- 8 Nisan 2024
- 161
- 90
- 32
Evet canım benim kan değerlerim çok düşüktü bi sürü ilaç kullanmak istemedim doktorum bunu kullan dediHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Demir eksikliğini takviye edermi acaba içinde baya biseyxe varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim kan değerlerim çok düşüktü bi sürü ilaç kullanmak istemedim doktorum bunu kullan dediHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Demir eksikliğini takviye edermi acaba içinde baya biseyxe varmış
D vitaminim düşük derseniz bakılıyor sanırım ben kan tahlillerimin son 2-3 tanesi hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdımÇok teşekkürler ederim deneyeceğim bunu d vitaminimde eksik olabilir diyodum çünkü çok halsizlik var inşallah iyi gelir sağlık ocaklarında vitamin d ye bakmıyor sanırım onyuzden onu bilemedim
Tam.kan sayımı dedim ama baktım o yok bidahaki ay öyle derim bakalım yapacaklarmi kaç aylık hamilesiniz yenimiD vitaminim düşük derseniz bakılıyor sanırım ben kan tahlillerimin son 2-3 tanesi hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdım
Bende bunu kullanıyorum ama konu sahibinin dediği hangisi acaba bende de kansızlık var demir eksikliğiCanım vifolic kullan ben çok memnunum içerik listesini de çektim fotoğrafını ekledim
Kullandıktan sonra kan verdiniz mi işe yaradı mı acabaCanım vifolic kullan ben çok memnunum içerik listesini de çektim fotoğrafını ekledim
İlaç ismi yazabiliyormuyuz yazmadım benimki demir hapı B12 bide folik asit yazıyor üstündeBende bunu kullanıyorum ama konu sahibinin dediği hangisi acaba bende de kansızlık var demir eksikliği
Fotoğrafını atar mısınız acabaİlaç ismi yazabiliyormuyuz yazmadım benimki demir hapı B12 bide folik asit yazıyor üstünde
Ekledim günde bir demişti geçen ay bu ay günde iki defa dedi başka doktorFotoğrafını atar mısınız acaba
Teşekkür ederim doktoruma soracağım buna geçeyim mi diyeEkledim günde bir demişti geçen ay bu ay günde iki defa dedi başka doktor
Bana sağlık ocağındaki doktor verdi bu ay gene kan tahlili yaptırdım bı tik artmisti ama gene düşüktü demir hemen yükselmez dedi doktor 1kutu daha aldım bunu kullan folik asite gerek yok dedi sizde bir sorarsiniz bkalim ne dicekTeşekkür ederim doktoruma soracağım buna geçeyim mi diye
Benim kullandığım da buydu canım günde bir içtimEkledim günde bir demişti geçen ay bu ay günde iki defa dedi başka doktor
Ayriyetten folik asite kullandınız mı pekiBenim kullandığım da buydu canım günde bir içtim
Evet yaradı canım değerlerim yükseldiKullandıktan sonra kan verdiniz mi işe yaradı mı acaba
Benim daha çok yeni canım 20 nisanda öğrendim gebe olduğumu inşallah sağlıkla ilerler süreçTam.kan sayımı dedim ama baktım o yok bidahaki ay öyle derim bakalım yapacaklarmi kaç aylık hamilesiniz yenimi
İnşallah saglicakla kucağınıza alırsınız yumurtlama takibi yaptinizmi hangi günleri dgerlendirmistinizBenim daha çok yeni canım 20 nisanda öğrendim gebe olduğumu inşallah sağlıkla ilerler süreç
Hayır oncesinde kullandığım diğer folik asiti bıraktırdı doktorum bunu kullanırkenAyriyetten folik asite kullandınız mı peki
İkimiz aynıyız ozamanHayır oncesinde kullandığım diğer folik asiti bıraktırdı doktorum bunu kullanırken
Evet inşallah bebiş haberini de alırız aynı ayİkimiz aynıyız ozaman
İnşallah geçen ay kafamı dağıtmak için şehir dışına çıkayım dedim imdada yunurtlamayi kaçırdım sanırım bilmiyorum hayırlısıEvet inşallah bebiş haberini de alırız aynı ay
Ben hiç takip yapmadım canım 1,5 yıldır deniyordum artık tam umudumu kaybettim doğal yolla olmayacak dedim o ay hamile kaldım ama gün aşırı ilişkiye girdikİnşallah saglicakla kucağınıza alırsınız yumurtlama takibi yaptinizmi hangi günleri dgerlendirmistiniz