• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar sabah crinone jel tortu halinde çok açık pembe geri gelmişti.
Ve artık o jeli yaparken canım çok acıyor 🤦🏻‍♀️
Bugün 5. Gün transferden sonra acaba neden böyle oldu başına gelen var mı? 🤦🏻‍♀️
Hafif pembe oluyor bazen benimde ama daha önce böyle olanları okumuştum bi sıkıntı olmuyor tahminimce iletişim numarası varsa arayıp sorun bence iğneye geçer belki doktorunuz

Hafif pembe oluyor bazen benimde ama daha önce böyle olanları okumuştum bi sıkıntı olmuyor tahminimce iletişim numarası varsa arayıp sorun bence iğneye geçer belki doktorunuz
Siz test yaptınız mı kaçıncı gün oldu benden önceydiniz diye hatırlıyorum ama 🤲🏻

Benden 1 gün sonraymış var mı bir belirti his 🤲🏻
Hiç bir şey Yok ☺️ Zaten bu kadar erken bi belirti olmaz diye düşünüyorum fazla düşünmüyorum yoksa zaman geçmez fazla umutlanmakta istemiyorum ne olur ne olmaz hayırlısı... siz hissediyormusunuz bir şey

Hiç bir şey Yok ☺ Zaten bu kadar erken bi belirti olmaz diye düşünüyorum fazla düşünmüyorum yoksa zaman geçmez fazla umutlanmakta istemiyorum ne olur ne olmaz hayırlısı... siz hissediyormusunuz bir şey
Bende hissetmiyorum bazen regl olacakmışım gibi belirti oluyor sabah gebelik testi yaptım belki çıkar diye sadece benim gördüğüm başka kimsenin görmediği ikinci çizgi gördüm sanki 😂 hayal görüyor da olabilirim tabii

Eklentiler

• E8AE9ED0-5160-4DC2-8D62-A7E250B6750A.webp
    E8AE9ED0-5160-4DC2-8D62-A7E250B6750A.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 60
Bende hissetmiyorum bazen regl olacakmışım gibi belirti oluyor sabah gebelik testi yaptım belki çıkar diye sadece benim gördüğüm başka kimsenin görmediği ikinci çizgi gördüm sanki 😂 hayal görüyor da olabilirim tabii
Sanki var gibi belli belirsiz inşallah tutunmuştur ☺️ Bebek 6. Gün tutunuyormuş diye okudum benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara ama ben test yapmayı düşünmüyorum negatif çıkarsa moralim çok bozulur

Sanki var gibi belli belirsiz inşallah tutunmuştur ☺ Bebek 6. Gün tutunuyormuş diye okudum benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara ama ben test yapmayı düşünmüyorum negatif çıkarsa moralim çok bozulur
Bilmiyorum ki ben test yapmayı oldum olası çok seviyorum sanırım 😑 gerçeği değiştiremeyeceğimi bildiğim için kafamı ne çıkarsa çıksın bulandırmıyorum da .. kısmetimizde varsa olacak yoksa olmayacak zaten 😊 üzüleceksen en iyisi yapmamak zaten ben artık etkilenmiyorum 🙏

Bilmiyorum ki ben test yapmayı oldum olası çok seviyorum sanırım 😑 gerçeği değiştiremeyeceğimi bildiğim için kafamı ne çıkarsa çıksın bulandırmıyorum da .. kısmetimizde varsa olacak yoksa olmayacak zaten 😊 üzüleceksen en iyisi yapmamak zaten ben artık etkilenmiyorum 🙏
İlk denemenizmi kaç embriyo transfer edildi size

Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti
değerlerine bakılırsa 1 hafta sonra kese görünür. KAtlayarak gidiyor: 2 gün sonra 1000 küsür, 4 gün sonra 2000 küsür 6 gün sonra 4000 küsur olması gerek o değerde de kese rahatça görünür.

Var canım ben de gördüm. Kendiminkiyle kıyaslıyorum. Erken gebelik testinde 10.gün bile 2.çizginin olması gereken yerde hiçbişey yoktu bembeyazdı. Bu normal test yine de çıkmş 2.çizgi. Eğer test bozuk değilse var kam tahlili yaptır iki gün sonra garanti olsum canım 😊

Back
X