• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

cansın sagol kuzum. benım amh cok dusuk doktor havuz uygulayalım dedı. ılk toplamadan iki embrıyo olustu. 3. gunluk donduruldu. sımdı ıkıncı toplama olacak bır ay dınlenıp transfer olacak. hayırlısı olsun. sen ne asamadasın?
tedaviniz hayirli olsun, hangi kliniktesiniz? havuz islemi icin ne kadar ödeniliyor? herseferinde ayni ücretmi ödeniyor ? ve özel mi yoksa raporlu mu tedavi

tedaviniz hayirli olsun, hangi kliniktesiniz? havuz islemi icin ne kadar ödeniliyor? herseferinde ayni ücretmi ödeniyor ? ve özel mi yoksa raporlu mu tedavi
merhaba teşekkür eederim.okan üniversitesinde yaptırıyorum. ilk yumurta toplamada raporum vardı 5700 odedık . o rapordan transfer hakkım saklı olmak uzere ıkıncı yumurta gelıstırme ve toplamada raporsuzum. 5300 sadece yumş. toplama parası odeyecegız

Kızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba😊
Evettt kuzummmm gozukuyorr kurbann olurum sana benn Allah saglik versin sana esine bebeginee.. bundan sonra cok cok cokk daha guzell gunlerin olsun gelismeleri yolla😅😅🐣

Mahfediyoo sakin yapmaaa helede ilklerindense... ben yaptirdin 3 gun ne yuruyebildim ne yatabildim diger poponun ustunede duramiosun diger kalcanin agrisindan.. karsilikli .. bazisi bi kac gunde bi oluyomus benimki her gun oldugu icin...
Evet benim de her gün 100 mg, yarın 2. Olacak.Diğer kalçama yaptıracağım.Benim korkum ertesi gün 3. İğne de tekrar diğer kalçaya dönecek ya nasıl olacak bilmiyorum kaskatı şuan bile 😩Vururken ilki gibi yine acımaz inşallah sonraki ağrıya razıyım 😞

Evet benim de her gün 100 mg, yarın 2. Olacak.Diğer kalçama yaptıracağım.Benim korkum ertesi gün 3. İğne de tekrar diğer kalçaya dönecek ya nasıl olacak bilmiyorum kaskatı şuan bile 😩Vururken ilki gibi yine acımaz inşallah sonraki ağrıya razıyım 😞
😞😞 ben ayni kalcaya arka arka vurdurdugum icin halaa uykusuzum agridab uyuyamiyirum.. hergun bu igne nasil olcak diye dusunmekteyim.. kalcam heryeri ur oldu.. yanii bilmiyorumm nasi iyi gelir.. kardesimm hemsire cok onemli birtanesi cok hizli yapmamasinin daha ii oldugunu dusunuyorum... bana yapan hemsirelerden biri 2 saniyede o yagli emulsiyonu direk sokuyo cikario... acisi gece cikio... bir diger hemsire cook yavas yapiyor yaparken sizlio ama gecem iyi geciyorr.. ama her ikisindede urlasiyor.. ona yapacak bisey yok

😞😞 ben ayni kalcaya arka arka vurdurdugum icin halaa uykusuzum agridab uyuyamiyirum.. hergun bu igne nasil olcak diye dusunmekteyim.. kalcam heryeri ur oldu.. yanii bilmiyorumm nasi iyi gelir.. kardesimm hemsire cok onemli birtanesi cok hizli yapmamasinin daha ii oldugunu dusunuyorum... bana yapan hemsirelerden biri 2 saniyede o yagli emulsiyonu direk sokuyo cikario... acisi gece cikio... bir diger hemsire cook yavas yapiyor yaparken sizlio ama gecem iyi geciyorr.. ama her ikisindede urlasiyor.. ona yapacak bisey yok
O kadar iğne oldum bu süreçte ama bunun gibisi yok.Hemşireme yavaş yapmasını söylemiştim.Şimdilik morarma veya şişlik yok,hala ağrıyor.Gerçi daha bir tane vuruldum.Herkes 3-4 günde bir vuruluyor biz niye her gün 😣 Pazartesi transferim var o zaman nasıl olacak acaba, stres olmayın diyorlar ama böyle bir ağrıyla stres olmamak mümkün mü,hareket bile edemiyorum.😩

Muhhhhtesemmmmmmm biseyyy insallah gebeligi birlikte yasarizzz.. git al bak cabuk buraya da yazzz degerin cikinca onuda yazzz catlarimm bende 😂😘
Canım kanda baktık dün çok şükür pozitif sonuç aldık 406.1 çıktı Dr cuma tekrar baktır kanına bakalım yukselicekmi diye yanlız bende idrar yolunda yanma var korkuyorum açıkçası enfeksiyon olursa diye

Bugün ilk görüşme randevum var regl'm gecikti ama yumurtlamam da geç gerçekleşti üzerinden 11 gün geçti test yapayım dedim böyle çıktı ışık gören var mı ben gözüme de inanmıyorum çünkü artık :(

Eklentiler

• 84C8E458-DE7A-48C0-A758-43E517D49A16.webp
    84C8E458-DE7A-48C0-A758-43E517D49A16.webp
    120,8 KB · Görüntüleme: 73
Canım kanda baktık dün çok şükür pozitif sonuç aldık 406.1 çıktı Dr cuma tekrar baktır kanına bakalım yukselicekmi diye yanlız bende idrar yolunda yanma var korkuyorum açıkçası enfeksiyon olursa diye
Mavi kac embriyo koydu doktor? Birde 406 cok iyi bir rakam kacinci gun cikti bu deger??

O kadar iğne oldum bu süreçte ama bunun gibisi yok.Hemşireme yavaş yapmasını söylemiştim.Şimdilik morarma veya şişlik yok,hala ağrıyor.Gerçi daha bir tane vuruldum.Herkes 3-4 günde bir vuruluyor biz niye her gün 😣 Pazartesi transferim var o zaman nasıl olacak acaba, stres olmayın diyorlar ama böyle bir ağrıyla stres olmamak mümkün mü,hareket bile edemiyorum.😩
Canim transferden önce mi veriliyor o igne. A Altibirlik61 hamile kaldı anca başladı vurulmaya diye biliyorum.kendisine de soralım bi

Kızlar moralim bozuldu ya.zorla ilk defa 6 yumurta görülüyordu ignelerle.bugun tekrar kontrole geldik 6yumurtanın biri 11 biri 21mm 21lik olani feda edecegiz dedi 11lik olanda küçük pazartesi yumurta toplama olacak.4 kaldı şimdilik ama bu kalanların ici dolu kalitelidir inşallah nolur dua edin.cunku daha önce de 3 yumurta vardı ama ikisinin ici boş cikmisti.nolur önceki tedavilere benzemesin bu sonu olumlu olsun allahim.maddi manevi zor süreç.kalite sorunu var bende hem az hem kalitesiz oluyor. Moralim bozuldu doktordan cikinca

Canim transferden önce mi veriliyor o igne. A Altibirlik61 hamile kaldı anca başladı vurulmaya diye biliyorum.kendisine de soralım bi
Geçtiğimiz dönem transferden önce de fitilini başlamıştık.Bu sefer iğnesini verdi bence de transfer sonrası olmak daha mantıklı neden böyle yapıyoruz bilmiyorum.Pazartesi transferim var,eğer tutarsa keseyi görene kadar devam edeceğiz dedi.Bu arada bugün iğnemi vuran hemşire çok yavaş enjekte etti dün bu saatlerde ağrım başlamıştı ama bugün henüz bir ağrım Olmadı.Yavaş enjektene emekte fayda var tabi bir kaç saat sonra ne olur bilmiyorum.Dün vurulduğum yer hala acıyor.

arkadaşlar pazartesi yumurta toplama işlemim olmuştu 9 yumurtadan 3 tanesi iyi durumdaydoı bugun 3. gun ve 2 sağlıklı embrıyom donduruldu:) histereskopiden sonra transfer olacagım

Back
X