Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Canım hamilelik belirtin olmusmuydu hiç. Batın 3. Günü hala gelen giden yok göğüslerim de sürekli bir sızı var 1 haftadır vardı ama buğün iyice şişlik fln oldu
Valla canım bnd hiçbir belirti yoktu sadece kasiklarimda sancı vardı ve göğüslerim biraz şişti ve ucu ağrıyor dokununca normalde acimaz hiçbir zaman

Valla canım bnd hiçbir belirti yoktu sadece kasiklarimda sancı vardı ve göğüslerim biraz şişti ve ucu ağrıyor dokununca normalde acimaz hiçbir zaman
Ah bendede olmaz normalde adet önceside hiç olmuyor hatta. Acabamı diyorum böyle oluncada ya. Sonrada umutlanmayım belki gecikti diye böyle oluyodur diyorum gelcekse gelse biran önce önce

Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.

Kimse kalmadı mı bat i bekliyen herkes aynı anda mi oldu bat 26 olan yokmu belirtileriniz varmı

Bir hafta olacak yumurtlama günüm geçeli çok kötü kasik ağrım oluyor ondan soruyorum
ovulasyon testiyle takip ettin değil mi canım öyle ise bat 26sı değildiir pik gününden sonra 14 gün sonra adet olunuyor çünküü adet tarihin erkene çekildiğine göre inş hamişsindir :)

ovulasyon testiyle takip ettin değil mi canım öyle ise bat 26sı değildiir pik gününden sonra 14 gün sonra adet olunuyor çünküü adet tarihin erkene çekildiğine göre inş hamişsindir :)
Test ile takip etmedim genelde 13. Günü çatlıyor hep hissediyorum geçen çarşamba gunumdu en geç 26 diye düşünüyorum erken de olabilirim

Eklentiler

• IMG_20210614_153633.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210613_163027.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210612_145713.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Merhabalar tekrardan soru soruyorum ama dostinex kullandım bu ay , kahverengi akıntı oldu bugün bata 5 gün var daha. Dostinexin bir etkisi midir 1 hafta önce test yaptım negatifti bu arada

Merhabalar tekrardan soru soruyorum ama dostinex kullandım bu ay , kahverengi akıntı oldu bugün bata 5 gün var daha. Dostinexin bir etkisi midir 1 hafta önce test yaptım negatifti bu arada
Dostinex bildiğim kadarıyla akıntı yapmaz bende kullandım herhangi bişey olmadı yani. Testide erken yapmıssınız bence adete iki gün kala filan tekrar deneyebilirsiniz

Canım zaten çok erken test yapmışsın ama yani ilaçla ilgili bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…