Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Valla çıkıyor canım benim ilk bebegimfe de 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. Ama işte dün kan verdim 4 çıktı ve çizgi yoktu bugün çizgi çıktı bakalım artık evde kendim takip edicem koyulasiyomu diye
Ya kadın oyle dedi ama bende sabredemem zaten 3 yada 4 kala bende yapcam inşallah koyulaşır testin inşallah gebelik vardir 🤲

Benimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferinde 🥺 hani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
Benim bat 9 göğüs hassasiyeti var bugün midesi bulantısı oldu ama sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum :KK43:

Benimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferinde 🥺 hani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
Var ama onu bile belirtiye sayamıyorum ki zaten yumurtlamadan hemen sonra başladı adete kadar devam ediyor adet olunca geçiyor şimdide aynı nasıl ayırt etcez anlamadım :KK43:

Kixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirim:KK43:
IMG_20210603_090103.jpg

Kixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirim:KK43:Eki Görüntüle 2863162
umarım kan değerin yükselir yaa valla hayalet çizgiler görünüyorr

Kixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirim:KK43:Eki Görüntüle 2863162
İnşallah güzel haberi alırsınız 🤲🏻

Hayalet çizgiler çok ne görünüyor canım inşallah değer yükselmiştir

Var gibi görünüyor canım

X