- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Ayyy ne guzel arkadasimmm insallahhh hepimizde olucakk!!!Hadi hayırlı olsun bende 9 gün öğrenmiştim bu ay hep çift çizgilerle dolsun
Tabi ki de gül ya da sevincinden ağla. Harika bir haber bu tebrik ederim.Kizlar bHCG 138.8 cikti Doktorun dedigi su bunun anlamli olmasi icin iki gun sonra tekrar olcum yapman gerekio simdilik bisey diyemeyizz:) yaa gulimmi aglim mii bennsonucta gebeyim olabiliyormusum yanii insallah devamliligida olurrr herkesten Allah razi olsun
Yaşım 42 ama reglim hep duzenli.haziran basindan beri folik asit kullanıyorum uzulmemeye calisiyorum ama elimde degilKıyamam ya.ilk ay vitamin felan veriyorlar genelde hemen tedaviye başlamıyorlar ama.yaşin kaç canim. Öbür ay artar belki sayı. Benim de az yumurta rezervi
Tabi ki de gül ya da sevincinden ağla. Harika bir haber bu tebrik ederim.
Canm sonuç ne oldu kan sonucu bende öylesine test yaptımigne vurulmaya gidion sans dileyin
Hayalet çizgi var gibiCanm sonuç ne oldu kan sonucu bende öylesine test yaptım
Sanki bana da öyle geldi ama beklemeye devamHayalet çizgi var gibi
Kuzumm bunu nerden okucaz hic anlamadim... sen kacinci gunundeydin.. cikmasada merak etmeee bazisi erkenden cikmioCanm sonuç ne oldu kan sonucu bende öylesine test yaptım
Dunku sonuc 138 yarin tekrar bakacaklarCanm sonuç ne oldu kan sonucu bende öylesine test yaptım
Vavv maşallahhh inşallah artar canımDunku sonuc 138 yarin tekrar bakacaklar
6. Gün ama ilk idrar deillKuzumm bunu nerden okucaz hic anlamadim... sen kacinci gunundeydin.. cikmasada merak etmeee bazisi erkenden cikmio
Sen kacinci gun embriyosu koydurmustun? Canim daha dur 6 yeniymiss6. Gün ama ilk idrar deill
İnsallahhh kuzummm heoimizz cocugumuzla ayriliriz bu siteden sonra cinsiyet ler icin kurarizz sonra isimmVavv maşallahhh inşallah artar canım
3. Gün cnmSen kacinci gun embriyosu koydurmustun? Canim daha dur 6 yeniymiss☺
Ohhooo cokk yeniki daha olsun hergun test yapiosanda keyfini cikara cikara yap Son gune kadar umudnu yitirme icinden bi his hamilesin diyor3. Gün cnm
Aciklanamayan sonsuzlukdu qaliba simdi aciklandiki kalite yokNerde tedavi görüyorsunuz? Allah yardımcınız olsun malesef doktorlar öyle gereksiz olarak görüyorlar bütün testileri bizim diretmemiz lazım sanırım
İlk kez yaptım Pazartesi test günümOhhooo cokk yeniki daha olsun hergun test yapiosanda keyfini cikara cikara yap Son gune kadar umudnu yitirme icinden bi his hamilesin diyor☺
Canim hayırlı olsun.kaconci gün embriyosu konuldu kaçıncı gün çıktı kandaBende yaptım şimdi gebelik testi ve pozitif çıktı biraz silik ama normalmis
Baktım ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür tabi kanda daha kesin sonuç çıkacaktır ben sadece içimi rahatlatmak için baktım ama çok şükür Rabbime
Aynen canim. Bu doktorlardan biktim. Sorun yok dedilerhep bize. 3 yıllık evliyiz ve ilk tupbevekte yumurta rrzervimin az olduğunu öğrendim şok oldum. Bir yumurtam toplandi sadeceYAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?