Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Yi serumu Yi serumu Bende geçirdim geçen ay bakalım nolacak bu ay. Bugün kahverenginin çok çok açıgi 50 kurus büyüklüğünde bı akıntı geldi sulu gibi. Bakalım nolacak. Ve kimyasal geçirdikten sonra çok kolay hemen hamile kalınır diyorlar
Aynen öyle deniliyor inşallah seninki yerleşme kanaması dır bnde sancı var test yaptım 🤭silik sanki ama insallah bu diğer seferki gibi değil dua edin

E canım çekiyorum belli etmiyor ki telefonda yarın sabah ilk idrarla yaparim inşallah daha net belli olur zaten yapma sebebimde sanki rahmimde biseyler sanki saplanıyor
Ya en son yazdiğini bende yaşıyorum bugun yazamamıştım burdan

Hayatımda hiç duymamıştım burda öğrendim :KK70: Eğer regl olursam sipariş vermeyi düşnüyorum hemen. Ama senin de az kalmış ya inşallah vardır 2 gün öndesin benden ☺️
Az kaldi aynem ama hoc
Selam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
Ayy bende gordum benmde 2 gun var ama hic belirtim yok o yuzden almadim norml testle de yapsana ord abence daha net ciakr ole diyolar heppppp yada kan ver zaten 2 gun varr 😍😍

Az kaldi aynem ama hoc

Ayy bende gordum benmde 2 gun var ama hic belirtim yok o yuzden almadim norml testle de yapsana ord abence daha net ciakr ole diyolar heppppp yada kan ver zaten 2 gun varr 😍😍
Cesaretim yok açıkcası test yapmaya bunu da ovulasyon testim koyu çıkınca evde vardı yaptım bekliym biraz daha 🙈

X