• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Gecen hafta pazartesi yani ayin 10 unda transfer oldum. 5. Gün embriyosu hic analamdim ama embriyoma kalite derecesi olarak 4bb yazmislar . Haftaya oersembede yani ayin 20 sinde test yaptirmami istediler
5 gün embriosu blast embrio cok kaliteli embriodur benim ilk transeferim de morula olmuştu hatta çok iyi durumdaydı 5 gün oldu tabi ben ohss olunca tutmadı inşallah herşey yolunda gider cnm

Dilosss aminnn canim hepimizinki acaba bu senin kacinci denemen ?
Kuzum ikinciye başladım hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite yaşta küçüktü 19 fazla acele ettim ilacalri vücudum kaldıramadı ağır geçti olmadı 3 sene sonra tekrar başladık bugün iğnemin ikinci günü cnm

Kuzum ikinciye başladım hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite yaşta küçüktü 19 fazla acele ettim ilacalri vücudum kaldıramadı ağır geçti olmadı 3 sene sonra tekrar başladık bugün iğnemin ikinci günü cnm
Oghh ohh rabbim Hayirlisiyla versin insallah benim de ilk denemem yasim 31. Bende olur diye hic ustunde durmadik evliligimizde gezdik eglendik ne zaman dusunduk baktik hamile kalamiyorum bizimkiside sebepsiz infertilite..

Oghh ohh rabbim Hayirlisiyla versin insallah benim de ilk denemem yasim 31. Bende olur diye hic ustunde durmadik evliligimizde gezdik eglendik ne zaman dusunduk baktik hamile kalamiyorum bizimkiside sebepsiz infertilite..
Olamayınca olmuyor işte cnm inslalaah busefer herşey yolunda gider şimdi sen Hangi aşamadasın

Olamayınca olmuyor işte cnm inslalaah busefer herşey yolunda gider şimdi sen Hangi aşamadasın
Ben transferim oldum bugun 6. Gunum 5. Gun embriyosu 2 tane koydurdum.. keske uc tane koysalardi sansi artacaksa 🙈🙈 ilk denemem 10. Gunde test yaptir gel dediler... bekliyoruz yasim 31 1 yildir olmayinca daha fazla beklemek istemedim.. tup bebekle zaten uc aydir bu asamaya anca geldim.. nisanda baslanistim yumurtalar artmasi icin ye ilac igne vurul heryerim sisti. Sonra opu islemi allahim bende cok aci oldu.. seminerim vardi sis karin git seminerlere.. sonra ilk adet degil ikinci adetinin 2. Gunu gel kontrol edelim ona gore transfer oncesi tedaviye baslayalim dediler. Ve suanda transfer oldum ve 6. Gunumdeyim icindeler mibana tutunmuslar mi bilmiyorum.. dusunmeden edemiyorum... bekliyorum.. en azindan umudumuz var bekliyoruzz bu da guzel 🙏🏻☺️

Ben transferim oldum bugun 6. Gunum 5. Gun embriyosu 2 tane koydurdum.. keske uc tane koysalardi sansi artacaksa 🙈🙈 ilk denemem 10. Gunde test yaptir gel dediler... bekliyoruz yasim 31 1 yildir olmayinca daha fazla beklemek istemedim.. tup bebekle zaten uc aydir bu asamaya anca geldim.. nisanda baslanistim yumurtalar artmasi icin ye ilac igne vurul heryerim sisti. Sonra opu islemi allahim bende cok aci oldu.. seminerim vardi sis karin git seminerlere.. sonra ilk adet degil ikinci adetinin 2. Gunu gel kontrol edelim ona gore transfer oncesi tedaviye baslayalim dediler. Ve suanda transfer oldum ve 6. Gunumdeyim icindeler mibana tutunmuslar mi bilmiyorum.. dusunmeden edemiyorum... bekliyorum.. en azindan umudumuz var bekliyoruzz bu da guzel 🙏🏻
Ayyy çok sevindim canım inşallah bebişlerin seninledir de bize güzel haberler verirsin canım 😘😘

Ayyy çok sevindim canım inşallah bebişlerin seninledir de bize güzel haberler verirsin canım 😘😘
İnsallah canimm bi diyonii su erken idrar testi varya millette hep silik cizgide olsa biseyler cikiyor gozukur mu diye . Bi taraftan da pahali 40tl de tek kite daha ayiptir aoylemesi verecek param kalmadi.. bekledim az daha bekleyim.. hem belki gec tutunmustur benim isim belli olmaz bebisiminkide belli olmaz belki diyon giluyorum iki dakka sonra aglamakli oluyom😂 ilaclar o kadar hormonlarimizi gasp ettiki.. bu surecte kiloda aldim.. pantolonlar olmuyor... hakkimizda hayirlisi olsun.. guya hamile kalmadan once daha zayif birsekikde baslicaktim ama gel gor hamile kalamadim ...

İnsallah canimm bi diyonii su erken idrar testi varya millette hep silik cizgide olsa biseyler cikiyor gozukur mu diye . Bi taraftan da pahali 40tl de tek kite daha ayiptir aoylemesi verecek param kalmadi.. bekledim az daha bekleyim.. hem belki gec tutunmustur benim isim belli olmaz bebisiminkide belli olmaz belki diyon giluyorum iki dakka sonra aglamakli oluyom😂 ilaclar o kadar hormonlarimizi gasp ettiki.. bu surecte kiloda aldim.. pantolonlar olmuyor... hakkimizda hayirlisi olsun.. guya hamile kalmadan once daha zayif birsekikde baslicaktim ama gel gor hamile kalamadim ...
Yok canım test fln yapma şuan 6 gün 3 gün daha bekle sık dişini 😊😊ya dimi hormonlar fln fena oluyor iğne ilaç felaket etkiliyor olsun herşey evlatlarımız için çocuklar doğunca verilir o kilolar hamileliğini göbiş göbiş geçirirsin işte fenamı:anneadayı::p:-)

Yok canım test fln yapma şuan 6 gün 3 gün daha bekle sık dişini 😊😊ya dimi hormonlar fln fena oluyor iğne ilaç felaket etkiliyor olsun herşey evlatlarımız için çocuklar doğunca verilir o kilolar hamileliğini göbiş göbiş geçirirsin işte fenamı:anneadayı::p:-)
Hamile kaldiktan sonra kizlar dogurduktan sonra zayiflama basligi altinda bi sayfamiz olur insallah annem eski kilona gelemezsin diyor 😂😂 hamileliklerinde 20-25 kg aldim sende benim kizimsan zannetmiyorum diyor😂😂 ayyy ne gunlere kldik hamile olim de onlari daha sonra tek tek dusunurum 😂😂 yaa ne bilim tezim var yazacagim seyler var isim var gucum var aigarayi biraktim arada aklima geliyor😂 . Eger olduysa en azindan bunu kenara koyup diger islerime yogunlasirim diyorum ama yok bundan baska bisey dusunemez oldum ne zor is mis cocuk sahibi olmak.. ya ilk cocuk isteyipte hadi artik birakalim dedim o ilk aylar ha bu ay oldu ha diger ay oldu .. sandimki filmlerdeki gibi ama ne mumkun...😂😂 olmayinca olmuyor

Hamile kaldiktan sonra kizlar dogurduktan sonra zayiflama basligi altinda bi sayfamiz olur insallah annem eski kilona gelemezsin diyor 😂😂 hamileliklerinde 20-25 kg aldim sende benim kizimsan zannetmiyorum diyor😂😂 ayyy ne gunlere kldik hamile olim de onlari daha sonra tek tek dusunurum 😂😂 yaa ne bilim tezim var yazacagim seyler var isim var gucum var aigarayi biraktim arada aklima geliyor😂 . Eger olduysa en azindan bunu kenara koyup diger islerime yogunlasirim diyorum ama yok bundan baska bisey dusunemez oldum ne zor is mis cocuk sahibi olmak.. ya ilk cocuk isteyipte hadi artik birakalim dedim o ilk aylar ha bu ay oldu ha diger ay oldu .. sandimki filmlerdeki gibi ama ne mumkun...😂😂 olmayinca olmuyor
inslalaah o günleri de görürüzzz tabi yaa biseyleri başarmak için eski alışkanlıkları bırakmak lazgim sigara bende içiyorum artık günde iki üç oldu nezman birakicam bilmiyorum da eşim diyor ki transefere girmeden önce arka arkaya 4.5 tane sigara iç öyle gir diyor 😂😂😂

inslalaah o günleri de görürüzzz tabi yaa biseyleri başarmak için eski alışkanlıkları bırakmak lazgim sigara bende içiyorum artık günde iki üç oldu nezman birakicam bilmiyorum da eşim diyor ki transefere girmeden önce arka arkaya 4.5 tane sigara iç öyle gir diyor 😂😂😂
Hahahahaha bende transfer oncesi biraktim😂😂🙈 utaniyorum ama oyle.. simdi aldigim ilaclardan inan aklima gelmiyor

Seninde mi ?? Alla alla benimdee... ☺☺🐣 napsam bilmiyorum kalca ignelerinde ilk gunlerde o kadar agrim vardiki ne yatabiliosun ne oturabiliosun simdi hicccc.. yaa inslalah iyiye alamettir😂😂 artik dalga gecer oldum sanki tobe tobe
Ufff Allah hayirlisiyla versinnn hepimize insaallahh🤲🤲 kiloooo deme bana bnde verecktim sozdee nerdeee bi de ustune aldimmm insaallahh bosuna almamisizdr bebelerimizi doguralim baska topiklerde bulusuruzzzzz 🤣🤣🤣

Back
X