- 8 Nisan 2021
- 412
- 295
HmKan testini soruyorsan canım eşimi bekliyorum gelsin de bı acile gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HmKan testini soruyorsan canım eşimi bekliyorum gelsin de bı acile gidicez
Canım kan verdim 70 çıktı. İki gün önce 25 di ondan iki gün önce 4 du. Adetim bir gün gecikti şuan bakalım
Canım çok iyi gidiyo maşallahCanım kan verdim 70 çıktı. İki gün önce 25 di ondan iki gün önce 4 du. Adetim bir gün gecikti şuan bakalım
Sağol darısı isteyen herkese inşallah ben bu ay tamamen Allah'a bırakmıştım çok şey yaptım adet bitince manevi olarak Meryem suresini Yusuf süresini çok okudum ve eger sağlıklı olursa bu kulüpten bebek isteyen 10 kişinin niyetine Meryem suresi okumak istiyorum inşallah eğer olursa diye böyle bı aht etmistim.kendime az daha belli.olsundaCanım çok iyi gidiyo maşallah
Çok güzel maşallahCanım kan verdim 70 çıktı. İki gün önce 25 di ondan iki gün önce 4 du. Adetim bir gün gecikti şuan bakalım
Sen ne alemdesin lariiCanım çok iyi gidiyo maşallah
Ben günümü bekliyorum olmazsam yapıcam ama bence olucam kesin günümde öyle hissediyorumSen ne alemdesin larii
Ay çok iyi canım benimde öyle oldu işte batinA kaç gün varKızlar silik çizgim her geçen gün belirginlesiyor ya inşallah bu sağlıklı olur korkuyorum lütfen dua edin (telefonda doğru görünmüyor daha belli yoksa yinede sizinle paylaşmak istedim) Eki Görüntüle 2865136
2 gün kaldıAy çok iyi canım benimde öyle oldu işte batinA kaç gün var
Yaa çok iyi hadi hayırlısı tamam var işte kan versen Miki bekleyebilir misin:)2 gün kaldı
Bilmiyom diyorum adet gunum bidaha test yapar salı günü kan veririmYaa çok iyi hadi hayırlısı tamam var işte kan versen Miki bekleyebilir misin:)
Dayanabilir sen eğer tabi öylesi daha iyi ben kendime söz vermiştim adetim gecikmeden yapmicam diye ama tutamadım. Eğer bu şekildeyse çizgi aynı benim gibi değer düşüktür yükselmeye başlıyordur :)Bilmiyom diyorum adet gunum bidaha test yapar salı günü kan veririm
Dayanırım inşallah geçen sefer annem eşim ablam herkes çok sevindi umutlandı fakat kimyasal öyle oldu diye bu kez kimseye daha demedim üzülmesinler diye tam belli olsun sonra söylerimDayanabilir sen eğer tabi öylesi daha iyi ben kendime söz vermiştim adetim gecikmeden yapmicam diye ama tutamadım. Eğer bu şekildeyse çizgi aynı benim gibi değer düşüktür yükselmeye başlıyordur :)
Bence de kimseye söylemeDayanırım inşallah geçen sefer annem eşim ablam herkes çok sevindi umutlandı fakat kimyasal öyle oldu diye bu kez kimseye daha demedim üzülmesinler diye tam belli olsun sonra söylerim
Olursa inşallah şubatta annesinin belki doğum gününde doğarBence de kimseye söyleme
Ay inşallah canım yaa inşallah güzelce büyüt yavrucak:) bizimki de bı sorun olmazsa babasının doğum gününe denk geliyo tam sezeryanla :))Olursa inşallah şubatta annesinin belki doğum gününde doğar
İnşallah bakalım ama umitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum Bi kaç gün takip ediyordum yine devam edecem bakalım hayırlısıAy inşallah canım yaa inşallah güzelce büyüt yavrucak:) bizimki de bı sorun olmazsa babasının doğum gününe denk geliyo tam sezeryanla :))
Evet canım evde sabahları test yap bakalım eğer sıkıntı yoksa koyulaşır canını da sıkma benim gibi bütün olumsuzlukları düşünmeİnşallah bakalım ama umitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum Bi kaç gün takip ediyordum yine devam edecem bakalım hayırlısı