- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.141
Dondurulmuş tedavisi gören var mi. Climara bant 3 günde bir takılması lazım. Benimki çiktı 2günde.yenisini yapıştırdım Dr 3 günde bir diyince içim rahat etmedi. Yanliş Bi şey yapmamışım dır inşallah. Sizlerde kullanan var mı napıyorsunuzKimsecikler kalmamis eskilerden sanki
Ben dondurulmus embriyoyla hamile kaldim. Bant kullanmadim bilmiyorum. Evet banti kullanan bu platformda biriside senin gibi demisti . onun dozuna gore ayarliyorlar zaten.. dert etme kendi kendineDondurulmuş tedavisi gören var mi. Climara bant 3 günde bir takılması lazım. Benimki çiktı 2günde.yenisini yapıştırdım Dr 3 günde bir diyince içim rahat etmedi. Yanliş Bi şey yapmamışım dır inşallah. Sizlerde kullanan var mı napıyorsunuz
Merhaba,ben kullanıyorum. 48 saatte bir değiştiriyorum.Dondurulmuş tedavisi gören var mi. Climara bant 3 günde bir takılması lazım. Benimki çiktı 2günde.yenisini yapıştırdım Dr 3 günde bir diyince içim rahat etmedi. Yanliş Bi şey yapmamışım dır inşallah. Sizlerde kullanan var mı napıyorsunuz
Eee pozitif olmazsan bebiş sana tutunmazki sen kendini biliyosunda bebiş bu hepsi farklı gelir toparla kendini iyi düşüneskilerden kim kalmış :)
Kuzum benim telefonum serviste 1 haftadır. İşin kötü yanı bilgisayarım da beni bıraktı. Sürekli kapanıyor. Çok giremiyorum o yüzden.
13 ünde transfer oldum 2 embiriyo. Bugün beşinci günüm ama bende hiç belirti yok. Tutmadı diye düşünmeye başladım. İllaki herkeste belirti olmaz diyeceksiniz ama ben daha önce defalarca hamile kaldım. Kendimi biliyorum yani. Bir hafta önceden göğüs hasssasiyeti başlardı ama bende çok az var şu anda. O yüzden kendimi kötü hissediyorum ister istemez.
Desteğin için teşekkür ederim canım, umarım dediğin gibi olur :)Eee pozitif olmazsan bebiş sana tutunmazki sen kendini biliyosunda bebiş bu hepsi farklı gelir toparla kendini iyi düşün
Çok destek oldu cümlelerin bana teşekkür ederim rabbim tamamına erdirsin gebeliğiniTransfer öncesi havuç suyu içtim kola market ürünlerini kestim transfer sonrası üç beyaz yok ananas kabak çekirdeği bol bol kiraz erik kuru kayısı yedim kabız olmamaya özen gosterdim bayram tatiline dek geldiği için evde ilk üç gün dinlendim sonra normal yaşantıma döndüm zaten okul açıldı son haftam okulda geçti ve en önemlisi pozitiftim hep bebisimle konuştum ilk göz ağrım sonuçta olsada olmasada dedim 9 gün ovulasyonla öğrendim aksamı gebelik testi yaptım 12 gunu bekledim kan icin ilaclar hala devam ediyor estrafome günde 3 du 2 kullandım şimdi 1 düştü yavaş yavaş bırakcakmisim kan iğnesini artık koldan yapiliyorum yarın Allah ımin izniyle kalp sesini duycam kızlar pes etmeyin bir buçuk yıldır miyomdu iltihaptı 2 ameliyat geçirdim tek tüple hamile kalabilirdim miyomlar yine oluşmuş ben inandım Allah im bizi kavusturcak bunada şükür ya çaresiz olsaydım ya imkanım olmasaydı yani pes etmiyoruz o bebisler gelecek :)
Hayırlısı bundada vardır bir hayır Allah ım daha güzel bir şeyler hazırlıyordur senin için sen pes etme yeterkiBen erken sevinç yaşamışım.
11. gün 18,58
13. gün 27
15. gün 28,5
Umarım sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur ve sağlıklı ilerler
Burda birbirimize destek icin variz bizi bizden iyi kimse anlayamaz .... Bir gün önce duş aldım iyice duş alın sonra ılık gibi suyla duş alacaksınız Allah tan yaz parfüm kullanmadim sadeceÇok destek oldu cümlelerin bana teşekkür ederim rabbim tamamına erdirsin gebeliğini
Inşallah. Giderken şampuan kullandınız mı peki
Yok canım olmadı maalesef hayırlsı buymuşCanım önce yazişmiştik senin sonucun ne oldu. Pozitif tir inşallah. Takip edemedim
Hadi ya çok üzüldüm canım inşallah bi dahaki sefere olur bizim de bebişlerimiz kafanı dağıt düşünmemeye çalış başka türlü olmuyorBen erken sevinç yaşamışım.
11. gün 18,58
13. gün 27
15. gün 28,5
Umarım sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur ve sağlıklı ilerler
Yok canım olmadı maalesef hayırlsı buymuşsen naptın
Amin canım moralini yüksek yüksek tut güzel olacak inşallahÜzüldüm canım. Benim henüz transferim olmadı . Rabbim tez vakitte ol desin inşallah hepimize.
Hadi ya çok üzüldüm canım inşallah bi dahaki sefere olur bizim de bebişlerimiz kafanı dağıt düşünmemeye çalış başka türlü olmuyor
Aaa hic oyle deme her bebege hamile kaldiginda annede belirtiler farkli olur.. helede coook bastasin .. yani o kadar erken zamanda hic belirti arama bence.. bende yazilarimi okursan.. herkeste belirti var benim gogus hassasiyetim gecti, kasik agrim yok felan transferimin ta ki 8. Gununde testte gordum rahatladim.. belirtilerim 6. Haftadan sonra az az basladi yani nolur boyle dusunme kuzucumeskilerden kim kalmış :)
Kuzum benim telefonum serviste 1 haftadır. İşin kötü yanı bilgisayarım da beni bıraktı. Sürekli kapanıyor. Çok giremiyorum o yüzden.
13 ünde transfer oldum 2 embiriyo. Bugün beşinci günüm ama bende hiç belirti yok. Tutmadı diye düşünmeye başladım. İllaki herkeste belirti olmaz diyeceksiniz ama ben daha önce defalarca hamile kaldım. Kendimi biliyorum yani. Bir hafta önceden göğüs hasssasiyeti başlardı ama bende çok az var şu anda. O yüzden kendimi kötü hissediyorum ister istemez.
Haklısın kuzum. Dünden beri inanılmaz bel agrisi başladı bende. Normalde adet sancısı agrisi çeken biri değilim. İğnelere başladığımda da bel agrisi yapmıştı. Hormon salgılanıyor da ondan mi oluyor acaba diye düşünmüyor değilim.Aaa hic oyle deme her bebege hamile kaldiginda annede belirtiler farkli olur.. helede coook bastasin .. yani o kadar erken zamanda hic belirti arama bence.. bende yazilarimi okursan.. herkeste belirti var benim gogus hassasiyetim gecti, kasik agrim yok felan transferimin ta ki 8. Gununde testte gordum rahatladim.. belirtilerim 6. Haftadan sonra az az basladi yani nolur boyle dusunme kuzucumannem erkek cocukta bende belirti farkli oldu kiz cocuklarimda daha farkliydi diyor mesela.. annemi erkek cocugu cok yormus kizlarda hic bisey hissetmemis yani bide vucutta gelismiyir disarda gelisen embriyoyu vucuda adapte etmeye calisiyosub ve hormonlarin disardan aliniyor.. yani hic bisey bekleme bence kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?