Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda çıksa bile değer düşük oluyor, sonra bu değer düşük kimyasal da olabilir 2 günde bir tekrar edin diyorlar. Bence o sabretmesi daha zor bir durum. Biraz daha bekleyin derimvalla ben de testi beklemesem kan vermeye mi gitsem diyorum 5 gün var çıkar mı kızlar bi yardımcı olun bana
Çok haklısınız kesinlikle. İlk denememiz heralde fazla heyecan yaptım :) bir de kasık ağrısı vs olunca. Açıkçası takvim kullandım o yüzden yumurtlama günü mü de tam bilmiyorum öyle belirsiz olduğundan heralde ama sabredebilirim inşallahKanda çıksa bile değer düşük oluyor, sonra bu değer düşük kimyasal da olabilir 2 günde bir tekrar edin diyorlar. Bence o sabretmesi daha zor bir durum. Biraz daha bekleyin derim
Canım koyulaşmiş mavili olan test guzel bi test bende kullandim daha once hadi hayırlısıKixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirimEki Görüntüle 2863162
Acele etme bata 3 gun var bu sabah yaptm normal kaset test hicbirsey cikmadi. Bir belirtide yok siskinlikten baskavalla ben de testi beklemesem kan vermeye mi gitsem diyorum 5 gün var çıkar mı kızlar bi yardımcı olun bana
Bende sabah yaptim normal kaset test bata 3 gun var hicbirsey cikmadi. O zaman hala sansim varmiYa bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
Bende testle ugrasmiyim haftasonu kanmi versem diyodum erken gebelik testleri zaten pahalı bide kafa karisiyo net cikmayinca gidiyoz yine kan veriyoz zaten emin olamayipvalla ben de testi beklemesem kan vermeye mi gitsem diyorum 5 gün var çıkar mı kızlar bi yardımcı olun bana
Bence varBende sabah yaptim normal kaset test bata 3 gun var hicbirsey cikmadi. O zaman hala sansim varmi
Aynen öyle ya ben gelenleri iade edip kan vericem boşuna daha çok stres. Haftasonu 2-3 gün kalmış oluyor çıkar heralde diye düşünüyorumBende testle ugrasmiyim haftasonu kanmi versem diyodum erken gebelik testleri zaten pahalı bide kafa karisiyo net cikmayinca gidiyoz yine kan veriyoz zaten emin olamayip
Zaten sabah dayanamadım bi erken test aldım ilk idrarımla olmadı ama 3 saat falan bekledim malesef negatif. Yani muhtemelen yoktur heralde ama testlerle uğraşamicağımı anladım en iyisi dediğinz gibi haftasonu kan vermekBende testle ugrasmiyim haftasonu kanmi versem diyodum erken gebelik testleri zaten pahalı bide kafa karisiyo net cikmayinca gidiyoz yine kan veriyoz zaten emin olamayip
Daha varmış bata aslında ama sanki var gibi inşallah vardır yaKızlar ilk idrarla yapmadım ama 5 günüm var kontrast koyunca böyle oldu şimdi var olabilir mi bi şey yoksa bunun adı kendini kandırmak mı valla delircem
Canim cizgi gozukuyo hemen ciktiysa hamilesinnnndirrrrrKızlar ilk idrarla yapmadım ama 5 günüm var kontrast koyunca böyle oldu şimdi var olabilir mi bi şey yoksa bunun adı kendini kandırmak mı valla delircem
Insallh hamilesindir canimmvar mi hissin yada belirtinErken olan testten yaptım direk bakınca göremedim bi şey ama kontrastla böyle oldu ayyyy öyle mi diyosunuz heyecanlandım şimdi D Dalmac47 Melek_kizim
Kasık batmalarım var canım bide psikolojik belki ama çok uykum geliyor inşallah inşallah senin bat ne zamanInsallh hamilesindir canimmvar mi hissin yada belirtin
Bende görüyorum kııız hadi hayırlısı olsunnErken olan testten yaptım direk bakınca göremedim bi şey ama kontrastla böyle oldu ayyyy öyle mi diyosunuz heyecanlandım şimdi D Dalmac47 Melek_kizim