Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

ah canım bende yeni görüyorum burayı yaa çok çok üzüldüm ama doktorun da umutlu bak öteki aya ne kadar sınanıyorsan sonu o kadar güzel olcak derler yaa umarım bunca üzüntüye çok güzel bir minnakla ödüllendirileceksindirr dualarımız seninle <3
Çok sağol canım allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin o minnaktan 🤲😘

Beni de aranıza alır mısın :KK54:
Denemede bu 2.ayımız Reglime 3 gün kaldı yarın erken gebelik testi yapayım diyorum varsa çıkar dimi. Kan değerlerime baktırmak için geçen hafta kan vermiştim 0.1di ama zaten çok erkendi öğrenmek için

Beni de aranıza alır mısın :KK54:
Denemede bu 2.ayımız Reglime 3 gün kaldı yarın erken gebelik testi yapayım diyorum varsa çıkar dimi. Kan değerlerime baktırmak için geçen hafta kan vermiştim 0.1di ama zaten çok erkendi öğrenmek için
Varsa çıkar cnm bnc bnmki 4 gün önce çıktı

İnşallah geç döllenme olur canım sıkma kendini olmasa bile daha yeni yeni deniyorsunuz
İnş öyledir canım çok istiyorum bi bebeğim olmasını daha yeni deniyoruz evet ama insan takıyo kafasına. Bide korunmayı bıraktığımzda geçen ay 2 kere regl oldum normalde hiç böyle bişey olmamıştı ama psikolojik herhalde. Geç döllenme olduysa adet geçtikten sonra mı belli olur

@

Hiç sıkma canını ne güzel gebe kalabiliyosun en azından canım Allah'ım bu ay inşallah tekrar nasip eder sana 🙏🙏🙏
Canım ister istemez moralim bozuluyo sadece neden boyle oluyo die merak ediyorum altta yatan ne var tam olarak onu bilsem pıhtilasma bozuklugu var igne kullaniyorum hashimato var ilac kullaniyorum bidahaki denemedede bagisiklik destekleyicide kullancakmisiz bakalim nolcak 8 aydır 3 sağliksiz gebelik genetik bi problemmi var acaba yada yumurtada spermlerdemi bi sıkıntı var cok karışığım

İnş öyledir canım çok istiyorum bi bebeğim olmasını daha yeni deniyoruz evet ama insan takıyo kafasına. Bide korunmayı bıraktığımzda geçen ay 2 kere regl oldum normalde hiç böyle bişey olmamıştı ama psikolojik herhalde. Geç döllenme olduysa adet geçtikten sonra mı belli olur
Evt sonra belli ediyor

X