Geliyo canım baya var kanama doktordan geldim rahim duvarı kalın, incelme olmamış guzel gorunuyo dedi iğne yaptı kan verdim bide artışda normalse bi sıkıntı yok kanama olabiliyo bu haftalarda bol bol dinlen dedi bilmiyorum şu sonuçta çıksında anlarizŞuan nsl geliyorumu daha
İnşallah canım deildir kimyasal gecirmedim hic onu tam bilemiyorum neyle oluyo ama dış gebelik gecirdim ondan birazda korkum geçen hafta cuma 15.76 di en son.doktordan geldim aldı kan bakalım kaç çıkcak haber bekliyorumYok canım içini ferah tut kimyasal değildir artık sanmiyorum. Beta veriyomusun düzenli en son kaçtı
Ay hadi İnşallah hemen şöyle kaç çıktığını. İnşallah olumsuz bı durum yoktur hayirlica ilerler gebeliginİnşallah canım deildir kimyasal gecirmedim hic onu tam bilemiyorum neyle oluyo ama dış gebelik gecirdim ondan birazda korkum geçen hafta cuma 15.76 di en son.doktordan geldim aldı kan bakalım kaç çıkcak haber bekliyorum
Çıktı mı sonuçGeliyo canım baya var kanama doktordan geldim rahim duvarı kalın, incelme olmamış guzel gorunuyo dedi iğne yaptı kan verdim bide artışda normalse bi sıkıntı yok kanama olabiliyo bu haftalarda bol bol dinlen dedi bilmiyorum şu sonuçta çıksında anlariz
Çikmiş canim doktorum aradi 5,6 düşmuş kimyasal gebelik şuan kanamam var zaten ağrılı bi şekilde.kalp durması,rahim ağzı gebeligi, şimdide kimyasal vardır rabbimin bi bildiğiÇıktı mı sonuç
Ya canımÇikmiş canim doktorum aradi 5,6 düşmuş kimyasal gebelik şuan kanamam var zaten ağrılı bi şekilde.kalp durması,rahim ağzı gebeligi, şimdide kimyasal vardır rabbimin bi bildiği
Selaaamm olabilir evet genellikle yerleşmeden 3 gün sonra testte çıkar diyorlarMerhaba kizlar bat 24 haziran fakat 20 haziran sabahı once pembe leke sonra kahverengi oldu. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Yerleşme kanamasi mıdır?
Göğüs hassasiyeti var. Düzenli reglim.
Sağol canım nasip kısmet olmayinca olmuyo bazen, üzulsem ne çare allahtan gelene yapcak bisey yok şuan azaldı ama devam eden kanamam var, dr ara vermiyelim bu seferde bağisiklik destekleyici ilacta kullancaz dedi bilmiyorum bakalim hayirlisiKızlar bana burdan bildirim gelmemiş ne zamandır neler olmuşKrglhly çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi?
Cok sevindim inşallah hep boyle guzel haberlerini alirizKızlar gittim keseyi gördüm çok şükür sağlıklı dedi
Aynen canım en azından hamile kalabiliyosun öyle düşünSağol canım nasip kısmet olmayinca olmuyo bazen, üzulsem ne çare allahtan gelene yapcak bisey yok şuan azaldı ama devam eden kanamam var, dr ara vermiyelim bu seferde bağisiklik destekleyici ilacta kullancaz dedi bilmiyorum bakalim hayirlisi
Çok sevindim canım şuan tam kaç haftalıkken? Ve bebek göründü mu?Kızlar gittim keseyi gördüm çok şükür sağlıklı dedi
Selaaamm olabilir evet genellikle yerleşmeden 3 gün sonra testte çıkar diyorlarİnşallah vardır
Ayyyyy çok heyecanlıAz önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, kan testi yaptıracağım, çok teşekkürler inşallah vardır hayırlısı olsun
Çok sevindim canım şuan tam kaç haftalıkken? Ve bebek göründü mu?
İnaaallah canım senden de çok güzel haberleri bekliyorumCok sevindim inşallah hep boyle guzel haberlerini aliriz
Cok sevindim inşallah hep boyle guzel haberlerini alirizKızlar gittim keseyi gördüm çok şükür sağlıklı dedi
İnşallah canımİnaaallah canım senden de çok güzel haberleri bekliyorum
ah canım bende yeni görüyorum burayı yaa çok çok üzüldüm ama doktorun da umutlu bak öteki aya ne kadar sınanıyorsan sonu o kadar güzel olcak derler yaa umarım bunca üzüntüye çok güzel bir minnakla ödüllendirileceksindirr dualarımız seninle <3Cok sevindim inşallah hep boyle guzel haberlerini aliriz
İnşallah canım