Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba,

Bende ön görüşme için randevu aldım 19 Haziran'a süreç nasıl ilerliyor hiç bir şey bilmiyorum
Umarım hayırlısı olur hepiniz için

Kızlar bende bu hafta sonu gittim fakat tedaviye başlamadık . Sperm DNA hasar testi ,kanda kromozom analizi ve benden trombofili paneli istedi . Testleri yaptırdık ancak sonuçlar da 3 hafta kadar sürecekmiş . Bir dahaki adetle inşallah başlayacağız

Bunları neden istediler peki hangi hastanede baslicaksiniz

Meraba hanımlar 3. Tedavime haziranın 13 ü gibi başlayacağım bir değişiklik olmazsa ilk ikisinde embriyom oluşmadı tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Bunları neden istediler peki hangi hastanede baslicaksiniz
Benim 4. Denemem olacak . 1. Denemede tutmuştu ama düştü . Bunları hem düşük sebebi için hem de tutunmama sebebi acaba bunlar olabilir mi diye yaptırıyoruz . Daha emin ilerlemek istedi doktor . Kayseri Acıbadem de tedaviye gidiyorum

Ayyy aynı beni anlatmışsın canım bu ruh haliyle nasıl başlayacağız biz
Valla sonuçlara göre doktorumun vereceği gaza bağlı durum daha önce devlette tedavi gördüm doktorla çok iletişim im olmuyordu . Bu tedaviden o anlamda farklılıklar beklemiyor değilim . Umarım hayal kırıklıgı olmaz

İnş bu sefer istediğin gibi olur herşey yaşadıklarını unutturur hep olumlu sonuçlar alırsın

Merhaba,

Bende ön görüşme için randevu aldım 19 Haziran'a süreç nasıl ilerliyor hiç bir şey bilmiyorum
Umarım hayırlısı olur hepiniz için
Merhaba canım hoşgeldin korkmana gerek yok adetin 2 ve ya 3. Günü iğnelerine başlıyorsun gelişimine göre yumurtalarının 10 gün sonra falan topluyorlar. Bu zamana kadar sıkıntılı hiç bir durum yaşamadım ufak tefek ağrılar bide opudan sonra yaşadığım gaz sancıları hariç ben bu sürece kadar geldim korkulacak bişey yok sıkıntı yapma

İnşallah canım.ben devlete gitmedim hiç bakalım bana da doktorun bayağı gaz vermesi lazım ve eşimin

Kızlar dün opu oldum 6 tane yumurta toplandı sizce az mı
Canım benimde 6 yumurta toplandı 5 tanesi embriyo haline geldi 5. Gün embriyosu..
3 û iyi kalitede diğer ikisi orta.. iyi kalitede olan 1 tanesini gecen yıl transfer oldum negatif oldu.. hazıran da nasipse iyi kalitedeki diğer 2 tane dondurulmuş embriyolar koyulacak..
Doktorum az olsun kaliteli olsun dedi yumurtaların önemli olan oymuş.. çok olunca kalite bozuluyor diye biliyorum...

Kızlar dün opu oldum 6 tane yumurta toplandı sizce az mı
Kesinlikle sayıya takılma . Umarım döllenip kaliteli bir şekilde yollarına devam ederler . Benim de son tedavide sayı 17 idi ama döllenen 3 tane oldu ve elime sadece bir tane orta kalite kaldı o da tutmadı . Sonu güzel olsun inşallah moralini yüksek tut

Selamlar kızlar 7 tane dondurulmuş embriyom var dün transfer sürecine başladık ilk denemem olacak. Estrofem verdi doktor. Kullanan var mı

Regl günümden 2 gün önce ilk görüşmeye gitmiş olcam tedavi için sorun yoksa regl'imin ikinci günü başlar mı tedaviye acaba? Ben beklerken daha da çok stres oluyorum çünkü

Selamlar kızlar 7 tane dondurulmuş embriyom var dün transfer sürecine başladık ilk denemem olacak. Estrofem verdi doktor. Kullanan var mı

Merhaba canım Tedavin hayırlı olsun..
Iğne olarak mi verdi hapmi estrofem..
Bende yakında tedaviye başlayacağım inşallah.. adetin ikinci günü gel dedi rahim kalınlaştırma için ilaç veriliyormuş sanırım o senin dediğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…