Artmaya meyilli bi değer 2 gün sonra tekrar kan verin inşallah tutunmaya çalışıyordur minikAdetime 3 gün var Az önce kan verdim beta 4.24 çıktı maalesef bu ayın olmadığı kesinleşti önümüzdeki ay inşallah elendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artmaya meyilli bi değer 2 gün sonra tekrar kan verin inşallah tutunmaya çalışıyordur minikAdetime 3 gün var Az önce kan verdim beta 4.24 çıktı maalesef bu ayın olmadığı kesinleşti önümüzdeki ay inşallah elendim
İnşallah öyledir inşallah pek zannetmiyorum ama inşallahArtmaya meyilli bi değer 2 gün sonra tekrar kan verin inşallah tutunmaya çalışıyordur minik
Hayırlisı olsun canım geç olsun güç olmasın hiç bozma moralini stres yapma oluruna bırak vardır vakti zamanı elbetAdetime 3 gün var Az önce kan verdim beta 4.24 çıktı maalesef bu ayın olmadığı kesinleşti önümüzdeki ay inşallah elendim
Gözüm seğirse belirti derim o dereceKendimizi inceleye inceleye bi hal olduk ya benimde midem bulandı bugun yemek yerken
Ben 4 gün kala kesin yapardım erken testlerden yap bence duruma göre kan vermeye gidersinSelam kızlar. Takvime göre 23 mayis yumurtlama gosteriyordu ben 22 ve 24 mayis degerlendirebildim akıntım vardi 24 dede geceden baslayan sag kasik agrim vardi. Yarin bat 4 gun kalacak. Sizce sabah normal kaset test yapsam mi yoksa 2 gün daha bekleyeyim mi. Belirti varmi diye sorarsaniz kendimi cok dinliyorum parmagimin ucu agrisa acabami diyorum
Kız valla denedim gerceten bnc doğrugerçekten mi ben de onlar yanıltıcı diye hiç yapmadım
Teşekkür ederim hayırlısı ile bekliyorumİnşallah nasip olur canım bir mucize olur size
Kız 9 gun var daha bismillahKızlar bat 9 bugün ovulasyon testi deneyim dedim belki koyu çıkar mı diye çoğu kişinin hamileyken koyu çıkmış ama silikti acaba umudu kessem mi
Ya neblyim iki gün kasık batması oldu şimdi yok ara sıra adet olacakmışm gibi ağrı giriyor bide akıntım kremsi beyaz adet öncesi oluyodu genelde ne düşünceğimide şaşırdmKız 9 gun var daha bismillah
Ya neblyim iki gün kasık batması oldu şimdi yok ara sıra adet olacakmışm gibi ağrı giriyor bide akıntım kremsi beyaz adet öncesi oluyodu genelde ne düşünceğimide şaşırdm
Yumurtlamış olabilirmisin kasik batması dediğin dönemYa neblyim iki gün kasık batması oldu şimdi yok ara sıra adet olacakmışm gibi ağrı giriyor bide akıntım kremsi beyaz adet öncesi oluyodu genelde ne düşünceğimide şaşırdm
Benimde 23 mayıstı ama uygulamaya göre yani siz ovülasyon testiylemi baktınız acabaSelam kızlar. Takvime göre 23 mayis yumurtlama gosteriyordu ben 22 ve 24 mayis degerlendirebildim akıntım vardi 24 dede geceden baslayan sag kasik agrim vardi. Yarin bat 4 gun kalacak. Sizce sabah normal kaset test yapsam mi yoksa 2 gün daha bekleyeyim mi. Belirti varmi diye sorarsaniz kendimi cok dinliyorum parmagimin ucu agrisa acabami diyorum
Yok 24 mayısta yumurtlama oldu ovulasyonla takip ettim ondan 4-5 gün sonra hissettim batmayıYumurtlamış olabilirmisin kasik batması dediğin dönem
Yok ilk denememizdi. Olmazsa hemen siparis edecegim ovulasyon testi ama.Benimde 23 mayıstı ama uygulamaya göre yani siz ovülasyon testiylemi baktınız acaba
Hım anladım canim ama bekle biraz daha erkenYok 24 mayısta yumurtlama oldu ovulasyonla takip ettim ondan 4-5 gün sonra hissettim
Ya bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruzKizlaar biliyorum çok yazdım ama az önce test yaptım bu sefer belli gibi yaa ama ilk idrar değil. Adetime 2 gün var bı bakar mısınız gercekmi artık inancım kalmadı :) bide dün kan verdim yani 3 gün kala 4 çıkmıştı ama dün çok çok zor zar zor hani belli oluyor olmuyo gibiydi. Bugün baya belli gibi ve ilk 5 dk da çıktı. Geçen ay da böyle oldu kimyasal oldu ya korkuyorum aşırı. cok fena kasık ağrım var Eki Görüntüle 2862634
Canım 2 gün daha bekle öyleyse. 5 gün kala bile çıkması kesin değil zaten. 7 gün kala yaparsan yalancı negatiften umutsuzluğa düşebilirsin. 2 gün daha sabırYa bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
Haftasonunu bekliycem 3 yada 4 kala yapcam bakalımCanım 2 gün daha bekle öyleyse. 5 gün kala bile çıkması kesin değil zaten. 7 gün kala yaparsan yalancı negatiften umutsuzluğa düşebilirsin. 2 gün daha sabır