- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Maşallahhh sağlıkla kucağına al inşallahdarısı bizeDun git sen kan testi ver bugune sonuc cikcakmis ilcedeki saglik ocagi bunu dedi.. ben tabi elimde kalan idrar testiyle 9. Gunumde tekrar yaptim ve oldu kizlar bu is.. destek veren konusan herkesten allah razi olsun bhcg degerimide oglendigim zaman insallahhh cok cok olup 3-5 katlana katlana giderr
Allah razi olsun sizi yaninizdayim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. herseye iyi tarafindan bakin.. ben hep olumsuz dusundum ve istmeden bunu kendime bebegime yaptim.. elinizden geliosa siz yapmayin.. saglam dik durun.. herseye hazir davranin.. hersey yolunda gidiyoraa geriye bebegin tutunmasi kalmissa onuda Allaha birakin..Maşallahhh sağlıkla kucağına al inşallahdarısı bize
Ne güzel konuştun canım allah rası olsun rabbim inşallah her an güzelliklerle karşılaştırsın seniAllah razi olsun sizi yaninizdayim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. herseye iyi tarafindan bakin.. ben hep olumsuz dusundum ve istmeden bunu kendime bebegime yaptim.. elinizden geliosa siz yapmayin.. saglam dik durun.. herseye hazir davranin.. hersey yolunda gidiyoraa geriye bebegin tutunmasi kalmissa onuda Allaha birakin..
İlaçlardan oluyo o maalesef bende de varKizlar size baska bisi daha diim adet gunune yaklastikca sivilcem cikti.. bunuda olumsuz gormemeye bakin.. olabiliyormus..
O kadar ağlak bisi oldumki herseye agliyorum (mesajini okuduktan sonraki benNe güzel konuştun canım allah rası olsun rabbim inşallah her an güzelliklerle karşılaştırsın seni
O kadar ağlak bisi oldumki herseye agliyorum (mesajini okuduktan sonraki ben) saolasin canim benim... kaygi endise risk labaratuvar hocalar acaba dogru isini yaptimi acaba labaratuvar donan embriyoyu cozerken bozuldumu nelerr dusundumki ama bana zarar verdi sana , size vermesin korkumdan idrar testi yapmicaktim bide bekleyip dun sivilve cikincaki adetime daha bir hafta var gogsumun o heybetli sisligi indi butun belirtiler adet oncesine benzedi.. ben gucumu topladim ne olursa olsun dedim herr gelenn cevaba raziyim dedim.. sen rahat ol !! Keyfini cikar!! Test al bak!! Ama bil en dogru cevap doktorunun verdigi gun!! cikmayabilir idrar testiyle ve bunu sen biliosun!! Belkide hamilesin ve ilerde ani kalacak!! her idrar kitini birbiriyle kiyaslarsin ben merakliydim ondan is bulamadim kendime:)) ne bilim bebisim daha tutunmadi ama son gune kadar UMUTT hep icinde olsun.. kaygi tabikide oluyo ama umudunu hic yitirme biz anne olucazz ama Allah bizi sabrimizla test ediyo oyle dusun kuzucummm
Hadi yaaTransferde daha once hamile olmayan biri olarak idrar sikisikken once rahim yikanmasi birazcik zor ama rahim filmi cekilen gibi agri degill yani.. onun agrisi bir baskaydi.. transfer oncesi gobekten ignem vardi bir hafta ve diger ilaclar transfer aonrasi ilk iki gun nedense paikolojikmi bilmiorum ama agrin var vuruldugun ignelerrden hicbisekilde kimildayamiosun.. benim kalcam suanda morarmis heriki tarafimdan ayni sekilde ve ur gibi oldu... kocaniza alkolle kolonyayla masaj yaptirin bol bol.. yagli bir ilac ve can yakio 5.-6. İgnesen sonra alisiosun bunyede alisio ve ben 2-3 km yol yuruyorum yawas egzersiz gibi.. valla sana 5 igne vermisler muhtemelen transfer oncesi cagircaklr eklicekler onlara igneleri onunla kalmazlar canim
Tebrik ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsinDun git sen kan testi ver bugune sonuc cikcakmis ilcedeki saglik ocagi bunu dedi.. ben tabi elimde kalan idrar testiyle 9. Gunumde tekrar yaptim ve oldu kizlar bu is.. destek veren konusan herkesten allah razi olsun bhcg degerimide oglendigim zaman insallahhh cok cok olup 3-5 katlana katlana giderr
Aminnn hepimizee tumm anne adaylarina aminnnTebrik ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Bende iğne oluyorum her sabah yaa biraz batma nazende sancı gelip gidiyor ama iğnenin etkisi diyorlar hiç bir belirti yok bugün iğne olmaya gidiyorum dayanamiycam eczaneye gidip gebelik testi de alicam bakalım bugün zaten kan vericem ama heyecandan kendimi tutamıyorum inşallah hayırlı haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim benim alt karin bolgende belli belirsiz bir huzursuzluk gibi biseyler yokmu? İnan ilk gunler benimde goguslerim deli gibi sismislerdi, kasiklarimdan hareket edemiyordum ama kalca ignesinin isi o cok agir vucut be zaman alisti goguslerimin sisi indi.. bide adetede yaklasioz ya .. hafta sonu benn bayagg uzuldum agladim.. ya tutmadi sanirim normale dondum felan derken. Bu sabah idrar testine karsi benn huzursuzluktan testi yaptim silikte olsa cikti.. kan verdim yarin cikcak sonucu bekliorum... sende insallah hayirli haberler alirsin
Muhhhhtesemmmmmmm biseyyy insallah gebeligi birlikte yasarizzz.. git al bak cabuk buraya da yazzz degerin cikinca onuda yazzz catlarimm bendeBende iğne oluyorum her sabah yaa biraz batma nazende sancı gelip gidiyor ama iğnenin etkisi diyorlar hiç bir belirti yok bugün iğne olmaya gidiyorum dayanamiycam eczaneye gidip gebelik testi de alicam bakalım bugün zaten kan vericem ama heyecandan kendimi tutamıyorum inşallah hayırlı haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sonuc ne canim? Bende suan iki tane embrio kalmisti bugun arayip tekrar haber verecekler besinci gunu heralde yine negativ cunki kaliteler cok kotu denildi...Daha yeni başladım canım inşallah sana umut olacak şeyler yazarım
Ayni duurum bende de var suan ne durumdasin?Bende de amh yüksek reglim düzenli ama pkos varmış. İlk defa tüp bebek deneyeceğim. Doktor çok yumurta toplayacağız senden ama kaç tane kaliteli çıkar bilemiyorum demişti. Ben de korktum şimdi
Bol agrili bebisli gunlerin olsunAğrılarım başladı iyiye işarettir inşallah
Baktım ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür tabi kanda daha kesin sonuç çıkacaktır ben sadece içimi rahatlatmak için baktım ama çok şükür RabbimeMuhhhhtesemmmmmmm biseyyy insallah gebeligi birlikte yasarizzz.. git al bak cabuk buraya da yazzz degerin cikinca onuda yazzz catlarimm bende
Ooooohhhhh Rabbime sukurler olsunn cok mutluyum senin adina burda bekleyen tumm anne adaylarininda guzel haberlerini alacagiz insallahBende yaptım şimdi gebelik testi ve pozitif çıktı biraz silik ama normalmis
Baktım ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür tabi kanda daha kesin sonuç çıkacaktır ben sadece içimi rahatlatmak için baktım ama çok şükür Rabbime
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin inşallahOoooohhhhh Rabbime sukurler olsunn cok mutluyum senin adina burda bekleyen tumm anne adaylarininda guzel haberlerini alacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?