- Konu Sahibi Alice in Wonderland
merhabalar buraya da yazayım :)
24 haziranda nişanlanıyoruz kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar buraya da yazayım :)
hayırlı olsun canım 1 gün arayla nişanlanıyoruz seninle benimde 23 haziranda allah kısmet ederse,nasıl gidiyor hazırlıklar ???
:118::118::118::118:
Bu topiği açmayı düşünüp ertelemiştim sürekliii. Çok seviindimm.
10-15 Haziran arasında kısmetse nişanlanıyoruzz.
Elbisem kafamda az çok şekillendi.
Salonda olucak.
Salonda belli sadece konuşuluup anlaşılıcak.
Davetiyemi seçmek kalıcak herşey ayarlandıktan sonraa
Teşekkür ederim senin için de hayırlı olsun canım..24 haziran diye kararlaştırdık biz ama 23 de olabilir aslında tam net bi tarih değil yani
Henüz hazırlıklara başlamadık çünkü bu pazar ailesi gelecek tanışmaya
Şu tanışmayı halledelim yavaş yavaş alışverişe başlıcaz
Hem benim söz-nişan bi arada evde olacak yakın akraba ve arkadaşlarla
Sen neler yapıyosun?
hayırlı olsun canım sanada bende elbise kolay diye en sona bıraktım ama bırakmaz olaydım beğenemiyordum bir türlü kafamda tasarladım moda evine gittim şuan dikiliyor ama çok zor karar verdim birde mekan bulmakta çok zorluk çektim sonunda uygun tarihtebir yer buldum benim nişanda otelde olucak allah izin verirse...davetiyemi kendim tasarlıyorum grafiker olduğum için
teşekkür ederim canım hayırlısı tarih konusunda sizin içinde bizimde sözümüz kasımda olmuştu bizim şehirler farklı sözlüm adana ben istanbul'dayım söz kesildiydi nişan yapmak istedim ayrıyetten çünkü bizim taraftan herkes adana'ya düğünüme gelemez diye düşündüm bu yüzden dışarda yemekli nişan yapıyorum ama mekan konusunda çok sıkıntı çektim 6 aydır mekan araştırıyordum sonra allaha şükür buldum elbisemde dikiliyor sadece ayakkabı sıkıntım var platformsuz abiye bir ayakkabı arıyorum bulamıyorum kafama göre...
Salonu ne kadara tuttun acaba?
Çok yüksek fiyatlar alıyorum nişan için. :26:
walla canım oteller biraz tuzlu düğün salonlarına göre ben otelin balo salonunu tuttum kişi başı yemekli ücretleri 58 euro dan başlıyor menü farkına göre değişiyor...birde dj ve foto-kamera için anlaşıyorsun falan ben 80-90 kişi için tuttum birde masa sandalye süslemeleri var eklendikçe fiyatlarda çıkıyor
nerde yaşıyorsun canım ??? ona göre yardımcı olayım sana canım mekan konusunda
aaaa sendemi anadoludasın bende istanbul-anadolu yakasındayım o tarafta hemen hemen her yer tutulmuş otellerden bahsediyorum...
otellere bakarkan bir arkadaşım pinhan restaurantı önerdiydi ben gittim görüşmeye beğenmedim...bridge restaurant var çamlıcada balo salonu 1000 kişi falan istiyor...(saçmalık 1000 kişi yok bizim ailede sokaktanmı toplıycam dedim 1000 kişiye tamamlamak için )birde restaurant olarak maltepe sahilde çok hoş yerler var...bir yer daha vardı beykozda bir saniye ona bakıp adını yazacağım unuttum
kuleli yakamoz restaurant var çengelköyde deniz manzaralı hatta denizin dibi ben açıkcası nişanıma çok yakınlarımı çağırıcam sende öyle yap çok yakın akrabalarını,yakın dostlarını çağır güzel nezih bir nişan yaparsın açıkcası dıdımın dıdısını nişanıma çağırmayı düşünmedim ben bu yüzden benim toplam kişi sayısı 80-90 oldu
Allah kolaylıklar versin ikinize de kızlar
düğün tarihiniz ne zaman?
aslında benim düğüne de 1 sene falan var olacak nişandan sonra ama büyük nişan düşünmedim nedense hiç
iyiki de düşünmemişim kimbilir ne kadar masraf yapıyosunuzdur şuan:26:
Allah kolaylıklar versin ikinize de kızlar
düğün tarihiniz ne zaman?
aslında benim düğüne de 1 sene falan var olacak nişandan sonra ama büyük nişan düşünmedim nedense hiç
iyiki de düşünmemişim kimbilir ne kadar masraf yapıyosunuzdur şuan:26:
bak çamlıcada bambi garden restaurant var kır böyle çok hoş bir yer ayrıca yemekli değilde kokteyl prolonge tarzı bir şeyler yaparsan daha uyguna gelir ben aklıma geldikçe yazıcam o kadar çok yer baktım ki...ama acele etmen lazım canım bir an önce tut ki kafan rahat etsin...allah rast getirsin canım...
saol canım çok strestli işler ben çok detaycı olduğum için biraz uğraştırıcı oluyor sözümde bile çok detaya girdim ama herkes çok memnun kalmış...nişan içinde her türlü detayı düşündüm düşünüyorum şuan davetiyemiz için kafa yoruyorum birde konuklara hatıralık birşeyler vericem onu tasarlıyorum falan filan...elbise zaten ayrı dert düşünsenize sözlüm adana'da ben istanbul'dayım sözlüm nişanda giyeceğim takımı alayım dedi bende detaycı olduğum için ben görmeden birşey alamazsın dedim 1 kere olacağı için özen gösteriyorum ayakkabım gözükmeyecek ama ben ayakkabıma bile özen gösteriyorum
bu arada bizim tarih olarak belli değil düğün tarihimiz ama 2012 eylül-ekim gibi düşünüyoruz...masraf olayına gelince maalesef ben bayağ bir masrafa girdim...allah sağlık versin yeterki...
Sözlümün ailesi nişan yapmayalım sözle birlikte yapalım falan dediler düğün tarihini erkene getirmek için.
Bi kere olucak herşey tam olsun istedim.
Baya masraflı tabii.
Strese girdikçe yapmasamıydım bile diyorum ama değicek inşAllah.
Artık düşünmekten işin içinden çıkamıyorum. En sonunda gidicem hepsini tek tek gezip konuşucam aynı gün karar verip tutucam. Düşündükçe detaya iniyorum.. :18:
Çok teşekkür ederim sana.
Benim sözüm çok aceleye geldi. Aklımdakilerin çoğunu yapamadım.
Sadece bayanlara nakışlı erkeklere cep mendili dağıttık.
Nişanda hediye vermek istiyorum bende. Bakalım artık olduğu kadarr.
Pazar günü takım almaya gidicez. D's damatta indirim varmış nisan ayı için. Çok beğenirim modellerini zaten iyi oldu.
Seninle aynı zamanlarda gelin olucaz sanırım. Bende kara kara düşünüyorum haziranda nişan hepsi eylül/ekime kadar nasıl yetişicek diye.
Çok zor çokk. :26:
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
amin canım...yok canım içinde kalmasındansa yap nişanınıda düğününüde evet haklısın nişandan sonra bir kaç ay sonra evlenmek de var işin ucunda bir stresti atlatalım derken hooop düğün stresi saracak bizi ki düğün daha önemli gleinlik falan filan birde ev almak,eşyaları almak falan filan çok işimiz var...
demek damatta indirim var benim sözlümde damat yada sarar istiyor bakalım hangisini beğenirse...bu arada bende mekan bakarken hep netten bakıyordum ama en güzeli canlı gidip görmek çık smylemek gerekirse nette baktığım bazı yerleri gidip gördüğümde şaşkına uğradım nette resimlerini abarttıkça abrtmışlar mekana bir gittim alakası yok bu yüzden en güzeli gezerek görmek...nişanlığını halletmediysen acele et bence benim gibi son dakkaya bırakma mümkünse netten elbise araştırma moda evinde zaten uyduruyorsun kafanda olan modeli...nette görüp beğendiğin modeli yaptırmak içinde güvenemiyorsun birebir aynısı olurmu diye bu yüzden ...benim şuan en büyük sorunum ayakkabı bulamıyorum koca koca platformlu ayakkabı istemiyorum...neyse tatlı telaşlar ama sıkıcı yanlarıda var ...kolay gelsin canım...
dün akşam bize geldiler tanışmaya
ilk resmi adımı atmış olduk böylece..ayrı ayrı ailelerimizle tanışmıştık ama şimdi aileleri tanıştırdık
çok ısındılar birbirlerine,iyi anlaştılar umarım hep böyle gider
damatta indirim var yazmış bi arkadaşımız nisan ayı için..erkek arkadaşım şuan yurtdışında gelsin de nisan bitmeden bi bakalım biz de
pahalı çünkü takımlar çok
dün akşam bize geldiler tanışmaya
ilk resmi adımı atmış olduk böylece..ayrı ayrı ailelerimizle tanışmıştık ama şimdi aileleri tanıştırdık
çok ısındılar birbirlerine,iyi anlaştılar umarım hep böyle gider
damatta indirim var yazmış bi arkadaşımız nisan ayı için..erkek arkadaşım şuan yurtdışında gelsin de nisan bitmeden bi bakalım biz de
pahalı çünkü takımlar çok
Teşekkür ederim canım. Haftaya kadar herşey hallolmuş olucak inşAllah. ayın 15inde nişanlanıyorum. :97::78:
Hayırlı olsun canım.
Allah muhabbetlerini artırsın.
Dün biz baktık ama bedenleri kalmamıştı. Tekrar bakıcaz başka ilçelere. :26: