Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Benim de 8 :) kasık batması sağ tarafta ama ara ara oluyor rahatsız edici değil. Bir de karnımın için tuhaf adet olmadan 1-2 gün önceki gibi. Bunların dışında hiçbi şey yok.
Aynen rahatsız etmiyor gelip gidiyo gibi karnım benimde öyle bazen adet gelecekmiş gibi oluyor yada çok dinliyorum kendimi 🥴😬

7si battı lanet 11inde denemeye başlamıştık 16sı yumurtlamışım cart diye :KK70: hiç bilemezdim uygulama 24ü gösteriyodu :KK70:
olur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldi 😂 bi dahaki aya daha planlı gidersin ben ovu testini bile burda öğrendim cahillik işte :KK70:

olur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldi 😂 bi dahaki aya daha planlı gidersin ben ovu testini bile burda öğrendim cahillik işte :KK70:
ayy bende bende okuya okuya öğrendim bat ne diyodum onun açılımını bile burada akıl ettim ahahah diyorum bat ne batık mı acaba :KK70::KK70:

vücut döllenmeye mi çalışıyo acaba o sıra ebnim tutmadı kana döndü demek ki sizin de inş tutarrr bebişe döner amiiiin
Aslında ben döllenmenin yani çatlamanın salı-çarşamba olduğunu düşünüyorum gece öyle bi ağrım oldu ki uykumdan uyandırdı bi daha da uyuyamadım o gece. Takvime göre de tam çatlama günüydü hemde. Regl de ağrılı geçer benim acaba döllenme de o yüzden ağrılı mı oldu? Hayallerrr hayallerr 😂😂

Aslında ben döllenmenin yani çatlamanın salı-çarşamba olduğunu düşünüyorum gece öyle bi ağrım oldu ki uykumdan uyandırdı bi daha da uyuyamadım o gece. Takvime göre de tam çatlama günüydü hemde. Regl de ağrılı geçer benim acaba döllenme de o yüzden ağrılı mı oldu? Hayallerrr hayallerr 😂😂
kuşum çok mantıklı bence benim kafama direkt yattı :KK24:

X