Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar bende yok malesef bu ay çokta umutlu deildim zaten :KK43:

Eklentiler

• 16228737579644441054078498111487.jpg
    16228737579644441054078498111487.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar benim testlerime bakın
Benim fikrim.umitsizlige kapılmayın bende 2 gün kala hafif belli.olmaya başladı
CollageMaker_20210605_092801285.jpg

Maşallah canım çok güzel belli ediyor arrik inşallah değerinde sağlıklı bir şekilde yükselir 😍canım sendede böyle arada giren ince bir sancı varmı
Evett olmazmi canim adet gunumdu belim ve kasıklarım çok ağrıdı dedim.kesin adet olucam ve ara ara bıçak saplaniyo sanki

Kizlar benim testlerime bakın
Benim fikrim.umitsizlige kapılmayın bende 2 gün kala hafif belli.olmaya başladı
Eki Görüntüle 2864670
Biliyo musun umutlandım yine 😂 çok sağol gerçekten bu kadar uğraşıp yazıp bunları paylaşmışsın 🙏🏼 İnşallah bizim de senin gibi belirir çizgilerimiz. Ben de artık test işini sonlandırdım 3 gün var günüm gelince yapıcam

8 haziran negatiflerrr 📢 tamam biraz umudumuz azalmış olabilir ama tamamen tüketmeye gerek yok. Günümüzü bekleyelim inşallah o zaman görürüz çizgiyi 😍😍

Biliyo musun umutlandım yine 😂 çok sağol gerçekten bu kadar uğraşıp yazıp bunları paylaşmışsın 🙏🏼 İnşallah bizim de senin gibi belirir çizgilerimiz. Ben de artık test işini sonlandırdım 3 gün var günüm gelince yapıcam
Hiç ümidini kaybetme ben sevinmek istiyorum ama.sanirim kese ve kalbini görene kadar hala korkuyorum çok sancım var dış gebelik geliyo aklıma ya

Hiç ümidini kaybetme ben sevinmek istiyorum ama.sanirim kese ve kalbini görene kadar hala korkuyorum çok sancım var dış gebelik geliyo aklıma ya
Canım olumsuz şeyler düşünüp kendini üzme boş yere güzel dualar et güzel olsun. Daha olumsuzun O su yok. Şimdiden üzme kendini boşunaa boşunaa

X