• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yumurta toplanınca 3. gün yada 5. Gün hazırsa transfer için adetimi bekliyorlar 🤔
Taze olarak da bekletmeden transfer yapiolar rahimi bekletmek gerektigi durumlarda ve ayni zamanda rahimdeki gelisme yumurtlama gunu ve sonrasinda ki gelismlere gore bazen dondurulmasi gerekincede adetten sonra yaklasik 14. Gunde transfer yapiyorlar

Yumurta toplanınca 3. gün yada 5. Gün hazırsa transfer için adetimi bekliyorlar 🤔
Taze embriyo transferi olacaksa beklemiyorlar. Benimkiler dondurulacak 😢 Adetten sonra başlanacak benim transfer sürecine aşırı uyarılma sendromu tehlikesi olduğu için riski göze alamayız dedi doktorum

Heee o sensin demek 🥰🥰 ismini animsayamadim.. canin opudan sonra benim mi bitek agrim oldu bilemiyorum ama ilk uc gun veya ilk hafta agrim vardi.. sen adetinden daha erken olabilirsin bence kesin olursunda hersey olabiliyor.. ya gercekten vucudun dinlenmesi herseyden onemli.. dort gun onceye kadar yumurtan cogalsin diye vucudun haddinden cok yoruldu.. kimisi 6. Gun embriyosu olarak bile saklanabiliyor iclerinde en saglikli dondurmaya da en dayanikli olan bebislerin kalacak Allahin izniyle.. hic merak etme sen cok guzel olacak hersey
Ben burada OPU çok kolay hiç sorun olmuyor yazanlara güvendim ağrıdan ölücem sandım ilk gün sanki karnımın içini kazımışlar gibi hissettim. Ağrı eşiğim de çok düşük değildir. 3 gün oldu hala bile ağrım var yani..

Ben burada OPU çok kolay hiç sorun olmuyor yazanlara güvendim ağrıdan ölücem sandım ilk gün sanki karnımın içini kazımışlar gibi hissettim. Ağrı eşiğim de çok düşük değildir. 3 gün oldu hala bile ağrım var yani..
Kaç yumurta toplandı canım bnde 15 toplanmıştı ilk iki gün adet ağrısı gibi ağrım olmuştu

Taze embriyo transferi olacaksa beklemiyorlar. Benimkiler dondurulacak 😢 Adetten sonra başlanacak benim transfer sürecine aşırı uyarılma sendromu tehlikesi olduğu için riski göze alamayız dedi doktorum
Ayyy yerim seni benn merak etme minnoslar birazcik uyutulacak onlarin ve senin iyiligin icin.. yoksa o agriya dayanamazsin inan.. verdikleri ilac yumurtalari uyariyor zaten.. bende ikinci adetimde gel demislerdi.. kuzucm saglikli ve olsunda bir ay gec olsun.. yuzmus kuyruguna gelmissin bu isin☺️ Bende hala lekelenmeler var normal diyip geciyorum.. moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.. dune kadar stresten cocugun olmuyor dediler.. simdi ben stresi kapimdan def ediyorum😘😍 guzel faydali beslen bu surece kadar senin icin sans

Senin o kadar çok yumurtan vardı ki çok normal rahim dinlendirmeleri 10 kişinin yumurtasını tek başına çıkardın 😂 dinlensin rahmin doktorun en iyisini bilir söyler zaten 😂

Taze olarak da bekletmeden transfer yapiolar rahimi bekletmek gerektigi durumlarda ve ayni zamanda rahimdeki gelisme yumurtlama gunu ve sonrasinda ki gelismlere gore bazen dondurulmasi gerekincede adetten sonra yaklasik 14. Gunde transfer yapiyorlar
Benim taze transfer yaparız dedi doktor herşey yolunda olursa bazı okuduğum şeyler adeti bekliyorlar falandı onun için kafam karıştı ☺️

Bir şey soracağım beni embriyolog cumartesi aramıştı sizi embriyo durumuna göre arayacağım belki ptesi bile çağırabiliriz dedi.
Bu embriyo transferi gününe son dakika mı karar veriyorlar taze olunca 😲 bilen var mı?

Ya beni de resmen nesterlemisler gibi bicak kesigi gibi agrim olmustu dogrulamiyordum egik yuruyordum.. cok normal kuzucumm iyiki embriyolar donmus yoksa agrisina dayanamazdim mesela..

Canım benim 2 tane donduruldu yarın sabah tekrar yumurta toplanacak inşallah taze transfer olur bu sefer... senin içinde hangisi iyi olucaksa öyle olsun

Ya beni de resmen nesterlemisler gibi bicak kesigi gibi agrim olmustu dogrulamiyordum egik yuruyordum.. cok normal kuzucumm iyiki embriyolar donmus yoksa agrisina dayanamazdim mesela..
Aynen öyle 🤦🏻‍♀️ Peki transfer sırasında çok ağrı oluyor mu? Bir de doktor mu embriyolog mu yapıyor transferi? 😊 şimdi zaman yaklaştıkça aklımda deli sorular 😁

Bir şey soracağım beni embriyolog cumartesi aramıştı sizi embriyo durumuna göre arayacağım belki ptesi bile çağırabiliriz dedi.
Bu embriyo transferi gününe son dakika mı karar veriyorlar taze olunca 😲 bilen var mı?
Eger sikinti duyarlarsa embriyolorda bolunmesine izin veriyorlar seninde yaklasik adetinden 20. Gununu asmamaya dikkat ediyolar.. transfer oncesi bazi doktorllar gerek gorduklerinde sanada ultrasonda bakiyorlar canim.. kisaca embriyonun her gun ayni saatine kintrol edip bolunmeleri, hucre yuzeyleri, cekirdekleri hizalimi, birbirilerine simetrikmi her detayini inceliyorlar.. sen bunlari dusunme genelde uc yada besinci gun bazen embriyo iyuyse 6. Gun bile transfer edebiliyorlar.. kafalarina gore yani

Hahaha yicem ya 😂 ben muayene olurken bile çok zorlanıyorum da korkuyorum transferden de.. 😁 vajinismus var da bende 😑
Hic kaygilanma fistigim sen rahim filmi cektirdinmi ben en kotu aletlerle cekilmisim.. gule oynaya dualarla insallah tikaniklik yoktur diye tek basima gittim hastaneye.. resmen dogum yapan kadinlar gibi yirtildim boyle bir aci yok.. sonra arabayla tek basina dondun eve.. yani... bu transferde idrara sikisiksinya doktorun karsisinda tutamamda fiskiricak diye korktum.. bide herkeste yapmiyorlar ama rahmini bir guzel yikadi doktor bey ondan dolayi benimkisi 7-8 dakka surdu... su kelepce varya embriyolari kateterle geciriyorlar ama sen vajinusmus oldugunu soyle zaten ona gore ayarliyorda ama sen yinede soyle.. hicc korkma cok rahat oluyor..

Hic kaygilanma fistigim sen rahim filmi cektirdinmi ben en kotu aletlerle cekilmisim.. gule oynaya dualarla insallah tikaniklik yoktur diye tek basima gittim hastaneye.. resmen dogum yapan kadinlar gibi yirtildim boyle bir aci yok.. sonra arabayla tek basina dondun eve.. yani... bu transferde idrara sikisiksinya doktorun karsisinda tutamamda fiskiricak diye korktum.. bide herkeste yapmiyorlar ama rahmini bir guzel yikadi doktor bey ondan dolayi benimkisi 7-8 dakka surdu... su kelepce varya embriyolari kateterle geciriyorlar ama sen vajinusmus oldugunu soyle zaten ona gore ayarliyorda ama sen yinede soyle.. hicc korkma cok rahat oluyor..
Hahhahah düşünsene ben işiyormuşum 🤭 bu bilgiyi çağırdıklarında verecekler herhalde ne kadar su içmem gerektiği hakkında 🙈
Çok sağol valla o kadar aydınlatıyosun ki beni resmen doktorumdan daha çok bilgiyi senden aldım 😂

Hahhahah düşünsene ben işiyormuşum 🤭 bu bilgiyi çağırdıklarında verecekler herhalde ne kadar su içmem gerektiği hakkında 🙈
Çok sağol valla o kadar aydınlatıyosun ki beni resmen doktorumdan daha çok bilgiyi senden aldım 😂
Ben diyecektim de diyemedim🤣🤣 ya su ic sikis dedi doktor bey... o kadar yogunki bekleme salonundayim bi ameliyat odasina giriyor hastasina bakiyor bir taraftan opudan cikiyor bir tarafta baska gelen hastalariyla konusuor arafa bana sikisikmisin dedi .. evet hocam patlican dedim.. ya ne kadar sikisik olursan o kadar iyi ultrasonda goruntulerini aliyorlar kuzucuk alttan embriyolari transfer ederken ustten jel surup hemsireler ultrason esliginde gonderiyorlar embriyolari sonra rahmin en ustune kadar gonderiyorlar.. en ustte tutunmasi onemliymis saglikli olan oymus.. insan kendini bilir.. ben iyiki evde tuwalete gitmisim dedim cunku verilen saatinden 45 dakka gec ismimi zikrettiler sonra verilen yatakta uzerime cikarip ameliyathane icin uygun elbise giydirirken ben hareket dahi edemiyordum 😂😂😂 o kadarina gerek yok bu benimkisi doktorun yogunlugundan kaynaklanio sende ona gore tedbirini al

Ben diyecektim de diyemedim🤣🤣 ya su ic sikis dedi doktor bey... o kadar yogunki bekleme salonundayim bi ameliyat odasina giriyor hastasina bakiyor bir taraftan opudan cikiyor bir tarafta baska gelen hastalariyla konusuor arafa bana sikisikmisin dedi .. evet hocam patlican dedim.. ya ne kadar sikisik olursan o kadar iyi ultrasonda goruntulerini aliyorlar kuzucuk alttan embriyolari transfer ederken ustten jel surup hemsireler ultrason esliginde gonderiyorlar embriyolari sonra rahmin en ustune kadar gonderiyorlar.. en ustte tutunmasi onemliymis saglikli olan oymus.. insan kendini bilir.. ben iyiki evde tuwalete gitmisim dedim cunku verilen saatinden 45 dakka gec ismimi zikrettiler sonra verilen yatakta uzerime cikarip ameliyathane icin uygun elbise giydirirken ben hareket dahi edemiyordum 😂😂😂 o kadarina gerek yok bu benimkisi doktorun yogunlugundan kaynaklanio sende ona gore tedbirini al
Oha ne kadar uzun bekletmişler 😰 sıkışık o kadar beklettilerse sen o zaman transferden hemen sonra çişe gittin demektir 🤭 ama olsun yavrular seninle en önemlisi de o ☺️ Bu kadar çile çektim inşallah kapanışı da çırpıda atlatırım

Oha ne kadar uzun bekletmişler 😰 sıkışık o kadar beklettilerse sen o zaman transferden hemen sonra çişe gittin demektir 🤭 ama olsun yavrular seninle en önemlisi de o ☺ Bu kadar çile çektim inşallah kapanışı da çırpıda atlatırım
O sikisik halimle transfer oldum sonra yatagi bacaklarim havaya olcak sekilde 5-10 dakka tuttular ameliyat odasinda oyle kaldim.. doktorum nefes alip vermemi soylemisti derince alip ver derince al ver... ultrasonda rahmin hareket ediyor ve embriyonun yukari dogru gittmesini sagliyor bas asagida yarasa gibi kaldik sonra iceride oda var irdada 15 dakka kaldim gittim wc ye sonra bi 15 dakka daha sonra yallah eve😊

Back
X