- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
ah kuzum kafa gitti bende dogru ılac dozuuda senle aynı demıstın zaten. pardon yinelettim sana. 3. gün bende 4 folikül gördü carsamba kontrol merak edıyorum hepsı eşit buyudumu,* senın kacıncı gün bugun ? kontrol ne zaman?225 gonal f 150 menapur.az ve kalitesiz yumurtA.ocaktaki tedavide 1 yumurta oldu demiştim ya
Hayırlısı olsun canım benimTransfere son 3 gün
Evet bicak rahmini kesmis gibi ben dik yuruyemiyordum ama bir hafta sonra kendine geliyo vucut.. ben cizik ne nedenmis neden histeroskopi yaptiriyosun bilgi veririmisinKizlar bugün yumurtalarım toplandı cok agrim var. Benim embriyolari Ağustos ta yerleştircek önce histeroskopi yapıp rahime çizik aticak bı ay sonrada yerleştircek zor bir süreç ama bebiş için değer .hepimize kolay gelsin.
Yaaa ne bilim sende cok yukseldim olucaksin diye cok yükselmistim... yarin idrarimda bakicam 8. Gunum de... ya bugunden bakip canimi sikmak istemiyorum..Yarin tekrar test yaptircam sonrasini bilmiyorum ara veririm biraz sanirim Allah sizin yuzunuzu güldürur insallahhh ya
Cok cok erken usutmus olabilirmisiniz yada ilaclaarin yan etkiisi daha kana b hcg ulasmamisken cok zor.. direkt doktorunuza danisin derimTransferin 4. Günündeyim midem bulanıyo
Amin hayırlı olsun canım kaç embriyo koyulmuştu transfer sonrası yolculuk yaptın mıKızlar bugün 15. gün değerim 1009 cıktı cuma ultrason için gel dedi dr um çok heycanliyim inşallah herşey güzel gider Allahım herkese nasip etsin
Üşütmüş olamam ne yazıkki beklemeye devam edicem devam ederse danışırımCok cok erken usutmus olabilirmisiniz yada ilaclaarin yan etkiisi daha kana b hcg ulasmamisken cok zor.. direkt doktorunuza danisin derim
Kızz sanki değil bariz varKizlar hepinize gunaydin bugun Transferimin 8. Günü dayanamayip gebelik testini yaptim ve dosya kismina yuklicem simdi hicbiseye inanamaz oldum idrarimi 2-3 damla dedi 4 damla afedersiniz dokuverdim... ama sanki cift cizgi cikti.... Allahim kalbim yerinden cikacakk nolur uyumayan varsa bana bisey soylesin
Yaaa Allahimmm o kadarrr istedimkiiiiii bebegimiii size anlatamam insallahhhh dogrudur.. 5. Gunluk embriyosu 8. Gunum bugun . Doktor 10. Gun kaninda bak dedi ben simdi baksam olur dimiii?? Keske cesaretim olsaydida 5. 6. 7. 8. Tum gunlerimde baksaydim anlardim cizginin olup olmadiginiKızz sanki değil bariz varinşallah kandada pozitiftir
Şimdi bakarsan 10. Gün tekrarla yine kan testini canım yükselirse vardırYaaa Allahimmm o kadarrr istedimkiiiiii bebegimiii size anlatamam insallahhhh dogrudur.. 5. Gunluk embriyosu 8. Gunum bugun . Doktor 10. Gun kaninda bak dedi ben simdi baksam olur dimiii?? Keske cesaretim olsaydida 5. 6. 7. 8. Tum gunlerimde baksaydim anlardim cizginin olup olmadigini
Ya insallah kavuscamm onun kokusuna herseyine hasretimm.. hersey guzel gecer ben en iyisi gidim saglik ocagina kan testi yaptirim.. su saat kac ben su saatlerde kalkarmiydim hic?? Yaa 1.5 sene olmus bu isin icindeyim.Hakkimizda hayirlisi olsunnn hepimizinnnn.. tum isteyipte bekleyen anne adaylarimiz icin... umarim katlanarak devam eder.. 10 dakka gecti simdi daha bariz ama bu 3 tllik test yaniltici mi bilmiyorumŞimdi bakarsan 10. Gün tekrarla yine kan testini canım yükselirse vardırallahım inşallah kavuşmuşsundur bebişine❤❤
Canımmm bugün test günün benimde trnsfer günüm hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum11. günHiç umudum yok.
Dondurulmuş transfer olmuşsun tebrikleeeeeer testin çooook pozitif gözüküyor inşallah sağsalim kucağına alırsın bir an önce kan ver için rahat etsin sonra da keyfini çıkarYa insallah kavuscamm onun kokusuna herseyine hasretimm.. hersey guzel gecer ben en iyisi gidim saglik ocagina kan testi yaptirim.. su saat kac ben su saatlerde kalkarmiydim hic?? Yaa 1.5 sene olmus bu isin icindeyim.Hakkimizda hayirlisi olsunnn hepimizinnnn.. tum isteyipte bekleyen anne adaylarimiz icin... umarim katlanarak devam eder.. 10 dakka gecti simdi daha bariz ama bu 3 tllik test yaniltici mi bilmiyorum
Teşekkürlerim kuzmmm rabbim seninde sonunu hayır etsin boş dönmeyi nasip etmesin kimseye herkes Burda güzel şeyler paylaşır inşallahHayırlısı olsun canım benim
Ayyyyyyy hadiiii insallahhhhhhhYaaa ne bilim sende cok yukseldim olucaksin diye cok yükselmistim... yarin idrarimda bakicam 8. Gunum de... ya bugunden bakip canimi sikmak istemiyorum..
Evet beybi merkezdeyim kan verdim bekleyin 1 saate çıkar dediler. Ama ben bayaa regl olucam ya karın ağrım inanılmaz göğüsler de şişti. Hayırlısı olsun artık olmazsa bir dahaa.Canımmm bugün test günün benimde trnsfer günüm hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Aminnn inşallahYa insallah kavuscamm onun kokusuna herseyine hasretimm.. hersey guzel gecer ben en iyisi gidim saglik ocagina kan testi yaptirim.. su saat kac ben su saatlerde kalkarmiydim hic?? Yaa 1.5 sene olmus bu isin icindeyim.Hakkimizda hayirlisi olsunnn hepimizinnnn.. tum isteyipte bekleyen anne adaylarimiz icin... umarim katlanarak devam eder.. 10 dakka gecti simdi daha bariz ama bu 3 tllik test yaniltici mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?