- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
3 gün varİşte önceki yazdıklarıma bakın benim 3. Günde bile burdan bir arkadaş efekt koyduda zar zor belirdi gibi.umidini kaybetme hiç bende diyorum 4 gün kala olsa kesin çıkardı diye. Batina kaç gün var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün varİşte önceki yazdıklarıma bakın benim 3. Günde bile burdan bir arkadaş efekt koyduda zar zor belirdi gibi.umidini kaybetme hiç bende diyorum 4 gün kala olsa kesin çıkardı diye. Batina kaç gün var?
Sizin bat kaçtı
Bende yaptım negatif, bat 9
Benimde negatif erken gebelik testinide digerinide yaptim bisey yok bu ay zaten regl belirtilerim var bat 9Yaptım negatif
Ya canım daha 4 gün var hersey olabilir ümitsizliğe kapılmayinBenimde negatif erken gebelik testinide digerinide yaptim bisey yok bu ay zaten regl belirtilerim var bat 9
Maşallah canım çok güzel belli ediyor arrik inşallah değerinde sağlıklı bir şekilde yükselir canım sendede böyle arada giren ince bir sancı varmıKizlar benim testlerime bakınEki Görüntüle 2864670
Bilmiyorumki ama zordu bu ay zaten bi ihtimaldi günunü değerlendirebilseydik daha umutlu olabilirdim neyse bakcaz artik belki dediğin gibi olurYa canım daha 4 gün var hersey olabilir ümitsizliğe kapılmayin
Evett olmazmi canim adet gunumdu belim ve kasıklarım çok ağrıdı dedim.kesin adet olucam ve ara ara bıçak saplaniyo sankiMaşallah canım çok güzel belli ediyor arrik inşallah değerinde sağlıklı bir şekilde yükselir canım sendede böyle arada giren ince bir sancı varmı
İnşallah canım rabbim den ümit kesilmezBilmiyorumki ama zordu bu ay zaten bi ihtimaldi günunü değerlendirebilseydik daha umutlu olabilirdim neyse bakcaz artik belki dediğin gibi olur
İnşallah bnmki de öyle olur canım ya,Evett olmazmi canim adet gunumdu belim ve kasıklarım çok ağrıdı dedim.kesin adet olucam ve ara ara bıçak saplaniyo sanki
Biliyo musun umutlandım yine çok sağol gerçekten bu kadar uğraşıp yazıp bunları paylaşmışsın İnşallah bizim de senin gibi belirir çizgilerimiz. Ben de artık test işini sonlandırdım 3 gün var günüm gelince yapıcamKizlar benim testlerime bakın
Benim fikrim.umitsizlige kapılmayın bende 2 gün kala hafif belli.olmaya başladı
Eki Görüntüle 2864670
Bende adet gününe kadar beklerim artık ama umudum kalmadıYa canım benimki de yani ışığa tutunca gözüküyor silik yani bnc zaten çok erken yapıyoruz diye böyle kalsın Bn olmasam adet salı günü yapacam
Hiç ümidini kaybetme ben sevinmek istiyorum ama.sanirim kese ve kalbini görene kadar hala korkuyorum çok sancım var dış gebelik geliyo aklıma yaBiliyo musun umutlandım yine çok sağol gerçekten bu kadar uğraşıp yazıp bunları paylaşmışsın İnşallah bizim de senin gibi belirir çizgilerimiz. Ben de artık test işini sonlandırdım 3 gün var günüm gelince yapıcam
Canım olumsuz şeyler düşünüp kendini üzme boş yere güzel dualar et güzel olsun. Daha olumsuzun O su yok. Şimdiden üzme kendini boşunaa boşunaaHiç ümidini kaybetme ben sevinmek istiyorum ama.sanirim kese ve kalbini görene kadar hala korkuyorum çok sancım var dış gebelik geliyo aklıma ya
İnşallah canım8 haziran negatiflerrr tamam biraz umudumuz azalmış olabilir ama tamamen tüketmeye gerek yok. Günümüzü bekleyelim inşallah o zaman görürüz çizgiyi
11 haziran benimki erken yaptım ama 6 gün kala öğrenenlerde var hep bi ihtimal dedimSizin bat kaçtı
Bende yaptım negatif, bat 9
Benimkide 12 Haziran bat bende bugün yaptım tertemiz bembeyaz11 haziran benimki erken yaptım ama 6 gün kala öğrenenlerde var hep bi ihtimal dedim
Döngün kaç gün canım?Kizlar benim testlerime bakın
Benim fikrim.umitsizlige kapılmayın bende 2 gün kala hafif belli.olmaya başladı
Eki Görüntüle 2864670
30 31 32 bu aralarda degisiyoDöngün kaç gün canım?