Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Dun git sen kan testi ver bugune sonuc cikcakmis ilcedeki saglik ocagi bunu dedi.. ben tabi elimde kalan idrar testiyle 9. Gunumde tekrar yaptim ve oldu kizlar bu is.. destek veren konusan herkesten allah razi olsun bhcg degerimide oglendigim zaman insallahhh cok cok olup 3-5 katlana katlana giderr

Eklentiler

• image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
Maşallahhh sağlıkla kucağına al inşallahdarısı bize

Maşallahhh sağlıkla kucağına al inşallahdarısı bize
Allah razi olsun sizi yaninizdayim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. herseye iyi tarafindan bakin.. ben hep olumsuz dusundum ve istmeden bunu kendime bebegime yaptim.. elinizden geliosa siz yapmayin.. saglam dik durun.. herseye hazir davranin.. hersey yolunda gidiyoraa geriye bebegin tutunmasi kalmissa onuda Allaha birakin..

Ne güzel konuştun canım allah rası olsun rabbim inşallah her an güzelliklerle karşılaştırsın seni

Ne güzel konuştun canım allah rası olsun rabbim inşallah her an güzelliklerle karşılaştırsın seni
O kadar ağlak bisi oldumki herseye agliyorum (mesajini okuduktan sonraki ben ) saolasin canim benim... kaygi endise risk labaratuvar hocalar acaba dogru isini yaptimi acaba labaratuvar donan embriyoyu cozerken bozuldumu nelerr dusundumki ama bana zarar verdi sana , size vermesin korkumdan idrar testi yapmicaktim bide bekleyip dun sivilve cikincaki adetime daha bir hafta var gogsumun o heybetli sisligi indi butun belirtiler adet oncesine benzedi.. ben gucumu topladim ne olursa olsun dedim herr gelenn cevaba raziyim dedim.. sen rahat ol !! Keyfini cikar!! Test al bak!! Ama bil en dogru cevap doktorunun verdigi gun!! cikmayabilir idrar testiyle ve bunu sen biliosun!! Belkide hamilesin ve ilerde ani kalacak!! her idrar kitini birbiriyle kiyaslarsin ben merakliydim ondan is bulamadim kendime:)) ne bilim bebisim daha tutunmadi ama son gune kadar UMUTT hep icinde olsun.. kaygi tabikide oluyo ama umudunu hic yitirme biz anne olucazz ama Allah bizi sabrimizla test ediyo oyle dusun kuzucummm

İnşallah canım benim insan ister istemez düşünüyo tek ben düşünmüyomuşum embriyo çözerken zarar verdilermi konusunu

Hadi yaa zaten normalde de çok korkuyorum kalçadan iğneden benim transfer Pazar günü yapılacak diye aldırmışlardı iğneleri sonra doktor önümüzdeki aya bıraktı yinede umut dünyası belki vermezler

Tebrik ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Bende iğne oluyorum her sabah yaa biraz batma nazende sancı gelip gidiyor ama iğnenin etkisi diyorlar hiç bir belirti yok bugün iğne olmaya gidiyorum dayanamiycam eczaneye gidip gebelik testi de alicam bakalım bugün zaten kan vericem ama heyecandan kendimi tutamıyorum inşallah hayırlı haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Muhhhhtesemmmmmmm biseyyy insallah gebeligi birlikte yasarizzz.. git al bak cabuk buraya da yazzz degerin cikinca onuda yazzz catlarimm bende

Daha yeni başladım canım inşallah sana umut olacak şeyler yazarım
Sonuc ne canim? Bende suan iki tane embrio kalmisti bugun arayip tekrar haber verecekler besinci gunu heralde yine negativ cunki kaliteler cok kotu denildi...

Bende yaptım şimdi gebelik testi ve pozitif çıktı biraz silik ama normalmis
Muhhhhtesemmmmmmm biseyyy insallah gebeligi birlikte yasarizzz.. git al bak cabuk buraya da yazzz degerin cikinca onuda yazzz catlarimm bende
Baktım ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür tabi kanda daha kesin sonuç çıkacaktır ben sadece içimi rahatlatmak için baktım ama çok şükür Rabbime

Ooooohhhhh Rabbime sukurler olsunn cok mutluyum senin adina burda bekleyen tumm anne adaylarininda guzel haberlerini alacagiz insallah

Doktor aradi malesef hicbiri gelismemis... artik aglayamiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…