- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.981
Ya aynen heyecanlandim ilk gunlerimi hatirladim.. çok şükür güzel gelişmeler görmekYok canm hcg yazıyor gebelik testi yapmış
Yok canım ilaçlar olsa herkeste çıkar bende diyorm ya hayalet bi çizgi bile yoktu. Kesinlikle var hayırlı olsun kanın en az 80 çıkar bence hatta 100 150Gebelik testi kizlar. Birazdan kan testine gidicem. Eşimi bekliyorum. Sevinmeye korkuyorum ilaçlardan falan değil-dir gerçektir degilmi kizlar. ? Ilk defa pozitif
Baya belirgin bir çizgi canm kesinlikle var ama tabi iki günde bir artışı izlemek lazım inşallah sağlıklı bir gebeliktirYa aynen heyecanlandim ilk gunlerimi hatirladim.. çok şükür güzel gelişmeler görmekçok belirgin gözüküyor Maşallah kan testi sonucunu gordukten sonra havalar ucabiliriz
Yooookk ... ii i ihhhh iii iiihhGebelik testi kizlar. Birazdan kan testine gidicem. Eşimi bekliyorum. Sevinmeye korkuyorum ilaçlardan falan değil-dir gerçektir degilmi kizlar. ? Ilk defa pozitif
Benim ilk evliliğimden iki oğlum var 2. Evliliğim bu 2 yıl oldu eşimde sperm sayısı düşük harekliliği az ve şekil bozuklukları var ilk tüp bebek denememiş Perşembe transferim olduKızlar sizlerin tüp bebek yaptırma nedeni nedir? Benm eşimde morfoloji bozuk dna hasarı var hareketlilik düşük. Dna hasarı olunca tüp bebeğin tutmadğını pek çok kez okumuştum ama doktor önemli değil deyip durunca güvenip denedim ve sonuç negatif malesef. Şu dondurulmuşu da transfer olduktan sonra eğer o da tutmazsa direk imsi yöntemiyle yaptrcam dna hasarında en güvenilr yöntem oymuş.
Senin sorunun da benmle aynı gibi cnaım ama inşallah senin sonucun güzel olurBenim ilk evliliğimden iki oğlum var 2. Evliliğim bu 2 yıl oldu eşimde sperm sayısı düşük harekliliği az ve şekil bozuklukları var ilk tüp bebek denememiş Perşembe transferim oldu
Yok yaptırmadık ilk başta doktor ilaç verecekti sonra yaşımızdan dolayı uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dedilerSenin sorunun da benmle aynı gibi cnaım ama inşallah senin sonucun güzel olurmorfolojisi kaç ve dna hasar testi yaptırdınız mı.
Hım anladım hadi inşallah tutacak dualarım hepinizleYok yaptırmadık ilk başta doktor ilaç verecekti sonra yaşımızdan dolayı uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dediler
Amin inşallahHım anladım hadi inşallah tutacak dualarım hepinizle
Oy oy kurban olurum yeni hamiş geliyorKizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem
Miyonlarımın tekrar oluşması yüzünden canımKızlar sizlerin tüp bebek yaptırma nedeni nedir? Benm eşimde morfoloji bozuk dna hasarı var hareketlilik düşük. Dna hasarı olunca tüp bebeğin tutmadğını pek çok kez okumuştum ama doktor önemli değil deyip durunca güvenip denedim ve sonuç negatif malesef. Şu dondurulmuşu da transfer olduktan sonra eğer o da tutmazsa direk imsi yöntemiyle yaptrcam dna hasarında en güvenilr yöntem oymuş.
İnşallah olur gerek kalmaz canımAmin inşallahElimizden geleni yaptık rabbim nasip ederse olur inşallah olmazsa 2 tane dondurulmuş var onları deneriz ☺
Amin inşallah fazla umutlanmak istemiyorum yinedeİnşallah olur gerek kalmaz canım
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun bebişinizÇok saolun kızlar allahım herkese nasip etsin.. hala inanamıyorum.. kan verdim sonucu bekliyorum
Baya baya var çizgii, hamilesin bence canımKizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?