- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Teşekkür ederim tavsiye için.Sabah yaptırdım hiç acımadı,hafif bir ağrı var şimdilik.Sanırım 5. Günden sonra acıtmaya başlıyormuş hemşirem öyle söyledi.Progestan dozu içinde belki benim rahim kalınlığım için bu uygun görülmüş olabilir.Bir de diğer transfer de geçen ay yapıldı o yüzden de olabilir.Ayrıca 4 adet estroferm, coraspin,1 doz oksapar,1 doz prednol kullanıyorum.Ve mutlaka kolonyayla masaj yapip ovdur orani kolonya doktukten sonra uflesinler.. ordaki yangiyi azaltio.. ve mutlaka yuru yurudukce ordaki kaslar masajdan daha iyi.. cunku igne bayag derin giriobak bana agrim var vucut komponse ediyor onu hic merak etme.. ne guzelki onceden herseyin bilincindeain ne yapman gerektigini biliyosun... yaa su zamanlara ne emeklerle gelmedik mi ?? Unutmaa!! Anne olcagin guzell aile kurcagini aklindan cikarma.. inancli ol .. bol bol dizi film izle .. alt yazili olsunki oyalan.. 100mg da neymis yaa ben 100mg vagenden aliyorum sendeki niye oyle eminmisin bu arada
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebriklerDun git sen kan testi ver bugune sonuc cikcakmis ilcedeki saglik ocagi bunu dedi.. ben tabi elimde kalan idrar testiyle 9. Gunumde tekrar yaptim ve oldu kizlar bu is.. destek veren konusan herkesten allah razi olsun bhcg degerimide oglendigim zaman insallahhh cok cok olup 3-5 katlana katlana giderr
Allah yardımcın olsun tedavi zaten o kadar zor ki en başından böyle negatif olunca daha zordur.Yumurta kalitesi beslenmeyle değişebilir diye biliyorum ama bence diğer testlerini yaptırmalısın,kromoozm testi vs ya da yaptırdın mı bilmiyorumDoktor aradi malesef hicbiri gelismemis... artik aglayamiyorum bile...
Teşekkür ederim tavsiye için.Sabah yaptırdım hiç acımadı,hafif bir ağrı var şimdilik.Sanırım 5. Günden sonra acıtmaya başlıyormuş hemşirem öyle söyledi.Progestan dozu içinde belki benim rahim kalınlığım için bu uygun görülmüş olabilir.Bir de diğer transfer de geçen ay yapıldı o yüzden de olabilir.Ayrıca 4 adet estroferm, coraspin,1 doz oksapar,1 doz prednol kullanıyorum.
5 saat sürmedi benim bacağım yok şuanbende ilk yaptırınca acımıyor ki diye dolaştım 5 saat sonra koltuğa otururken yerimden zıpladım Benim 4 günde 1 olduğu için acısı geçiyor ama çok dayanılmayacak bir ağrı değil
Dün 2.yi oldum canım aynı yere yaptırmadım daha.şöyle söyliyim 1 iğnenin acısı 3 günde nerdeyse tamamen geçiyor5 saat sürmedi benim bacağım yok şuansizin 4 günde bir taneymiş gerçi ama aynı bacağa 2. Kez vurduklarında acıyor mu?
Kızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba
Bende gördüm çizgiyi inşallah kavuşursunKızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba
Taze transfer canım,5. gün embriyosudu.çatlatma iğnesi olalı 14 gün olmuş onun etkisi değildir sanırım. bu arada benden başka birinin görebilmesine çoook sevindimBende gördüm çizgiyi inşallah kavuşursuntaze transfer mi oldun canım taze transferde çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde filan geçiyor diye biliyorum kaçıncı gün embriyosuydu
Süper o zaman gözün aydın darısı sırada bekleyenlerin başınaTaze transfer canım,5. gün embriyosudu.çatlatma iğnesi olalı 14 gün olmuş onun etkisi değildir sanırım. bu arada benden başka birinin görebilmesine çoook sevindim
Hadi hayırlı olsun bende 9 gün öğrenmiştim bu ay hep çift çizgilerle dolsunKızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
Amin canım inşaallahHadi hayırlı olsun bende 9 gün öğrenmiştim bu ay hep çift çizgilerle dolsun
Amin canımmSüper o zaman gözün aydın darısı sırada bekleyenlerin başına
YAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolarAllah yardımcın olsun tedavi zaten o kadar zor ki en başından böyle negatif olunca daha zordur.Yumurta kalitesi beslenmeyle değişebilir diye biliyorum ama bence diğer testlerini yaptırmalısın,kromoozm testi vs ya da yaptırdın mı bilmiyorum
Nerde tedavi görüyorsunuz? Allah yardımcınız olsun malesef doktorlar öyle gereksiz olarak görüyorlar bütün testileri bizim diretmemiz lazım sanırımYAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolar
Daha iğne aşamasındayım canım 6. Günüm iğnelerde aradılar mı seniSonuc ne canim? Bende suan iki tane embrio kalmisti bugun arayip tekrar haber verecekler besinci gunu heralde yine negativ cunki kaliteler cok kotu denildi...
Benimde 2. Tüp denemem.ikinci denemeye geçmeden önce doktoruma ne gerkiyorsa bütün testleri tahlilleri yaplım dedim.Öyle olmuyormuş kafamıza göre bu tahlilleri yapmak için bazı nedenlere ihtiyaçları var.Ya da doktorunu şüphelendiren bir durum olması gerekiyor.Genellikle 2 tane blast transfere rağmen gebelik oluşmuyorsa kişiye göre hangi testler yapılacağına doktorun karar veriyorYAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolar
Aminnnnn Allahim hepimizi mutlu etsin gonlumuzden geceni nasipp etsin...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler
Mahfediyoo sakin yapmaaa helede ilklerindense... ben yaptirdin 3 gun ne yuruyebildim ne yatabildim diger poponun ustunede duramiosun diger kalcanin agrisindan.. karsilikli .. bazisi bi kac gunde bi oluyomus benimki her gun oldugu icin...5 saat sürmedi benim bacağım yok şuansizin 4 günde bir taneymiş gerçi ama aynı bacağa 2. Kez vurduklarında acıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?