- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
Bakalim inşallah vardır ama korkuyorumYarın saabah tekrarla bakalım . Bende yarın yapicam dayanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim inşallah vardır ama korkuyorumYarın saabah tekrarla bakalım . Bende yarın yapicam dayanamıyorum
Çizgiyi bende gördüm 3 gün sonra tekrar yapın daha net olur inşallah :)Sizce anlamı var mı bunun yoksa kendi kendime mi kuruyorum
Çok sabırsızız :) test olunca bende dayanamayıp yapıyorum hemen. 8 Haziran gelsin tekrar bakarsınız. Neden olmasınBat 8 haziran 2 kez ultra erken gebelik testi yaptim negatif sizce hala umut varmi
Taabiki var hatta onu yapma bile normal kaset yapBat 8 haziran 2 kez ultra erken gebelik testi yaptim negatif sizce hala umut varmi
Hadi inş.Taabiki var hatta onu yapma bile normal kaset yap
Ins. Cok istiyorumÇok sabırsızız :) test olunca bende dayanamayıp yapıyorum hemen. 8 Haziran gelsin tekrar bakarsınız. Neden olmasın
Bnc var tabiBat 8 haziran 2 kez ultra erken gebelik testi yaptim negatif sizce hala umut varmi
daha erken gibi 2-3 gün daha sabretmeye çalış o bile erken de geç döllenme falan olduysa moralin bozulmasınBat 11 haziran acaba yarın erken gebelik yapssm görünürmü varsa
Ben sanki gördüm gibiSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Hadi ins. Dua edermisiniz benim içinBnc var tabi
Bu akşam yapim diyodum vazgectim yarın yada dayanabilirsem pazar ama regl olcam gibi belirtilerim var yaBende yarın sabah yapcam dayanamıyorum artikk
Canım yap ne olucakki? En azından acaba acaba demekten kurtulursun ve aşırı ümitlenmekten mesela ben şuan baya tükettim umutlarımı olursa sürpriz olur ne güzel :) öbür türlü beklenti katlanarak artıyorduBu akşam yapim diyodum vazgectim yarın yada dayanabilirsem pazar ama regl olcam gibi belirtilerim var ya
Ovulasyon yaptiysa resmini koysana merak ediyorum nasil ciktiginiCesaretim yok açıkcası test yapmaya bunu da ovulasyon testim koyu çıkınca evde vardı yaptım bekliym biraz daha
Beklemek çok zor daha çok stres oluyorum, zaten ikisinin belirtileri aynı nasıl ayırt edicez bilemedim bide benim ilkBu akşam yapim diyodum vazgectim yarın yada dayanabilirsem pazar ama regl olcam gibi belirtilerim var ya
Ovulasyon yaptiysa resmini koysana merak ediyorum nasil ciktigini
Hahah yaa gitti güzelim test boşaben bugün ilk defa ovulasyon yapayım dedim fazla damlatıp bozdum galiba ahahhaa
Eki Görüntüle 2864575