- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #2.061
Çok normal canım, pozitif olmaya çalış lütfen, umarım pozitifi görürsünYarın 11. gün . Aslında erken test yapma isteği yok içimde fakat sonucu öğrenme vakti yaklaştıkça bir anda stres olmaya başladım ilginç bir şekilde . Bugüne dek gayet sakindim ne oldu anlamadım ruh halim değişti birden
Normal canım o rahat ol sen iyi düşün iyi olsunKizlar bisey dicem bugun transferin 10.gunu ve regl gunum dunden beri regl olucak gibi agri gelip gidiyor ama ne leke var bisey
Geç tutunmuştur belki canım artar inşallah iki gün sonra tekrar kan ver. Hamilesin ne güzel sevin hayırlı olsunKızlar sonuç 18,5811. gün
Ee super haber gozunaydin gec tutuntuysa degerin az cikmistirKızlar sonuç 18,5811. gün
Geç tutunmuştur belki canım artar inşallah iki gün sonra tekrar kan ver. Hamilesin ne güzel sevin hayırlı olsun
Ee super haber gozunaydin gec tutuntuysa degerin az cikmistir
Öyledir inşallah canım endişe etme doktorunu ara haberdar et ilaçlarında düzenlemen gereken şeyler olabilrİnşallahçok teşekkür ederim Değeri düşük görünce endişelendim açıkcası...
İnşallah dediğiniz gibidir
Hemen arayıp haber verdim doktoruma. Erken yapmışsın tahlili, Salı günütekrar yap ilaçlara aynen devam et dedi.Öyledir inşallah canım endişe etme doktorunu ara haberdar et ilaçlarında düzenlemen gereken şeyler olabilr
Hemen arayıp haber verdim doktoruma. Erken yapmışsın tahlili, Salı günütekrar yap ilaçlara aynen devam et dedi.
Hayırlı olsun canım güzel güzel artsın değerinKızlar sonuç 18,5811. gün
Teşekkür ederim canım inşallah artarHayırlı olsun canım güzel güzel artsın değerin
Hadi inşallah değerin artar canım, tebrik ederim hamilesin sonuçtaHemen arayıp haber verdim doktoruma. Erken yapmışsın tahlili, Salı günütekrar yap ilaçlara aynen devam et dedi.
Hadi inşallah değerin artar canım, tebrik ederim hamilesin sonuçta
5 'inci gün embriyosu muyduKizlar dun 9.gunumdu ve kan verdim regl de geecikmisti ama 0.9 cikti henuz regl olmadim
Evet 5.gundu5
5 'inci gün embriyosu muydu
Evet 5.gun5
5 'inci gün embriyosu muydu
Allahtan ümit kesilmezEvet 5.gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?