Dua ediyorum hepinize kaç gün sonra adet günün canimyii yumurtlama geçtii dua etmeye başla kardeşlerinebugün de çatladı dana 3 gün yumurtam pikti hepsini değerlendirdik bakalım ne olcakkk
19 unda yumurtlamaydı 20si pikti hala yumurtlama gibi :d 19 undan itibaren mi saycam bilmiyorum yoksa en koyu olduğu günden mi acaba başlıcamDua ediyorum hepinize kaç gün sonra adet günün canim
tebriklerrrSelamlar regl günüm yarın. Bugün test yaptım pozitif. Kan verdim sonuç 235. Sizce nasıl
Çok teşekkür ederim. Sürpriz yaptı bizetebriklerrr
Maşallah çok iyi Bn regil günü verdim 56ydi sonra yükseldi önemli olan zaten doğru şekilde yükselmesiSelamlar regl günüm yarın. Bugün test yaptım pozitif. Kan verdim sonuç 235. Sizce nasıl
Hayırlı olsunSelamlar regl günüm yarın. Bugün test yaptım pozitif. Kan verdim sonuç 235. Sizce nasıl
çok iyi benceSelamlar regl günüm yarın. Bugün test yaptım pozitif. Kan verdim sonuç 235. Sizce nasıl
benim adet tarihlerim coraspin kullandığım için 21 güne indi. son adet tarihim 1 haziran . 20 sinde kan verdim beta hcg 13 çıktı. 22 haziran yani bugün 26,9 çıktı. 2 katına çıkmış ama artış az gibi. sizin nasıl yükselmiştiMaşallah çok iyi Bn regil günü verdim 56ydi sonra yükseldi önemli olan zaten doğru şekilde yükselmesi
Bnmki 56ydi 200 oldu iki katı değil ama yinede keseyi gordukçok iyi bence
benim adet tarihlerim coraspin kullandığım için 21 güne indi. son adet tarihim 1 haziran . 20 sinde kan verdim beta hcg 13 çıktı. 22 haziran yani bugün 26,9 çıktı. 2 katına çıkmış ama artış az gibi. sizin nasıl yükselmişti
Sizin 3 kat artmış, keseyi ne zaman gördünüzBnmki 56ydi 200 oldu iki katı değil ama yinede keseyi gorduk
Ben zaten 3 gün sonra kan verdim canım yani 224 olması lazım diSizin 3 kat artmış, keseyi ne zaman gördünüz
Ben 10 gün sonra gittim çünkü küçük dedi hemşire görünmez dedi bnde o kadar bekledimSizin 3 kat artmış, keseyi ne zaman gördünüz
Canım bende çok şükür ilk Bi kaç haftaya göre kalmadı bulantı sadece aşırı yorgunluk sen kalp atışını duydunmuHamile olan arakadaşlarım bulantınız var mı ben herşeyden tiksinmiş bi haldeyim herkes hersey kokuyor ne iyi gelir ne fayda eder bilginiz var mı
Benim daha bir hafta oldu başlayalı gün gün artıyor evdeki eşyalar bile midemi bulandırıyorCanım bende çok şükür ilk Bi kaç haftaya göre kalmadı bulantı sadece aşırı yorgunluk sen kalp atışını duydunmu
Doktora söyle canım ilaçlar veriyorBenim daha bir hafta oldu başlayalı gün gün artıyor evdeki eşyalar bile midemi bulandırıyorben daha gitmedim hiç canım kese kalp atışı aynı anda görüyüm diye pazartesiye randevu aldım 7 hafta dolmuş olacak heralde gittğmde de
Çok güzel maşallahSelamlar. Salı günü kan verdim 235 çıktı sonuç. Az evvel yine verdim kan şuan ki sonuç 509 sizce nasıl