• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canımsın daha güzelleri senin olsun inşallahhhhh bugünde sen nişanlanıyorsun inşallah herşey sorunsuz mükemmel bir şekilde gerçekleşir aynı dilekleri bende senin ve müstekbel nişanlın için söylüyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey gönlünüzce olsun resimleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok güzel olmuşsunudr sende :16:

baharperisi bugün sende nişanlanıyorsun rabbim sizinde herşeyi gönlünüze göre versin,allah tamamına erdirsin canım inşallah çok güzel geçiyordur nişanınınız mutluluklar dilerim canım sizede...

bir arkadaş daha vardı sanki bugün nişanlanan :26:

Teşekkür ederim tuticim
Hayatımda geçirdiğim en güzel gün ve geceydi, tüm sevdiklerimle birlikte çılgınlar gibi eğlendik. kıyafet saç ve makyajım tam istediğim gibiydi heralde daha iyisi olamazdı. Fotoları henüz alamadım. bugün halledip yüklicem

canımm saol iyi dileklerin için.nişanımın başlangıcı kötü ama sonu süperdi.nişandan 1 gün önce hastalandım acildeydim tüm gün.nişan sabahıda kalktığımda kötüydüm ama kuaför fotografçı derken biraz unutmuştum keyifsizliğimi nişanlım beni eve bırakıp gittiğinde ateşim 39a çıktı o halimle acile gittik iğnelerle ayakta kaldım.şükür misafirler gelmeden eve döndüm iğnenin etkisiylede hemen toparlandım sorunsuz bir gece geçirdim herşey harikaydı artık alyanslarımız parmağımızda elime bakmadan duramıyorum :)çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inş

canım kıyamam nazarmı değdi ne ? benimde nişandan 1 gün önce babam düştü kolu kırıldı alçılı halde ağrıdan kıvranarak bir köşe oturudu bütün gece babacığım nazar tatlım hep bunlar allah beterinden saklasın benimde nişan günü keyfim yoktu taaki kendimi okuyana kadar sonra nazar boncuğu taktılar elbiseme biraz olsun kendimi daha iyi hissettim inşallah düğünü sorunsuz bir şekilde atlatırsınız canım...hepimiz için geçerli bu... :nazar:geçmişler olsun canım

Teşekkür ederim tuticim
Hayatımda geçirdiğim en güzel gün ve geceydi, tüm sevdiklerimle birlikte çılgınlar gibi eğlendik. kıyafet saç ve makyajım tam istediğim gibiydi heralde daha iyisi olamazdı. Fotoları henüz alamadım. bugün halledip yüklicem

tatlım tekrar hayırlı olsun herşeyin güzel geçmesine sevindim canım biraz dinlen fotolar eline geçince yüklersin canım çok merak ediyorum:16:

bir arkadaş resimlerimi merak ettiğimi sormuş arkadaşım olmayan göremiyor albümümü sanırım :26:

bu arada düğünler ne zaman bayanlar ???

kızlarrrrr tebriklerini ve dualarını esirgemeyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim... :71:

nişana gelince çok güzeldi yıllardır biriktirdiğim kurtlarımı o gün tümden döktüm. :1::1::21:
saçım makyajım herşey istediğim gibiydi tüm sevdiklerim yanımdaydı.
misafirlerimizi nişan yerinden uğurladıktan sonra biz gençlerle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendik :32:
yani haziran ayını bomba gibi bir günle kapattım. ;=)

mutluyum artık canım sevgilimin nişanlısıyım. =) :24:

allah bekleyen isteyen herkese böyle mutluluklar nasip etsin.....:nazar:

birde benle aynı gün nişanlanan arkadaşlarıma ömür boyu mutluluklar dilerim ve allah tamamına erdirsin.... :nazar:

hazirannn ayını nişanlı olarak geride bırakan canlarım allah herkesin gönlüne göre versin, mutluluk ve huzurla düğünlerimizide göstersinnnn.....

<3

kızlaar okudukça ben mutlu oluorum ya hepinize cokk ama cokk mutluk dılıorum rabbım dugununuzu de böyle mustlu mesut geçirmenizi nasip etsin sıra bızde kızlaaarrr son 9gunn

bızımkı de ınsallah bu kadar guzel olur sabırsızlıkla bekliyorummmmm:52::52::52::52::52:

$DSC_0041.jpg $DSC_0047.jpg $DSC_0011.jpg

canımmm çok güzel olmuşsunnnn =) abiyeden hoşlanmam aslında ama maşallah ne güzel olmuş öyleee :52:
Allah tamamına erdirsin inşallh

Amin canım darısı sizlerin başına inşallah. bende pek taşlı şeyleri sevmem o yüzden böyle bir tercih yaptım ama herkes bayıldı.

Haziranda böyle geçti. Nişanlanmayan gelinimiz kalmadıı. :7:
Rabbim düğün günümüze alnımızın akıyla kavuştursun.. (bi an önce..
:17:)
Ben 17sinde nişanlandım sanki uzun zamandır nişanlıyım. Çok farklı bi duygu tarif edemiyorum.:17:
Hep böyle devam eder inşallahhh. :nazar:

Teşekkür ederim tuticim

Albümünü gördüm harika olmuşsunuz.
Allah aşkınızı daim etsin. :16:

kızlarrrrr tebriklerini ve dualarını esirgemeyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim... :71:

nişana gelince çok güzeldi yıllardır biriktirdiğim kurtlarımı o gün tümden döktüm. :1::1::21:
saçım makyajım herşey istediğim gibiydi tüm sevdiklerim yanımdaydı.
misafirlerimizi nişan yerinden uğurladıktan sonra biz gençlerle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendik :32:
yani haziran ayını bomba gibi bir günle kapattım. ;=)

mutluyum artık canım sevgilimin nişanlısıyım. =) :24:

allah bekleyen isteyen herkese böyle mutluluklar nasip etsin.....:nazar:

birde benle aynı gün nişanlanan arkadaşlarıma ömür boyu mutluluklar dilerim ve allah tamamına erdirsin.... :nazar:

hazirannn ayını nişanlı olarak geride bırakan canlarım allah herkesin gönlüne göre versin, mutluluk ve huzurla düğünlerimizide göstersinnnn.....

<3

Aminnn.
Mutluluklar. :nazar:

kızlaar okudukça ben mutlu oluorum ya hepinize cokk ama cokk mutluk dılıorum rabbım dugununuzu de böyle mustlu mesut geçirmenizi nasip etsin sıra bızde kızlaaarrr son 9gunn

bızımkı de ınsallah bu kadar guzel olur sabırsızlıkla bekliyorummmmm:52::52::52::52::52:
Amin canım..
Keşke nişanımdan önce kuruntu yapmasaydım dediğim çok oldu. Emin ol herşey çok güzel olucak. Haftalarca uğraştık kötü olması imkansız. :54:

tuti hayirli olsun insallah dugununde guzel tam istedigin gibi olur...
ozet resimlerini ben goremiyorum kaldirdinmi?
avatarindaki nisanligin mi ? eger oyleyse rengi mukemmelllllllll:16:

saol tatlımmmm darısı tüm bekarların ve isteyenlerin başına inşallah canım...
resimleri kaldırdım tatlım ben ekleyince tekrar bakarsın olurmu ??
avatarımdaki ben değilim tatlım :1: benim nişanlığım lilaydı

bayanlar nişan stresti bitti eeee aranızda düğün tarihini kararlaştıranlar varmıııı ???
biz uzatmak istemiyoruz aralık yada mayıs gibi evlenelim diyoruz...allahın izniyle:16:

Son düzenleme:
Back