- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.101
Ben de öyle hesapladım canim ama niyeyse doktor 20 gün sonra muayeneye çağırdı? Neden anlamadim. Acaba hem bebek hemde kalp atisi gorulsun diye mi? Cunku sehir disinda doktorumuzdeğerlerine bakılırsa 1 hafta sonra kese görünür. KAtlayarak gidiyor: 2 gün sonra 1000 küsür, 4 gün sonra 2000 küsür 6 gün sonra 4000 küsur olması gerek o değerde de kese rahatça görünür.
Amin canim inşallah..Darısı başınıza olsunÇok şükür canım çok sevindim sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Annem ben görmüyorum hiçbişe dedi ama bilmiyorumVar sanki canim hafif..kaçıncı günündü?
evde idrar testine devam ederim bir süre daha cuma günü progestan iğnemi olacağım zaman da kan veririm diye düşünüyorumVar canım ben de gördüm. Kendiminkiyle kıyaslıyorum. Erken gebelik testinde 10.gün bile 2.çizginin olması gereken yerde hiçbişey yoktu bembeyazdı. Bu normal test yine de çıkmş 2.çizgi. Eğer test bozuk değilse var kam tahlili yaptır iki gün sonra garanti olsum canım
Amin canım inşallahAmin canim inşallah..Darısı başınıza olsun
5 hafta 4 gün de gördük canımHamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti
19 cu gün gordum ben keseyi canım 2 hafta sonrasıda kalp atışını duyduk belki ikisini bir görecektir dr un 12 ci gün hcg 344 tü acele etme keyfini çıkarBen de öyle hesapladım canim ama niyeyse doktor 20 gün sonra muayeneye çağırdı? Neden anlamadim. Acaba hem bebek hemde kalp atisi gorulsun diye mi? Cunku sehir disinda doktorumuz
Bende aynıyım kuzum tlfna baktınmı bulantı artıyo kusma yok ama az az sık sık ye acıkınca daha çok bulanıyo sanki birde şu fitilden kurtulsam oda bulandırıyor sankiSelamm kizlar yazilarinizi daha detayli okuyamadim 3-4 gundur bulantilarim hat safhada.. gozume telefona bakmak bilem gelmedi.. umarim hepiniz cok cok iyidir .. opuyorum hepinizi
kuzum hiç belli olmaz artış var sonuçta sen tekrarla iki gün sonra bakalım İnşallah sıkı sıkı tutunur sana11. Gün 18,5
13. Gün 27
Hiç umudum kalmadı...
Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti
Mecbur bekleyeceğiz artik canim heralde ikisini bir görmek istiyor benim tahminim ama önümüzdeki hafta ben burda başka bir doktora gidip keseyi görmek istiyorum yine de..kendi doktorum şehir dışında cunku19 cu gün gordum ben keseyi canım 2 hafta sonrasıda kalp atışını duyduk belki ikisini bir görecektir dr un 12 ci gün hcg 344 tü acele etme keyfini çıkar
Meyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprumkuzum hiç belli olmaz artış var sonuçta sen tekrarla iki gün sonra bakalım İnşallah sıkı sıkı tutunur sana
Moralini bozma canim artış var sonuçta iyi düşün iyi olsun11. Gün 18,5
13. Gün 27
Hiç umudum kalmadı...
Transfer günü dahil 7 transfer gününü saymazsak 6Meyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprum
Sen ne yaptın oldun mu transferMeyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprum
Dun 12,30 ta oldu transferim, 2 tane 5.gün embriyosu, çok heyecanlıyımSen ne yaptın oldun mu transfer
Sen ne yaptın oldun mu transferMeyyke cim merhaba, ben kerimayn, 3 gündür şifremi kaybettim, geri alamadım hesabımı, yeni açtım bilgin olsun, kac gün oldu transferin, benimkide dün yapıldı, bekliyprum
İlk deneme de 2 tane koymuşlar ne güzel canım şansın daha çok inşallah hayırlı haberler verirsinDun 12,30 ta oldu transferim, 2 tane 5.gün embriyosu, çok heyecanlıyım
Yaş 38 bitanemSen ne yaptın oldun mu transfer
İlk deneme de 2 tane koymuşlar ne güzel canım şansın daha çok inşallah hayırlı haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?