Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar bugün bat günüm. Kasık ağrım var bi de sanki sol bacağıma arada ağrı vuruyor ama gelen giden yok. Kaset test yapmaya da korkuyorum negatif görmekten korkuyorum 🥺 Cuma’ya kadar beklemeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor 🐥
Ya regl belirtisiyle ayni oldugu icin ayirt etmek cok zor hakkaten ama ben dayanamaz yapardim heralde testi

kızlaar iyi dayanıyorsunuz test yapmadannn nasıl duruyorsunuzz
Pek ümitli olmasamda değerlendiremedigimiz icin tam günunu önceki yada sonraki gun için bi ihtimal işte. duramiyozda 7 gunum var daha çikmaz die almadim testi

Haziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
Benimde 8 haziran bat

Kızlar bugün bat günüm. Kasık ağrım var bi de sanki sol bacağıma arada ağrı vuruyor ama gelen giden yok. Kaset test yapmaya da korkuyorum negatif görmekten korkuyorum 🥺 Cuma’ya kadar beklemeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor 🐥
İnşallah olmazsın canım adet

Ya bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gun:KK43:unu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
Benimde 7 gün var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum :KK43:

Ya bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
Valla çıkıyor canım benim ilk bebegimfe de 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. Ama işte dün kan verdim 4 çıktı ve çizgi yoktu bugün çizgi çıktı bakalım artık evde kendim takip edicem koyulasiyomu diye

Benimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferinde 🥺 hani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden

Selam kizlar benim bat 6 haziran hic belirtim yok oglumda iliskiden bi hafya sonra kasik agrisi baslamisti belirtim yok ama yine de umudum hep var😂

Benimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferinde 🥺 hani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
Benim oglumda 5 olcak eylulde kardes istemiyo ama bebek gordummu inanilmaz ilglieniyo acaba diyorum gorurmuyum o gunleri rabbim herkese nasip etsinn

X