Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba, tup bebekte tsh değerinin 2.5 altinda olmasi şartı var. 2.5 değerinin üzerinde tup bebek yapılmıyor. Bunu yapan doktor var ise mucizenin üzerinde mucize yaratması gerekir. Zaten tsh yüksekliği oluşan gebeliklerde bebeğin engelli olması durumu söz konusudur. Tsh değerini mutlaka 2. 5altina düşümelisin ve ondan sonra tedavine başlamalısın.

Evet bu söyledikleriniz benim de bilgim dahilinde hatta erteleme talebimi de ilettim bu çekincem nedeniyle ancak doktorum ısrar ettiği ve herhangi bir sorun çıkmayacağını söylediği için acaba benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı diye merak ettim.Çok teşekkür ederim cevabın için.

Sadece 300 menapur vermişti gunluk.baya kullandim ama.
benım ilki sadece gonal f idi tek yumurta olmustuu. bunda karma olması sankı yumurta sayımı arttırdı gıbı geldı bana. bu arada feda olanlara uzulme. bir oncekı toplamada benım 4 yumurta vardı ıkısı gerıden gelıyordu gerıden gelenlerı feda etmek zrunda kaldık. ama toplanan 3 toplandı nasıl olduysa.küçüklerden biri yetısmıs. aama yınede ıkı döllendi. önemli olan tek olsun saglam olsun

Şimdi kaç senin canim

2 iğnem kaldı kan sonucum pozitif olursa ona göre hap isteyeceğim
Oksapar benim de göbeğimi mahvetti ve çok canım yanıyordu. Ben artık kolumdan vuruyorum daha az acıyor,eğer kolunda biraz morartı olmasından rahatsız olmam diyorsan bir de koldan dene derim.(80-90 tane oldum bugüne kadar.)

Oy maşallah bende morarma yapmadı bakalım durum ne gösterecek göbekten olmamı söylediler itiraz etmedim bende

Oy maşallah bende morarma yapmadı bakalım durum ne gösterecek göbekten olmamı söylediler itiraz etmedim bende
Çok güzel morarmıyorsa, benim cildim çok hassas demek ki.Progestan iğneyi vurulmaya başladığımdan beri kan sulandırıcı sinek ısırığı gibi geliyor.İlk transferim Mayıs’taydı,iğne korkum yüzünden istememiştim, progestan fitil kullanmıştım.Ancak doktorum bu sefer riske atmayalım deyip iğne verdi.Onların önerdiklerini yapmakta fayda var şimdiki aklım olsa ilk transferde itiraz etmezdim.Tutar mıydı bilmiyorum ama ne diyorlarsa onu yapmakta fayda var aklımızda kalmasın sonra

Kızlar dün eşimle gittik ilk görüşmemizi gerçekleştirdik herhangi bir sorun gözükmüyor dedi sadece benden bir de yumurtalık rezervini göreyim diye amh testi istedi. Bir de çok kilo alıp veriyorum diye şeker yüklemesi yapılmasını istedi. Benim gibi hamile kalmadan şeker yüklemesi istenen var mı? Tüp bebek başarısının bizim için %80 olduğunu söyledi bu oran iyi mi? Regl'nin de 2. Günü beni muayene'ye çağırdı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…