Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kuzucummm hic merak etme seninde hayirli haberlerini alicazz ben hissediyorumm

O kadat mutlu oldumki cok sukurr bir kizimiz daha hamis oldu sikica tutununn hic birakmasin senii!!

İdrar testi yaptım canım negatif ki zaten adet de oldum olmadı yine artık umudum da yok zaten
Ya ne olurrr umudunu yitirme.. daha guclu de olucaksin.. hic ummadigin zaman, beklemedigin zamanda, yok ya bu sefer olmicak dediginde bu iş oluyor.. herzaman umutlu ol kuzumm bnm.. cok uzuldum ama geride birak kuzucum istersen biraz ara ver.. vucudunu dinlendir.. hic ummadigin zamanda olcak hic merak etme!!!

İdrar testi yaptım canım negatif ki zaten adet de oldum olmadı yine artık umudum da yok zaten
Herşeyde bir hayır vardır sabret umudunu kaybetme inşallah rabbim nasip edecek bir gün rabbim kabul olmayacak duanın hayalini kurdurmazmış. Kendini yıpratma cnm

Bir süre mecburen ara vereceğim canım maddi manevi zor oluyor artık elimden gelen bir şey yok ki dua etmekten başka sokakta bebekli insanları görünce gözlerim doluyor valla sokağa çıkmak istemiyorum artık eşime üzülüyorum bir yandan o da çok üzülüyor ama beni teselli etme derdinde o yüzden onun yanında güçlü gibi duruyorum hakkımda hayırlısı bu gidişle ruh sağlığını kaybedeceğim :)

Herşeyde bir hayır vardır sabret umudunu kaybetme inşallah rabbim nasip edecek bir gün rabbim kabul olmayacak duanın hayalini kurdurmazmış. Kendini yıpratma cnm
Vardır inşallah bir hayır canım vakti değilmiş diyip avutuyorum kendimi inşallah rabbim daha fazla aratmadan nasip eder bizlere de

Bende agliyordum... En son babami ameliyata aldilar.. biz bekleme yerindeyiz iste milletin esi var distu var bi cift gordum.. bebekleri bebek arabasinda.. gozlerimde yaslar akiyor kendimi tutamiyorum.. ciktim biraz yurudum yani butun ruh halim birbirine karismisti bir donem.. Babam iyi olacak mi? Bebegimiz olacak mi? Esim niye agliyosun? Olmicaksa olmasin diyordu? Ama kimsenin ne dediginin bir onemi yoktu cok eksik hissediyordum ailemizi.. ya aglicaksam agladim.. is arkadaslarim cevrem sagolsun anlayislilardi.. ama aglicaksam tutmamaya basladim.. son zamanlarda aglicak halim kalmadi ve ne olcaksa olacak dedim.. Allah ne derse O. Dibine kadar hissettim.. diyecegim sey kendini sikma rahat ol.. duygularini gizleme seni rahatsiz eden arkadas akrabalarindan uzak dur, arama.. cevren mutlu insanlarla doldur.. bu arada beslenmene dikkat et esine de kendinede alttan alta guzel yedir beslen, besle... detoks yap, yazi guzel gecir sonra rahatladiginda olucakk inan dua et bol bol

Sağ ol canım valla daha doktorla konuşmadım sözde kafa dağıtmak için il dışına çıktık ama nerdeee
İnsan neyi çok isterse onunla sınanırmış canım, bende mayısta dondurulmuşlarla ilk denememden negatif sonuç aldım, test günümde çok üzüldüm ikinci gün hemen kendimi toparlayıp 2.deneme için psikolojimi hazırladım. Gecen hafta carsamba dondurulmuşlarla 2.transferim oldu, test günümü bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olur insalkah. Bu sitede okudugum ve yakınlarımda şahit oldugum tüp bebek denemesinden sonra (çok düşük değerleri veya en kötü infertilite sebepleri olsa bile) kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var. Belki seninde öyle olacaktır vaktini bekliyordur. Sende bir an önce üzerindeki stresi at ve pozitif olmaya çalış, bebegin vaktini bekliyordur. Ben kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırlıyorum. Dünyanın öbür ucunda yaşıyorum, bunun için iki kere Türkiyeye gidip geldim, transferin 4.günü 12 saat uçak yolculuğu yaptım, sadece transferin ertesi gün dinlendim onun dışında hiç yatamadım hep yolculuk hazırlığıyla koşuşturmayla geçti, tutarsa çok şaşıracağım. Bu işin maddi kısmı, psikolojik kısmı hepsi ayrı ayrı ağır ama bu da bizim imtihanımız. Elbet birgün nasipte varsa kavuşacağız bebeklerimize. Önemli olan saglıklı, hayırlı ve ömürlü olmaları. Bir an once toparlanmanı dilerim Hersey gonlunce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…