di bizde 16 sından sonra gün aşırı değerlendirdik. inan ben de belirtiler yaşıyorum ama psikolojik mi emin değilim kasık batması aynı şekilde hatta geçen gece ağrısından uyuyamadım. inşallah psikolojik değildir :)
aslında 4-5 gün kala olsa bu belirtiler anlicam da ikimizin de 11-12 gün var bu kadar erkenden belirti olur mu acaba ya?Aynı aynı göğüsler acıyor kasık batması akıntı başladı beyaz sperm gibi şiikinlik yüzüm sivilce doldu 2 gün önce ishal oldum tek seferlik hepsi psikolojik galiba ne duysam o belirti oluyor
İnşallah canım hepimize nasip olur buda bnm 3 denemem 11 aydır evliyizEvet heycan stres hepsi bı arada
Desene ikimizde aynı gün insaallah hepimiz hayırlı haberler veririz bnde döngum çok düzenli 28 günde bir 3 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallahkızlar herkese selam hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah :) benim de bat 8 haziranYi serumu çok düzenli döngüm var bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı :)
Aynen canım sen takvime göre mi yoksa ovulasyon testine göre mi denedin? İnşallah hayırlısı olsun belki kısmetin bu aydırDesene ikimizde aynı gün insaallah hepimiz hayırlı haberler veririz bnde döngum çok düzenli 28 günde bir 3 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hep takvime göre denedim 1 kimyasal geçirdikten sonra dedim doktora gittim sorun yok dedi işte 10 ve 20 gün arası aşırı ilişki dedi 2 günde 1 folik asit verdi işte bakalım hayrilisiAynen canım sen takvime göre mi yoksa ovulasyon testine göre mi denedin? İnşallah hayırlısı olsun belki kısmetin bu aydır