Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

belirti melirti ne alemdesiniz şekerler yarın ovulasyon testine başlıyorum bakalım ne zaman yumurtlayacağım :KK70:

Haziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Benim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)

Benim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)
Yi serumu Yi serumu Bende geçirdim geçen ay bakalım nolacak bu ay. Bugün kahverenginin çok çok açıgi 50 kurus büyüklüğünde bı akıntı geldi sulu gibi. Bakalım nolacak. Ve kimyasal geçirdikten sonra çok kolay hemen hamile kalınır diyorlar

Haziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Doktora gidince hemen folik asit veriyorlar sanırım yada kan testi durumuna göre mi

Selam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar

Eklentiler

• 6A1FEFB9-D6D8-4D23-A3E0-0F674AB564B8.jpeg
    6A1FEFB9-D6D8-4D23-A3E0-0F674AB564B8.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 79
Bende hafif şeffaf renkte akıntı var bugun belirti olabilirmi hiç bi fikrim yok ya sol kasık ve belimin soluna doğru bi ağrı ara ara yokluyo
Benimde kasıklarımda agrı oluyor bide buğün özellikle sol gögsüme agrı vuruyor biraz şişmişte 7 aydır hiç olmayan belirtiler var bu ay 🙏

X