Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Canım çok iyi gidiyo maşallah 😍
Sağol darısı isteyen herkese inşallah 🙏 ben bu ay tamamen Allah'a bırakmıştım çok şey yaptım adet bitince manevi olarak Meryem suresini Yusuf süresini çok okudum ve eger sağlıklı olursa bu kulüpten bebek isteyen 10 kişinin niyetine Meryem suresi okumak istiyorum inşallah eğer olursa diye böyle bı aht etmistim.kendime 🥰az daha belli.olsunda 🙏🙏

Kızlar silik çizgim her geçen gün belirginlesiyor ya inşallah bu sağlıklı olur korkuyorum lütfen dua edin (telefonda doğru görünmüyor daha belli yoksa yinede sizinle paylaşmak istedim)
Snapchat-132327646.jpg

Bilmiyom diyorum adet gunum bidaha test yapar salı günü kan veririm
Dayanabilir sen eğer tabi öylesi daha iyi ben kendime söz vermiştim adetim gecikmeden yapmicam diye ama tutamadım. Eğer bu şekildeyse çizgi aynı benim gibi değer düşüktür yükselmeye başlıyordur :)

Dayanabilir sen eğer tabi öylesi daha iyi ben kendime söz vermiştim adetim gecikmeden yapmicam diye ama tutamadım. Eğer bu şekildeyse çizgi aynı benim gibi değer düşüktür yükselmeye başlıyordur :)
Dayanırım inşallah geçen sefer annem eşim ablam herkes çok sevindi umutlandı fakat kimyasal öyle oldu diye bu kez kimseye daha demedim üzülmesinler diye tam belli olsun sonra söylerim

Ay inşallah canım yaa inşallah güzelce büyüt yavrucak:) bizimki de bı sorun olmazsa babasının doğum gününe denk geliyo tam sezeryanla :))
İnşallah bakalım ama umitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum Bi kaç gün takip ediyordum yine devam edecem bakalım hayırlısı

İnşallah bakalım ama umitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum Bi kaç gün takip ediyordum yine devam edecem bakalım hayırlısı
Evet canım evde sabahları test yap bakalım eğer sıkıntı yoksa koyulaşır canını da sıkma benim gibi bütün olumsuzlukları düşünme 😊

X