Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Hiç ümidini kaybetme ben sevinmek istiyorum ama.sanirim kese ve kalbini görene kadar hala korkuyorum çok sancım var dış gebelik geliyo aklıma ya
Kendini korkutup kötuyu çagirma guzel düsün guzel olsun benim sana tavsiyem tekrar kan ver degerlerini doktorla degerlendir icin rahat edrr hem hayirli haberler alirsin insallah

30 31 32 bu aralarda degisiyo
Benim 22-25 gün arası olduğu için idrar testiyle anlamam imkansız gibi yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince zaten bat gelmiş oluyor, kanda çıkması ise ortalama 12 gün oluyormuş doktorum söylemişti

Bende pazartesi günü çektirdim antibiyotik kullanıyorum doktorum kesinlikle korun bu ay dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum
Siz bilirsiniz ama antibiyotik kullanırken yasak sanırım yine de dikkatli olun ilacın içeriğini bilmiyoruz yada bi sıkıntınız yoksa kullanmayabilirsniz ben kullanmadım bişey olmadı şükür

Kızlar bişey sormak istiyorum bat 9. Bugün ovulasyon testi denedim ikiside aynı koyulukta çıktı adete yakın lh hormonu da mı yükseliyor çok heyecan yaptım başka bişey olabilr mi

Eklentiler

• IMG_20210605_163615.jpg
    IMG_20210605_163615.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 65
Benim 8 haziran dun yaptm erken test negatif gerci benim ovulasyon 25 mayisti belki geç dollenmedir diye umut ediyorum
Cok erken yapmissin ama bekle biraz daha. Erkenden silik cizgiye cok maruz kaldigim icin ben yapmicam gecen ay da yapmadim

Benimde 25 di bat 9 sabah yaptim negatif regl olcak gibi arada kasik agrilari var sizde durum nasıl
Benim ovulasyon sonrasi 2 gün cok kasık agrim oldu sonraki 3 4 gün ara ara devam etti 3 kez erken gebelik testi yaptım negatif dün süpürge yaparken kasıklarma agri girdi bu sabah yaptm negatif

Benim ovulasyon sonrasi 2 gün cok kasık agrim oldu sonraki 3 4 gün ara ara devam etti 3 kez erken gebelik testi yaptım negatif dün süpürge yaparken kasıklarma agri girdi bu sabah yaptm negatif
Benimde ovulasyonun iki gun oncesi başladi ağrı sonrasindada 1 gun daha sürdu o yumurtlamadan dolayı bi ağrı şuan bende aynı 3 gundur kasık ağrisı çekiyorum hadi hayirlisi

Benimde ovulasyonun iki gun oncesi başladi ağrı sonrasindada 1 gun daha sürdu o yumurtlamadan dolayı bi ağrı şuan bende aynı 3 gundur kasık ağrisı çekiyorum hadi hayirlisi
Hadi ins. Oturup kalkarken agri hissediyor musun bende o var ama psikolojik oldugunu düsünüyorum

Hadi ins. Oturup kalkarken agri hissediyor musun bende o var ama psikolojik oldugunu düsünüyorum
Yok canım oyle bi ağrım sadece arada hafiften bacaklarıma vuruyo oda bugun başladı regl agrisi gibi benimki ama yinede bi umut iste 😊

X