Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Teşekkür ederim tavsiye için.Sabah yaptırdım hiç acımadı,hafif bir ağrı var şimdilik.Sanırım 5. Günden sonra acıtmaya başlıyormuş hemşirem öyle söyledi.Progestan dozu içinde belki benim rahim kalınlığım için bu uygun görülmüş olabilir.Bir de diğer transfer de geçen ay yapıldı o yüzden de olabilir.Ayrıca 4 adet estroferm, coraspin,1 doz oksapar,1 doz prednol kullanıyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler

Doktor aradi malesef hicbiri gelismemis... artik aglayamiyorum bile...
Allah yardımcın olsun tedavi zaten o kadar zor ki en başından böyle negatif olunca daha zordur.Yumurta kalitesi beslenmeyle değişebilir diye biliyorum ama bence diğer testlerini yaptırmalısın,kromoozm testi vs ya da yaptırdın mı bilmiyorum

bende ilk yaptırınca acımıyor ki diye dolaştım 5 saat sonra koltuğa otururken yerimden zıpladımBenim 4 günde 1 olduğu için acısı geçiyor ama çok dayanılmayacak bir ağrı değil

bende ilk yaptırınca acımıyor ki diye dolaştım 5 saat sonra koltuğa otururken yerimden zıpladımBenim 4 günde 1 olduğu için acısı geçiyor ama çok dayanılmayacak bir ağrı değil
5 saat sürmedi benim bacağım yok şuan sizin 4 günde bir taneymiş gerçi ama aynı bacağa 2. Kez vurduklarında acıyor mu?

Kızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba

Eklentiler

• 02739E38-E6BE-4772-937F-3A4677F1C0D6.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 37
Bende gördüm çizgiyi inşallah kavuşursun taze transfer mi oldun canım taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde filan geçiyor diye biliyorum kaçıncı gün embriyosuydu

Bende gördüm çizgiyi inşallah kavuşursun taze transfer mi oldun canım taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde filan geçiyor diye biliyorum kaçıncı gün embriyosuydu
Taze transfer canım,5. gün embriyosudu.çatlatma iğnesi olalı 14 gün olmuş onun etkisi değildir sanırım. bu arada benden başka birinin görebilmesine çoook sevindim

Hadi hayırlı olsun bende 9 gün öğrenmiştim bu ay hep çift çizgilerle dolsun

YAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolar

Nerde tedavi görüyorsunuz? Allah yardımcınız olsun malesef doktorlar öyle gereksiz olarak görüyorlar bütün testileri bizim diretmemiz lazım sanırım

Benimde 2. Tüp denemem.ikinci denemeye geçmeden önce doktoruma ne gerkiyorsa bütün testleri tahlilleri yaplım dedim.Öyle olmuyormuş kafamıza göre bu tahlilleri yapmak için bazı nedenlere ihtiyaçları var.Ya da doktorunu şüphelendiren bir durum olması gerekiyor.Genellikle 2 tane blast transfere rağmen gebelik oluşmuyorsa kişiye göre hangi testler yapılacağına doktorun karar veriyor

5 saat sürmedi benim bacağım yok şuan sizin 4 günde bir taneymiş gerçi ama aynı bacağa 2. Kez vurduklarında acıyor mu?
Mahfediyoo sakin yapmaaa helede ilklerindense... ben yaptirdin 3 gun ne yuruyebildim ne yatabildim diger poponun ustunede duramiosun diger kalcanin agrisindan.. karsilikli .. bazisi bi kac gunde bi oluyomus benimki her gun oldugu icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…