- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.001
Sağlıkla güzel güzel artsın canım hayırlı olsunKizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Hayirli olsun canim darisi anne olmak isteyen herkesin basina ins.Kizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Ohhh gozunaydin canim darisi bizleereKizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Yehuu gördün mü canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün doğsun inşallahKizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Amin canim çok saol rabbim size de gostersinOhhh gozunaydin canim darisi bizleere
Çok saol canim allah sana da göstersin tez zamandaHayirli olsun canim darisi anne olmak isteyen herkesin basina ins.
Belirtin var miydi?
Amin canim çok saol rabbim size de gostersin
Amin canım inşallah. Biliyorm canm da biizim sorun büyük malesef ben hata yaptm imsi yöntemini yapan bi yerle başlamamakla . Dna hasarında en iyisi imsi yöntemi.Çok saol canim allah sana da göstersin tez zamandamikroçip yöntemi var hiç duydun mu denediniz mi?
Çok sevindim canım sağlıkla gelsinKizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Çok saol canim Sende hamileydin sanirim.allahim sağ salim kucağimiza almayı da nasip etsinSağlıkla güzel güzel artsın canım hayırlı olsun
Saol canim allah razı olsun allahım herkese nasip etsinÇok sevindim canım sağlıkla gelsin
Tuhaf duygular içindeyimYa aynen heyecanlandim ilk gunlerimi hatirladim.. çok şükür güzel gelişmeler görmekçok belirgin gözüküyor Maşallah kan testi sonucunu gordukten sonra havalar ucabiliriz
Süper haberr , cift cizgiden belliydi zaten çok sevindim, hamişler çoğalıyoruzKizlar kan sonucum 247ben hala inanamiyorum
Tuhaf duygular içindeyimhala inanamıyorum..Çok güzel ya allahım herkese nasip etsin
Daphnesw canım nasıl gectı transferin
Hayırlı olsun canım. Benim tek transfer oldu iyi geçti. Embriyolog geldi yumurtalarınız kaliteli gayet iyi devam ediyor gelişimleri dedi o kadar bende cok kurcalamak istemedim. Senin yaş kaç canımKuzum transfer iyiydi. 4 yumurtamın 3 sinesi döllenmiş ama bir tanesi kusurlu döllenme olmuş. İmha edildi. Diğer iki yumurtam transfer edildi. Biri birinci kalite diğeri ikinci kalite imiş. 25 Temmuz test tarihim. Senin nasıl geçti
@aysefeytum gözün aydın. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?