İnsan neyi çok isterse onunla sınanırmış canım, bende mayısta dondurulmuşlarla ilk denememden negatif sonuç aldım, test günümde çok üzüldüm ikinci gün hemen kendimi toparlayıp 2.deneme için psikolojimi hazırladım. Gecen hafta carsamba dondurulmuşlarla 2.transferim oldu, test günümü bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olur insalkah. Bu sitede okudugum ve yakınlarımda şahit oldugum
tüp bebek denemesinden sonra (çok düşük değerleri veya en kötü infertilite sebepleri olsa bile) kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var. Belki seninde öyle olacaktır vaktini bekliyordur. Sende bir an önce üzerindeki stresi at ve pozitif olmaya çalış, bebegin vaktini bekliyordur. Ben kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırlıyorum. Dünyanın öbür ucunda yaşıyorum, bunun için iki kere Türkiyeye gidip geldim, transferin 4.günü 12 saat uçak yolculuğu yaptım, sadece transferin ertesi gün dinlendim onun dışında hiç yatamadım hep yolculuk hazırlığıyla koşuşturmayla geçti, tutarsa çok şaşıracağım. Bu işin maddi kısmı, psikolojik kısmı hepsi ayrı ayrı ağır ama bu da bizim imtihanımız. Elbet birgün nasipte varsa kavuşacağız bebeklerimize. Önemli olan saglıklı, hayırlı ve ömürlü olmaları. Bir an once toparlanmanı dilerim

Hersey gonlunce olsun.