Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

5 gün var. Hatta gelmeden önce ufak bir ağrı da hissettim
Senin tarifine gore yerleşme kanamasi olabilir bide 3 yada 4 gun kala felan oluyo genelde reglin düzenliyse günunden bu kadar erken olmaz heralde adetin gebelik var gibi geldi bana 🥰

Olabilir canım ya hadi insallah hayırlısıyla olur
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısıyla olsun 🙏🏼
Senin tarifine gore yerleşme kanamasi olabilir bide 3 yada 4 gun kala felan oluyo genelde reglin düzenliyse günunden bu kadar erken olmaz heralde adetin gebelik var gibi geldi bana 🥰
aynen canım baya düzenlidir hatta hiç 5 gün önce regl olmadım hayatımda olursa bu da bir ilk olur artık :) testlerim gelsin de tekrarlıyım testimi inşallah hepimiz için hayırlısı olur 🙏🏼

Kizlar simdi kan verdim sonucun 25.4 çıkmış adete 1 gün kaldı yarın olmam lazım. 2 gün önce 4.24 du demek ki yuksebiliyomus. Ama bana gene de düşük geldi ya kimyasal Miki bilemedim
2 gunde iki katı olmasi gerekiyoya normal değilmi bu yukseliş regl olmazsan 2 gunde bi kan testi ver kendinide korkutma kimyasal gebelik felandir die

Kizlar simdi kan verdim sonucun 25.4 çıkmış adete 1 gün kaldı yarın olmam lazım. 2 gün önce 4.24 du demek ki yuksebiliyomus. Ama bana gene de düşük geldi ya kimyasal Miki bilemedim
Canım yükselmiş işte bu sefer sağlıklıdir kendini strese koyma inşallah iki gün sonra tekrar kan verirsin belli olur canım, 😘

İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısıyla olsun 🙏🏼

aynen canım baya düzenlidir hatta hiç 5 gün önce regl olmadım hayatımda olursa bu da bir ilk olur artık :) testlerim gelsin de tekrarlıyım testimi inşallah hepimiz için hayırlısı olur 🙏🏼
Ama canım erken de gelebilir artık çocuk istedikten sonra böyle olur bnmki de aynıydı fakat işte istediğimizde beri hep öne atıyor sadece Bi kere 1 hafta geriye attı

Zaten 2 kat artması gerekmiyor muydu bence gayet güzel :) olumsuz birşey düşünme kötüyü çağırma inşallah dahada yükselir darısı bizlere

Bence gayet yükselmiş canım sen zaten regl tarihinden önce yaptığın için sayılar düşük bence. Ona rağmen 2 sonuç arasında fark güzel katlanmış gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼

Ama canım erken de gelebilir artık çocuk istedikten sonra böyle olur bnmki de aynıydı fakat işte istediğimizde beri hep öne atıyor sadece Bi kere 1 hafta geriye attı
Aynen canım her şey olabilir o yüzden hala temkinli davranıyorum. Regl olursam da sorun değil daha ilk denemeydi 😊

KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?

KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?
Canım ilk 5-10 dk dan sonra negatif olsa bile kuruma çizgisi çıkıyor önemli olan ilk dakikalar

10 dakikadan sonra cıkan sonucu dikkate alma

X