Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür dün keseyi gördü doktor emin oldu iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyoKızlar nasılsınız herşey yolundamı
Adetten farklı ve az geldiyse olabilir yerleşme kanaması kısa sürer genelde yoğun olmazBende yerleşme mi yoksa adet mi bilemiyorum gidişatına göre bakacağız
Çok sevindim boyle sağlikli guzel haberler alalim inşallah. Devamlı bi uyuma istegi dısında bende iyiyim çok şükür bizimde haftaya persembe bakalim keseyi gormek icin cagirdi hayirlisiÇok şükür dün keseyi gördü doktor emin oldu iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyo
Muhtemelen adetim erken geldi kanama çok yoğun değil ama öyle hissediyorumAdetten farklı ve az geldiyse olabilir yerleşme kanaması kısa sürer genelde yoğun olmaz
Canım benimkide ve arkadaşımın ki de erken geldi diğer ay hamile kaldık inşallah seninki de öyle olurEvet öyle oldu tekrardan test yapmak için adet gecikmesini bekleyecektim ama erken geldi ya da yerleşme bilemiyorum
Çok üzüldüm canım insan çok üzülüyor ama yinede çok şükür hamile kalabiliyorsun bnmki kimyasal dan sonraki ay tutmadı bu ay tuttu çok şükür üzülmeKızlar benim gebeliğim kimyasalla sonuçlandı . Nasip boyleymis. Siyah ve kahverengi lekeler sonra kanama oldu. Doktora gidip tekrar kan verdim. Sağlıksız gebelikler böyle oluyor dedi.
Bende pazartesi gidecem inşallah hiçbir sorun çıkmadan görürüzÇok sevindim boyle sağlikli guzel haberler alalim inşallah. Devamlı bi uyuma istegi dısında bende iyiyim çok şükür bizimde haftaya persembe bakalim keseyi gormek icin cagirdi hayirlisi
Aynen benimkide 5 gün erken geldi inşaAllah bakalım bende bundan önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım bir önceki ay 5 gün erken geldi ertesi ay hamile kaldımCanım benimkide ve arkadaşımın ki de erken geldi diğer ay hamile kaldık inşallah seninki de öyle olur
İnşallah adet olduğumda oturup ağlayacak psikolojiye geldim artık dualarınızda bizi de unutmazsanız çok sevinirim Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun bebişinizCanım benimkide ve arkadaşımın ki de erken geldi diğer ay hamile kaldık inşallah seninki de öyle olur
Alan da verende Rabbim , en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz inşallahKızlar benim gebeliğim kimyasalla sonuçlandı . Nasip boyleymis. Siyah ve kahverengi lekeler sonra kanama oldu. Doktora gidip tekrar kan verdim. Sağlıksız gebelikler böyle oluyor dedi.
Hayirli haberlerini alalım inşallahBende pazartesi gidecem inşallah hiçbir sorun çıkmadan görürüz
İnşallah Allah razı olsun her zmn duamdasiniz hepinizİnşallah adet olduğumda oturup ağlayacak psikolojiye geldim artık dualarınızda bizi de unutmazsanız çok sevinirim Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun bebişiniz
Kızlar benim gebeliğim kimyasalla sonuçlandı . Nasip boyleymis. Siyah ve kahverengi lekeler sonra kanama oldu. Doktora gidip tekrar kan verdim. Sağlıksız gebelikler böyle oluyor dedi.
Canım vardır rabbimin bi bildiği üzuluyoruz boyle olunca ama herseyin hayırlısinı versin rabbim üzme kendini vakti zamanı var demekki en azindan doğal yolla gebe kalabiliyosun buda önemli sağlıklı bi gebelik olsunda geç olsunKızlar benim gebeliğim kimyasalla sonuçlandı . Nasip boyleymis. Siyah ve kahverengi lekeler sonra kanama oldu. Doktora gidip tekrar kan verdim. Sağlıksız gebelikler böyle oluyor dedi.
Ya canım insallah ne düşük nede kimyasaldir bugün gecikmenin kaçıncı günüKızlar dün kahverengi lekelenmelerim oldu doktoru aradim yerlesmeden dolayida olabilir dedi düşükte dedi progestan iç dedi gunde 3 kere ama bugun tam kırmizi olmasada rengi kırmızıya dönuyo gibi düne göre çoğaldı biraz daha kimyasal olabilirmi yada düşükmü yapiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan
İnşallah deildir ama cok umutlu deilim 10. Günu bugunYa canım insallah ne düşük nede kimyasaldir bugün gecikmenin kaçıncı günü
Şuan nsl geliyorumu dahaİnşallah deildir ama cok umutlu deilim 10. Günu bugun
Yok canım içini ferah tut kimyasal değildir artık sanmiyorum. Beta veriyomusun düzenli en son kaçtıKızlar dün kahverengi lekelenmelerim oldu doktoru aradim yerlesmeden dolayida olabilir dedi düşükte dedi progestan iç dedi gunde 3 kere ama bugun tam kırmizi olmasada rengi kırmızıya dönuyo gibi düne göre çoğaldı biraz daha kimyasal olabilirmi yada düşükmü yapiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan