- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Herkesinki şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Benim de kısmetse 2 Haziran'da nişanım var...
Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. foto çekimi ile anlaştıgınız uygun bir yer var mı ? bende arıyorum da.. davetiye içinde yer bakıyorum ?
Kızlar hepiniz içinn hayırlı olsn inşalah,hepinize mutlulklar dilerim bende hazırlık aşamalarımı anlatıyım belki yardımcı olurum.
Benimde 17 haziranda salonda olcak nişanım.Ama ben biraz stresli ve panik oduğum için birçok şeyi hallettim bide ben herşeyi araştırıp yapıorm.
Nişanlığımı seçtim bitek kolları yapılcak,davetiyelerim hazır evde duruyorlar 400 tanesine 100 liraya bastırdım. Bi tek fotoğrafcıyla gidip görüşeceğim ayrıca bhça alışverişine çıkacağım ayy bu işler yorucu ama çok güzel şeylerrr
iklim davetiye 10260 kodu ama çok güzel ben beğendim
benim davetiyeler şehir dışına falan gidecek bu yüzden ben acele ettim canım birde lcv olayından dolayı annemi ve kayınvalidemi arayacak gelecek olanlar yada gelmeyecek olanlar ona göre otele kişi sayısını bildiricez bu yüzden 9 hazirana kadar süresi var o yüzden acele ettim ben...kuaförler provadandamı para alıyormuş yuh yani saçmalığın daniskası :S
canım tanesi 1 tl çok 200 tanesi 200 lira çok vermişsin hayatım ben daha uygun bişi düşünüyorum :S
nişanınız nerede olucak bayanlarrr???
hayırlı olsun canım benim düğün adanada olacağı için benim tarafımdan herkes gelemez diye kendi ait olduğum yerde yani istanbulda nişan yapayım dedik ailemle bizde allah izin verirse eylül-ekim gibi evlenelim diyoruz...bakalım kısmet
baglacolanki canım kristal davetiyede uygun fiyatlı çok şık davetiyeler var kardeşim eve katalog getirmişti arkadaşı mattbaacıydıda ama ben grafiker olduğum için kendim tasarladım diyeceğim o ki kristal davetiyeye bak derim...nette sitesi olması lazımbohça işine gelince kayınvalidem kafasına göre alıcak sanırım çünkü şehirler farklı çok merak ediyorum neler alıcaklar bu arada tatlım sözlünle konuşup anlaşın ve ailelerinize alışverişi kendimiz yapmak istiyoruz deseniz bu ayıp birşey değilki şimdi herkes öyle yapıyor bencede doğrusu o zaten...:44:
canım belki bi hafta öncesinden gelip seninle giderler çarşıya. Sen kullanıcaksın nebiliyim seçmek isterim ben.bizim aileler bizden hevesli onları öyle görünce heveslerini kırmak istemiyorum ama gerçekten zorlanıcam. sözlüm istemedigini, içine sinmeyeni, begenmediğini alma diyo. O olsa akşvama kadar kafamdakini bulmak için gezdirir. Ben günlerin hemen geçmesini istiyorum.
Inşallah hepimiz için güzel ve sorunsuz geçer.
Kristal davetiyeye mutlaka bakıcam kuzum teşekkür ederim.
bakalım canım belkide dediğin gibi beni çıkarırlar çarşıya bende seçmek isterim açıkcası kolay beğenmeyen biriyim detaycıyım ama ne bileyim çok bilmişlikte yapmak istemiyorum alsınlar kafalarına göresende o gün içine sineni bulana kadar gezdircen canım yapacak bişey yok madem alışverişe meraklılar o zaman istediğini bulana kadar seninle her yere gelecekler bu işler böyle pes etme sakın en iyisini içine sineni aldır parfüm falanda aldır çok ciddiyim nişanda düğünde çok lazım oluyor sahteleri hemen uçuyor allah kolaylıklar versin canım işiniz rast gitsin inşallah...
Parfümüm belli zaten değiştirmiyorum hiç. Kullandığım kozmetik ürünleride belli. Sadece alınıcak kıyafet, iç çamaşırı vs sıkıntılı. Geçsede kurtulsam.
Bide kuyumcu faslı var kiii
ayy evet yaaa kuyumcu faslı beni çok gerginleştiriyor aşkımla kuyumcuya gittik 5 taş almak için onların adetinde nişanda tek taş nişanda 5 taş düğünde tamtur takılıyormuş neyse gittik kuyumcuya 5 taş beğen aşkım dedi ben hayatımda hiç anlamam altının gr mını bile bilmem en parlak olanını seçtim taktım tek taşımada uyumluydu zaten uyumlu olması gerekiyormuş adam bi tarttı 8 milyar dedi 5 taşa ben böyle kaldımsözlüm bana bakıo ben sözlüme e beğendi artık ne yapalım dedi ama aldırmadım benden sonra gidip aldımı bilmiyorum ama çok pahalıydı ya dahada gitmem kuyumcuya onlarla
Sen istememişsin, içinden gelmiş ne güzel.evet tek taş pırlantamda 5,5 mılyar benimde 5 taşıda aldılar galiba bana söylemiyor sıpam ne zaman açsam konuyu gülüyor
çeyiz alışverişinde çıkıcaksınız ya belki o zaman seni kuyumcuya götürürler canım genelde öyle oluyor tatlım...biz daha alyansımızı bile almadık ben beyaz altın istiyorum dolayısı ile sarı altını sevemedim bir türlü...alyansda sade model istiyorum taşlı tuşlu istemiyorum bakalım daha saat alacağım benimkine
bende annemle baktım saat biri armani marka diğeri rolex di bakalım nişandan bir hafta önce falan alırımm
Bi dkny bide guess baktım ben de. Guess kullanıp memnun kalmıştım. Şimdi biraz daha şıkır şıkır bi model seçtim ama biri daha kalın kararsızım. :97:
Selamun aleyküm, ben de Allah nasip ederse haziranda nişanlanacağım ama ne tam tarih belli, ne elbisem ne alyanslarım vs vs.. Püff, nişan evde olacak fakat sözlüm o kadar yoğun bir insan ki konuşmaya bile vaktimiz olmuyor.. Kendi başıma çıkıp elbise de bakamıyorum.. Ayrıca okuyorum, derslerim bu aralar çok yoğun finallere az kaldı :S Kızlar ne yapacağım?? Tesettür kıyafeti satan yerleri biliyor musunuz? Çok abartılı bir şey istemiyorum ama basitte istemiyorum, akıllarda kalacak bir elbisem olsun istiyorum. Sözlüm git beğen diyor ama nereye gideyim bilmiyorum.Ahh tavsiyelerinizi bekliyorummm...
Selamun aleyküm, ben de Allah nasip ederse haziranda nişanlanacağım ama ne tam tarih belli, ne elbisem ne alyanslarım vs vs.. Püff, nişan evde olacak fakat sözlüm o kadar yoğun bir insan ki konuşmaya bile vaktimiz olmuyor.. Kendi başıma çıkıp elbise de bakamıyorum.. Ayrıca okuyorum, derslerim bu aralar çok yoğun finallere az kaldı :S Kızlar ne yapacağım?? Tesettür kıyafeti satan yerleri biliyor musunuz? Çok abartılı bir şey istemiyorum ama basitte istemiyorum, akıllarda kalacak bir elbisem olsun istiyorum. Sözlüm git beğen diyor ama nereye gideyim bilmiyorum.Ahh tavsiyelerinizi bekliyorummm...
merhabalaarrr , eğer aksilik çıkmazsa benimde haziran 2 de nişanım olucak vee ne elbise ne alyans ne de başka bi hazırlık hiçbirşeyim yok daha, kafamda belirledim ama alıp eve getirmeden içim rahat etmiyo bi türlü, umarım herşey yolunda gider,:)
Amin! :) Nerede oturuyorsun? Eğer istanbulsa, KESİNLİKLE ÜMRANİYE derim :) Pendikte, kadiköyde bulamadığım nişan kıyafetimi Ümraniyede buluverdim cumartesi günü :) Hihi senin de 2 Haziran, adaş gibi birşey olduk...Allah ikimizi ve hepimizi utandırmasın inşallah... Ben Yüzüğümü tepsimi falan aldım... Yüzükleri Kapalıçarşıdan aldık... Hemen ordan Sultan Hamam a gittik, oradan da yüzük tepsisi, nişan magnetleri için sepet falan seçtik...
Şimdi geriye ayakkabı, çanta ve mekanda son rötuşlar kaldı...
Haydi rastgele bize :)
:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?