Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gebelik testi kizlar. Birazdan kan testine gidicem. Eşimi bekliyorum. Sevinmeye korkuyorum ilaçlardan falan değil-dir gerçektir degilmi kizlar. ? Ilk defa pozitif
Yok canım ilaçlar olsa herkeste çıkar bende diyorm ya hayalet bi çizgi bile yoktu. Kesinlikle var hayırlı olsun kanın en az 80 çıkar bence hatta 100 150

Ya aynen heyecanlandim ilk gunlerimi hatirladim.. çok şükür güzel gelişmeler görmek çok belirgin gözüküyor Maşallah kan testi sonucunu gordukten sonra havalar ucabiliriz
Baya belirgin bir çizgi canm kesinlikle var ama tabi iki günde bir artışı izlemek lazım inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Gebelik testi kizlar. Birazdan kan testine gidicem. Eşimi bekliyorum. Sevinmeye korkuyorum ilaçlardan falan değil-dir gerçektir degilmi kizlar. ? Ilk defa pozitif
Yooookk ... ii i ihhhh iii iiihh yani 11. Gunun zaten test gununde yaklasmis☺ Benim agzim sutten yandigi icin bhcg testi gormeden inanamamistim.. ilaclardan degil kuzum aldigin ilaclar asagi yukari aynidir diye dusunuyorum buna emin ol. Cikmayanin cikmiyor yani..

Kızlar sizlerin tüp bebek yaptırma nedeni nedir? Benm eşimde morfoloji bozuk dna hasarı var hareketlilik düşük. Dna hasarı olunca tüp bebeğin tutmadğını pek çok kez okumuştum ama doktor önemli değil deyip durunca güvenip denedim ve sonuç negatif malesef. Şu dondurulmuşu da transfer olduktan sonra eğer o da tutmazsa direk imsi yöntemiyle yaptrcam dna hasarında en güvenilr yöntem oymuş.

Benim ilk evliliğimden iki oğlum var 2. Evliliğim bu 2 yıl oldu eşimde sperm sayısı düşük harekliliği az ve şekil bozuklukları var ilk tüp bebek denememiş Perşembe transferim oldu

Benim ilk evliliğimden iki oğlum var 2. Evliliğim bu 2 yıl oldu eşimde sperm sayısı düşük harekliliği az ve şekil bozuklukları var ilk tüp bebek denememiş Perşembe transferim oldu
Senin sorunun da benmle aynı gibi cnaım ama inşallah senin sonucun güzel olurmorfolojisi kaç ve dna hasar testi yaptırdınız mı.

Senin sorunun da benmle aynı gibi cnaım ama inşallah senin sonucun güzel olurmorfolojisi kaç ve dna hasar testi yaptırdınız mı.
Yok yaptırmadık ilk başta doktor ilaç verecekti sonra yaşımızdan dolayı uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dediler

Miyonlarımın tekrar oluşması yüzünden canım

Anladım canım geçmiş olsun ama çok şükür olmuş sonunda inanın sebep kadın taraflı olunca çözümü daha kolay eşim iki senedir tedavi oluyor kullanmadğı ilaç macun bitkisel takviye kalmadı varikosel ameliyatı da oldu hala normale düşmedi

13 haziranda toplama yapıldı. 9 yumurta toplandı 7si döllendi 5i kaliteliymiş. 17 haziranda 5.gün tek embriyo transferim oldu. Kalan 4ünü dondurduk. Şuan 6 haftalık hamileyim İlk denemede oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…