- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 çıkmış hamilesin kuzum benceAdete 3 gün kala 4 çıktı. 2 gün sonra yani adete 1 gün kala 25 çıktı bakalım yarın bidaha gerçek. Testlerde çıkıyor ama sağlıklı mı bilmiyorum
İnşallah canım da geçen ay kimyasal yaşadım gerçi değer bu kadar çıkmadı ama gene de korkuyorum daha yüksek değerlerle kimyasal yasabiliyo diye25 çıkmış hamilesin kuzum bence
Varmı gelişme kızlar
Bende hafif şeffaf renkte akıntı var bugun belirti olabilirmi hiç bi fikrim yok ya sol kasık ve belimin soluna doğru bi ağrı ara ara yokluyobelirti melirti ne alemdesiniz şekerler yarın ovulasyon testine başlıyorum bakalım ne zaman yumurtlayacağım
Benim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)Haziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Yi serumu Bende geçirdim geçen ay bakalım nolacak bu ay. Bugün kahverenginin çok çok açıgi 50 kurus büyüklüğünde bı akıntı geldi sulu gibi. Bakalım nolacak. Ve kimyasal geçirdikten sonra çok kolay hemen hamile kalınır diyorlarBenim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)
Doktora gidince hemen folik asit veriyorlar sanırım yada kan testi durumuna göre miHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Canim çektirdiğin ay doktor korunmanı söyledi miKızlar aranızda rahim filmi çektirenininz oldumu. Ben gecen ay çekildim bu ay yumurtlama da takip ettim o yüzden baya umutluydum bu aydan
Benimde kasıklarımda agrı oluyor bide buğün özellikle sol gögsüme agrı vuruyor biraz şişmişte 7 aydır hiç olmayan belirtiler var bu ayBende hafif şeffaf renkte akıntı var bugun belirti olabilirmi hiç bi fikrim yok ya sol kasık ve belimin soluna doğru bi ağrı ara ara yokluyo
Ay ben gördÜm evetSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Selamm evet var hayalet bir çizgiSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ya da bildiginiz biri çok umutlandımAy ben gördÜm evet
Var evett bende gördümSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Sizce anlamı var mı bunun yoksa kendi kendime mi kuruyorumVar evett bende gördüm
BANA direk verdi kan falan vermedimDoktora gidince hemen folik asit veriyorlar sanırım yada kan testi durumuna göre mi
Kız şimdi yaptım silik sanki ya oda ilk idrarla değilYi serumu siz yarın test yapacak mısınız