Kızlardır beta hcg 212,99 çıktı 2 haftalik oluyormus❤❤❤❤❤Ayyyyy çok heyecanlı kan sonucunu da bekliyoruz mutlakaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlardır beta hcg 212,99 çıktı 2 haftalik oluyormus❤❤❤❤❤Ayyyyy çok heyecanlı kan sonucunu da bekliyoruz mutlakaa
Bnmki 200du 10gun sonra yani bugün keseyi gördümKızlardır beta hcg 212,99 çıktı 2 haftalik oluyormus❤❤❤❤❤
Ayyyyy muhteşemKızlardır beta hcg 212,99 çıktı 2 haftalik oluyormus❤❤❤❤❤
Çok sağol canım allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin o minnaktanah canım bende yeni görüyorum burayı yaa çok çok üzüldüm ama doktorun da umutlu bak öteki aya ne kadar sınanıyorsan sonu o kadar güzel olcak derler yaa umarım bunca üzüntüye çok güzel bir minnakla ödüllendirileceksindirr dualarımız seninle <3
Hayırlı olsun boyle guzel haberler duydukça daha çok umutlaniyo insan sağlıkla ilerleyin inşallah ❤Kızlardır beta hcg 212,99 çıktı 2 haftalik oluyormus❤❤❤❤❤
Varsa çıkar cnm bnc bnmki 4 gün önce çıktıBeni de aranıza alır mısın
Denemede bu 2.ayımız Reglime 3 gün kaldı yarın erken gebelik testi yapayım diyorum varsa çıkar dimi. Kan değerlerime baktırmak için geçen hafta kan vermiştim 0.1di ama zaten çok erkendi öğrenmek için
Sağ salim kucağına alırsın inş canım yavrunuVarsa çıkar cnm bnc bnmki 4 gün önce çıktı
İnşallah canım bekliyoruz seniSağ salim kucağına alırsın inş canım yavrunu
Bende yarın güzel haberlerle gelirim inş
Kusura bakmayın yeniyim öğrenmeye çalışıyorum
Negatif çıktı çok moralim bozuldu mecbur regl beklicez şimdiİnşallah canım bekliyoruz seni
İnşallah geç döllenme olur canım sıkma kendini olmasa bile daha yeni yeni deniyorsunuzNegatif çıktı çok moralim bozuldu mecbur regl beklicez şimdi
İnş öyledir canım çok istiyorum bi bebeğim olmasını daha yeni deniyoruz evet ama insan takıyo kafasına. Bide korunmayı bıraktığımzda geçen ay 2 kere regl oldum normalde hiç böyle bişey olmamıştı ama psikolojik herhalde. Geç döllenme olduysa adet geçtikten sonra mı belli olurİnşallah geç döllenme olur canım sıkma kendini olmasa bile daha yeni yeni deniyorsunuz
Bana da aynı şeyi dedi 6+3 de tekrar gittim karından kese var bebek yok. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi senin bebek göründu mu?Bana adete göre dedi 6+1haftalik dedi ama 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi
Hiç sıkma canını ne güzel gebe kalabiliyosun en azından canım Allah'ım bu ay inşallah tekrar nasip eder sanaHayırlı olsun boyle guzel haberler duydukça daha çok umutlaniyo insan sağlıkla ilerleyin inşallah ❤
Canım ister istemez moralim bozuluyo sadece neden boyle oluyo die merak ediyorum altta yatan ne var tam olarak onu bilsem pıhtilasma bozuklugu var igne kullaniyorum hashimato var ilac kullaniyorum bidahaki denemedede bagisiklik destekleyicide kullancakmisiz bakalim nolcak 8 aydır 3 sağliksiz gebelik genetik bi problemmi var acaba yada yumurtada spermlerdemi bi sıkıntı var cok karışığım@
Hiç sıkma canını ne güzel gebe kalabiliyosun en azından canım Allah'ım bu ay inşallah tekrar nasip eder sana
Yok görünmedi bnd 2 hafta sonra gidecemBana da aynı şeyi dedi 6+3 de tekrar gittim karından kese var bebek yok. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi senin bebek göründu mu?
Evt sonra belli ediyorİnş öyledir canım çok istiyorum bi bebeğim olmasını daha yeni deniyoruz evet ama insan takıyo kafasına. Bide korunmayı bıraktığımzda geçen ay 2 kere regl oldum normalde hiç böyle bişey olmamıştı ama psikolojik herhalde. Geç döllenme olduysa adet geçtikten sonra mı belli olur
yii yumurtlama geçtii dua etmeye başla kardeşlerine bugün de çatladı dana 3 gün yumurtam pikti hepsini değerlendirdik bakalım ne olcakkkEvt sonra belli ediyor
İnşallah canım insallahyii yumurtlama geçtii dua etmeye başla kardeşlerine bugün de çatladı dana 3 gün yumurtam pikti hepsini değerlendirdik bakalım ne olcakkk