• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Merhaba kızlar :)
Bizde haziran' ın 16 da nişanlanmayı planıyoruz.ama nasıl olcak nasıl yapacağız kara vermiyorum.sevgilim evde olsun istiyor, bense sanki evde olursa hiç bişey anlamaz rezil oluruz gibi geliyor.diğer yandan da dısarda bi yerde yapsak gereksiz masraf.bilemiyorumm.bana yardım edin lütfen

Merhaba kızlar :)
Bizde haziran' ın 16 da nişanlanmayı planıyoruz.ama nasıl olcak nasıl yapacağız kara vermiyorum.sevgilim evde olsun istiyor, bense sanki evde olursa hiç bişey anlamaz rezil oluruz gibi geliyor.diğer yandan da dısarda bi yerde yapsak gereksiz masraf.bilemiyorumm.bana yardım edin lütfen

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun...
eğerki nişanı aile içinde çok kalabalık yapmayacaksanız evde yapın ama nişan için çok kalabalık olucaksanız ve eviniz misafirleri ağırlayacak kadar büyük ise evde yapın amaeviniz ufak ve çok kişi çağıracaksanız dışarda yapın derim...
ben dışarda yapacağım ama benim dışarda yapma sebebim çok farklı düğünüm adana'da olacağı çin ve dolayısı ile düğünüme benim tarafımdan herkes gelemez diye eğlenceli,yemekli nişan yapacağız allahın izni ile...sende erkek arkadaşınla bunları göz önüne alarak konuşup anlaşın insanın başına 1 kere gelecek bir şey için açıkcası ben masraftan kaçmadım tabiiki herkesin düşüncesi farklı ama evin büyükse kesinlikle evde güzel bir nişan yapabilirsin...

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun...
eğerki nişanı aile içinde çok kalabalık yapmayacaksanız evde yapın ama nişan için çok kalabalık olucaksanız ve eviniz misafirleri ağırlayacak kadar büyük ise evde yapın amaeviniz ufak ve çok kişi çağıracaksanız dışarda yapın derim...
ben dışarda yapacağım ama benim dışarda yapma sebebim çok farklı düğünüm adana'da olacağı çin ve dolayısı ile düğünüme benim tarafımdan herkes gelemez diye eğlenceli,yemekli nişan yapacağız allahın izni ile...sende erkek arkadaşınla bunları göz önüne alarak konuşup anlaşın insanın başına 1 kere gelecek bir şey için açıkcası ben masraftan kaçmadım tabiiki herkesin düşüncesi farklı ama evin büyükse kesinlikle evde güzel bir nişan yapabilirsin...

Tesekkür ederim canımcım :) evt mantıklı herkesi götüremezsin adana da ki düğünü hem nişan hem düğün gibi olur burda da.biz de aslında aile arasında yapmak istiyoruz.Evimiz çok küçük Değil ama dublex olması biraz düşündüyor hani salona sığmayanlar odalar keske mantıklı ama yukarda olunca cok kopuk olur mu o beni düşündürüyor.ev de yapıp aslında içmeye falan arkadas arasında bi kutlama yapılabilir mi onu da düşünüyorum :46:

bende dua ediyorum:) haziran ayı inşallah benim gibi bekarlar için hayırlı bir ay olur .. en azından bir adım atılır... :) umut fakirin ekmeği işte.. çok istiyorum çok istiyorum.. hayırlısıyla o yüzük parmağıma takılsın aile içi bir söz de yeter.. nişan da gözüm yok:) ALLAHımm benim gibi tüm bekarlara bu yaz ayında bir hayırlı adım nasip et .... çok imreniyorum deli gibi istiyorum... inşallah:)

Tesekkür ederim canımcım :) evt mantıklı herkesi götüremezsin adana da ki düğünü hem nişan hem düğün gibi olur burda da.biz de aslında aile arasında yapmak istiyoruz.Evimiz çok küçük Değil ama dublex olması biraz düşündüyor hani salona sığmayanlar odalar keske mantıklı ama yukarda olunca cok kopuk olur mu o beni düşündürüyor.ev de yapıp aslında içmeye falan arkadas arasında bi kutlama yapılabilir mi onu da düşünüyorum :46:

ben yerinde olsam evde nişanımı yaparım dublex evde olsa nişan için uygun olabilir çok fazla kişi çağırmazsın çooook yakınlarını çağırırsın akşamda gençlerle bir eğlence yaparsınız bu fikirde çok güzel gönlünüzce eğlenirsiniz hem hadi bakalım hayırlısı olsun...nişan içinde bir pasta kuru pasta,çay,meşrubat falan yaparsın ohh miss daha ne olsun ki bende sözümde öyle yapmıştım söz kesildikten sonra zeytinyağlı dolma,mahlepli,susamlı küçük tuzlu kurabiye,gül kurabiye,nişan pastası yaptırmıştım çokda güzel olmuştu...

bende dua ediyorum:) haziran ayı inşallah benim gibi bekarlar için hayırlı bir ay olur .. en azından bir adım atılır... :) umut fakirin ekmeği işte.. çok istiyorum çok istiyorum.. hayırlısıyla o yüzük parmağıma takılsın aile içi bir söz de yeter.. nişan da gözüm yok:) ALLAHımm benim gibi tüm bekarlara bu yaz ayında bir hayırlı adım nasip et .... çok imreniyorum deli gibi istiyorum... inşallah:)

darısı başına canım inşallah kalbinle ettiğin tüm dualar kabul olursa sevdiğine tez zamanda kavuşursun buraya nişan yada söz tarihini yazarsın belki ilerde darısı başına canım:34:

ben de geleyim belki nişanlanırız :D bu kadar kısa süre kala hala belli değil :(

merhaba arkadaşlar üye olalı bir süre oldu ama aranıza yeni katıldım sayılır :16:
öncelikle bu foruma bayılıyorum çünkü aradığım her konu hakkında bi fikre kolayca ulaşabiliyorum. :)

benim hikayeme gelince;
3 mart akşamı 8 yıllık ilişkimizin ilk resmi adımını atıp ailelerimizi tanıştırdık çok farklı bir heycandı
17 mart biz gittik onlara ve
14 nisan akşamı hem istendim hemde söz yüzüğüm takıldı
ben gerçek mi hayal mi derken dün itibariyle 30 HAZİRANA nişanım kesinleşti...
:16::16::12::16::16:

allah bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara kolaylıklar ve mutluluklar versin..

merhaba arkadaşlar üye olalı bir süre oldu ama aranıza yeni katıldım sayılır :16:
öncelikle bu foruma bayılıyorum çünkü aradığım her konu hakkında bi fikre kolayca ulaşabiliyorum. :)

benim hikayeme gelince;
3 mart akşamı 8 yıllık ilişkimizin ilk resmi adımını atıp ailelerimizi tanıştırdık çok farklı bir heycandı
17 mart biz gittik onlara ve
14 nisan akşamı hem istendim hemde söz yüzüğüm takıldı
ben gerçek mi hayal mi derken dün itibariyle 30 HAZİRANA nişanım kesinleşti...
:16::16::12::16::16:

allah bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara kolaylıklar ve mutluluklar versin..

amiiiin canım ...hayırlı olsun tatlım rabbim ağzınızın tadını bozmasın hiç...30 haziran olucaktı benimde fakat istediğim otelde salon tutulduğundan 23 hazirana çektik hazırlıklar başladımı evdemi yoksa dışardamı düşünüyorsun canım nişanı...

bayanlar benimde yarın nişanlık provam var çok heyecanlıyım...:17:

biz bohça alışverişimizi yapıyoruz müstakbel nişanlımla :17:
kıyafetler halloldu,diğer şeyleri alcaz yavaş yavaş kızlar

bu arada ben de 23 Haziran'a çektim..pazar günü dinlesinler gelen misafirler

biz bohça alışverişimizi yapıyoruz müstakbel nişanlımla :17:
kıyafetler halloldu,diğer şeyleri alcaz yavaş yavaş kızlar

bu arada ben de 23 Haziran'a çektim..pazar günü dinlesinler gelen misafirler

ooo hadi bakalım canım biz daha bohçayı almadık sözlüme çünkü nişandan sonra sözlümün evine adana'ya götüreceğiz bohçayı ama sözlüm nişanda bana getirecek sanırım :9: ben sadece saat alıcam bohçası sonra verilicek...23 haziran uğurlu gelir inşallah canım...

Saol canım teşekkür ederim.. seninkiside hayırlı olsunn :21:

teşekkür ederim canım amin saolasın...

amiiiin canım ...hayırlı olsun tatlım rabbim ağzınızın tadını bozmasın hiç...30 haziran olucaktı benimde fakat istediğim otelde salon tutulduğundan 23 hazirana çektik hazırlıklar başladımı evdemi yoksa dışardamı düşünüyorsun canım nişanı...

bayanlar benimde yarın nişanlık provam var çok heyecanlıyım...:17:

amiiiiiinnnn....
hazırlıklar başladı canım dışarda düşünüyoruz deniz kenarında bi yer tuttuk bakalım hatırlısı....
sözlümün takımı falan hazır ama daha ben elbise konusunda karar vermiş değilim :(
heycana gelince şimdilik sakinim ama allah sonumu hayır etsin :)

bu arada bohça konusunda kararsız kaldım ya kaynanamla konuşmuştuk gerek yok diye anlaştık ama küçük birşeyler hazırlasam mı diye düşünmüyor değilim :S

selam kızlar bizde temmuz 14 diye karar verdik şimdilik evde diye düşünüyoruz karşı tarafın kişi sayısının az olmasından dolayı ancak çok abartı bi yer olmassa dısardada yapabiliriz.. nerelerde yapanlar var ve yapacaklar yazarmı lütfennn :))

selam kızlar bizde temmuz 14 diye karar verdik şimdilik evde diye düşünüyoruz karşı tarafın kişi sayısının az olmasından dolayı ancak çok abartı bi yer olmassa dısardada yapabiliriz.. nerelerde yapanlar var ve yapacaklar yazarmı lütfennn :))

selam canım öncelikle hayırlı olsun...
bizde de bizim taraf kalabalık olacak :) 250-300 kişi arası olacağız
dışarda yapacağız deniz kenarında küçük bi yer kiraladık

teşekkürler cnm sanada şimdidin hayırlı olsun... poff insan çok ikilemde kalıo sıkılıo daralıo mekan konusunda...hakkımızda hayırlısı :)) sakıncası yoksa nerede tuttunuz ogrenebılırmıyım..bu arada sanırım adaşız:)

Back