Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Takıntı haline getirmemeye calis Allah tan ümit kesilmez bnde öyle njendime yok suram ağrıyor hamilemiyim yok öyle Yok böyle bütün gözüken hastalıkların tedavisi var da psikolojini bozar takıntı yaparsan da olmaz vardır elbet bir zamanı o dediğin macunları karıştırıp mi yaptın

Selamlar regl günüm yarın. Bugün test yaptım pozitif. Kan verdim sonuç 235. Sizce nasıl
çok iyi bence
Maşallah çok iyi Bn regil günü verdim 56ydi sonra yükseldi önemli olan zaten doğru şekilde yükselmesi
benim adet tarihlerim coraspin kullandığım için 21 güne indi. son adet tarihim 1 haziran . 20 sinde kan verdim beta hcg 13 çıktı. 22 haziran yani bugün 26,9 çıktı. 2 katına çıkmış ama artış az gibi. sizin nasıl yükselmişti

Bnmki 56ydi 200 oldu iki katı değil ama yinede keseyi gorduk

Kızlar d vitamini hamile kalmak için gerekli diye duydum geçen ay bir şişe kullandım yeterlimidir sizce yazda geldi güneşleniyorum da artık tekrar kullanmaya gerek varmıki

Canım bende çok şükür ilk Bi kaç haftaya göre kalmadı bulantı sadece aşırı yorgunluk sen kalp atışını duydunmu
Benim daha bir hafta oldu başlayalı gün gün artıyor evdeki eşyalar bile midemi bulandırıyor ben daha gitmedim hiç canım kese kalp atışı aynı anda görüyüm diye pazartesiye randevu aldım 7 hafta dolmuş olacak heralde gittğmde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…