- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #2.121
Hayırlısıyla olsun da kuzumYaş 38 bitanem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olsun da kuzumYaş 38 bitanem![]()
Canım hiç öyle düşünme o kadar çok takip ediyorum ki gebelik testi yapanları falan senin gibi artışı azar azar olup keseyi görenler var hiç umudunu kaybetme bekle iki gün sonra tekrar kan ver11. Gün 18,5
13. Gün 27
Hiç umudum kalmadı...
İnşallah dediğiniz gibi olur. Teşekkür ederim verdiğiniz moral içinCanım hiç öyle düşünme o kadar çok takip ediyorum ki gebelik testi yapanları falan senin gibi artışı azar azar olup keseyi görenler var hiç umudunu kaybetme bekle iki gün sonra tekrar kan ver![]()
Canım daha çok erken yapmışsın bekle bakalm 12.gün kan verirsin. gebelik testi yapıp kafanı karıştırmaTransfer günü dahil 7 transfer gününü saymazsak 6
Allah iyiliğini versin, daha çok erken, başından beri pozitif hissediyorum senin için, sanki garanti tuttu gibi, umarım yanılmamHayırlısıyla olsun da kuzumBen ovulasyon yaptım az önce o da negatif sanırım bende yok olmadı
![]()
Kuzum üzülmüyorum ama yapınca Allah'tan hayırlısı neyse o olsun diyorumCanım daha çok erken yapmışsın bekle bakalm 12.gün kan verirsin. gebelik testi yapıp kafanı karıştırma![]()
İnşallah kuzum doktor dahil herkes öyle dedi ama Allah bilir tabiiAllah iyiliğini versin, daha çok erken, başından beri pozitif hissediyorum senin için, sanki garanti tuttu gibi, umarım yanılmam![]()
Amin inş bitanemİnşallah kuzum doktor dahil herkes öyle dedi ama Allah bilir tabiiİnşallah benimledir fasulyem
Seninde fasulyelerin
![]()
Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunİnşallah kuzum doktor dahil herkes öyle dedi ama Allah bilir tabiiİnşallah benimledir fasulyem
Seninde fasulyelerin
![]()
Cronine jelBu arada hangi ilaçları kullanıyorsun![]()
Ben vajinalde gördüm.sonra karından baktık dr na bırak onlar karar verir Bir zarararı olsa bakmazdıKizlar keseyi vaginal muayenede mi gordunuz karindan mi bakildi? Vaginal bakmak zararli mi
Vajina ile rahmin birbiriyle ilgisi yok ikisi arasında rahim ağzı var zaten. ultrason cihazi rahmi vajinadan görüntülüyor zarar verebilecek bi durum söz konusu değil merak etmeKizlar keseyi vaginal muayenede mi gordunuz karindan mi bakildi? Vaginal bakmak zararli mi
Maasallah, belirtiniz varmi benim hic yok yarin ikinci kani vericem insallah benimde yulsek cikarKizlar değerim yükselmiş çok şükür 247 den 517 olmus![]()
Yook ben agzima bisey koyamiom aksamlari duzeliyom biraz.. Allahim tez zamanda kurtulalim hamileler bisey aserir ya hani benim istedigimmm hicbisey yokBende aynıyım kuzum tlfna baktınmı bulantı artıyo kusma yok ama az az sık sık ye acıkınca daha çok bulanıyo sanki birde şu fitilden kurtulsam oda bulandırıyor sanki
Şuan benimde belirtim yok..Kan vermeyi bırak dedi doktorum o yüzden vermeyecegim artik 20 gün sonra muayeneye çağırdı. Inşallah sizinde yükselir degerinizMaasallah, belirtiniz varmi benim hic yok yarin ikinci kani vericem insallah benimde yulsek cikar
Canım önce yazişmiştik senin sonucun ne oldu. Pozitif tir inşallah. Takip edemedimErken gebelik testinde çıkmaz mıydı olsaydıinşallah vardır da çıkmamştır
![]()