- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
amin canım çok teşekkurler senı de tebrik ediyorum Allah kucagına almayı nasip etsin bana da tamamlamayıHarikaa canimm Rabbim gonlunuzden geceni nasipp etsin insallah
Merhaba, tup bebekte tsh değerinin 2.5 altinda olmasi şartı var. 2.5 değerinin üzerinde tup bebek yapılmıyor. Bunu yapan doktor var ise mucizenin üzerinde mucize yaratması gerekir. Zaten tsh yüksekliği oluşan gebeliklerde bebeğin engelli olması durumu söz konusudur. Tsh değerini mutlaka 2. 5altina düşümelisin ve ondan sonra tedavine başlamalısın.Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık.Tsh yüksekken transfer yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce?
Evet bu söyledikleriniz benim de bilgim dahilinde hatta erteleme talebimi de ilettim bu çekincem nedeniyle ancak doktorum ısrar ettiği ve herhangi bir sorun çıkmayacağını söylediği için acaba benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı diye merak ettim.Çok teşekkür ederim cevabın için.Merhaba, tup bebekte tsh değerinin 2.5 altinda olmasi şartı var. 2.5 değerinin üzerinde tup bebek yapılmıyor. Bunu yapan doktor var ise mucizenin üzerinde mucize yaratması gerekir. Zaten tsh yüksekliği oluşan gebeliklerde bebeğin engelli olması durumu söz konusudur. Tsh değerini mutlaka 2. 5altina düşümelisin ve ondan sonra tedavine başlamalısın.
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım cok acı veriyor sorma benim de bugun transfer sonrasi 5. GünümmBende kan sulandırıcı oksapar göbekten yapıyorum aşırı derecede yakıyo diğer iğneler neymiş dedim yeminle çektiğimiz acılar son olur inşallah pozitifi görürüz
benım ilki sadece gonal f idi tek yumurta olmustuu. bunda karma olması sankı yumurta sayımı arttırdı gıbı geldı bana. bu arada feda olanlara uzulme. bir oncekı toplamada benım 4 yumurta vardı ıkısı gerıden gelıyordu gerıden gelenlerı feda etmek zrunda kaldık. ama toplanan 3 toplandı nasıl olduysa.küçüklerden biri yetısmıs. aama yınede ıkı döllendi. önemli olan tek olsun saglam olsunSadece 300 menapur vermişti gunluk.baya kullandim ama.
2 iğnem kaldı kan sonucum pozitif olursa ona göre hap isteyeceğimKesinlikle katılıyorum arkadaşım cok acı veriyor sorma benim de bugun transfer sonrasi 5. Günümm
Şimdi kaç senin canimbenım ilki sadece gonal f idi tek yumurta olmustuu. bunda karma olması sankı yumurta sayımı arttırdı gıbı geldı bana. bu arada feda olanlara uzulme. bir oncekı toplamada benım 4 yumurta vardı ıkısı gerıden gelıyordu gerıden gelenlerı feda etmek zrunda kaldık. ama toplanan 3 toplandı nasıl olduysa.küçüklerden biri yetısmıs. aama yınede ıkı döllendi. önemli olan tek olsun saglam olsun
ilk basta dört demişti ikinci kontrolde 3 dedi. yarın ne dıyecek bakalımŞimdi kaç senin canim
Ayni duurum bende de var suan ne durumdasin?
[/ canım biz Ağustos ayında üniversiteye de gideceğiz sonra tüp bebeğe başlayacağız. Rapor konusunu araştıracağım orada. Fiyatlar yükseksen ne durumdasın ?
Pes etmek yok. Elbet olacak Allah’ın izniyle bol bol dua edelim canım. Biz de bebeklerimizi hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza alacağız inşallahIkinci tup bebekdede embrio elde edilemedi
Hadi bakalim canim .haber ver bana.pazartesi benim yumurta toplmailk basta dört demişti ikinci kontrolde 3 dedi. yarın ne dıyecek bakalım
Oksapar benim de göbeğimi mahvetti ve çok canım yanıyordu. Ben artık kolumdan vuruyorum daha az acıyor,eğer kolunda biraz morartı olmasından rahatsız olmam diyorsan bir de koldan dene derim.(80-90 tane oldum bugüne kadar.)2 iğnem kaldı kan sonucum pozitif olursa ona göre hap isteyeceğim
Oy maşallah bende morarma yapmadı bakalım durum ne gösterecek göbekten olmamı söylediler itiraz etmedim bendeOksapar benim de göbeğimi mahvetti ve çok canım yanıyordu. Ben artık kolumdan vuruyorum daha az acıyor,eğer kolunda biraz morartı olmasından rahatsız olmam diyorsan bir de koldan dene derim.(80-90 tane oldum bugüne kadar.)
Çok güzel morarmıyorsa, benim cildim çok hassas demek ki.Progestan iğneyi vurulmaya başladığımdan beri kan sulandırıcı sinek ısırığı gibi geliyor.İlk transferim Mayıs’taydı,iğne korkum yüzünden istememiştim, progestan fitil kullanmıştım.Ancak doktorum bu sefer riske atmayalım deyip iğne verdi.Onların önerdiklerini yapmakta fayda var şimdiki aklım olsa ilk transferde itiraz etmezdim.Tutar mıydı bilmiyorum ama ne diyorlarsa onu yapmakta fayda var aklımızda kalmasın sonraOy maşallah bende morarma yapmadı bakalım durum ne gösterecek göbekten olmamı söylediler itiraz etmedim bende
Ayy hadi güzel haberlerle inşallah . Senin taze transfer mi olacakHadi bakalim canim .haber ver bana.pazartesi benim yumurta toplma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?