Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

İnşallah valla diyelim desinler ki olmuyor bilmem ne insanı kizdirsinlar

Merhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadim

Merhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadim
bu gruptaki herkesin batı aynı gün galiba hiç belirti tarzı bir şey olmaya başladı mı erken gebelik testine bile erkeniz daha gerçi de diğer grupta adete 10 gün kala biri erken gebelik testi yaptı hayalet çizgisi çıktı

Hosgeldin canım umudunu hiçbir zaman kaybetme her zmn güzel şeyler olacak eminim bundan rabbim sanada bizlerede minicik melekler nasip edecek

Daha çok erken en az 2 gün kala yapalım hepimiz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…