- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Herkesinki şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Benim de kısmetse 2 Haziran'da nişanım var...
Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)
Canım inşAllah bulursun ilk nişanlanıcak sensin galiba.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. foto çekimi ile anlaştıgınız uygun bir yer var mı ? bende arıyorum da.. davetiye içinde yer bakıyorum ?
Amin canım hakkımızda hayırlısı. Yuvamız için attığımız adımda tökezlemeyiz Allahın izniyle.
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Canım nişan için prof çekim yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. 1500-2000 arası fiyat verdiler. 20 pozluk büyük albüm, 2 aileler için 14 pozluk albüm ve bi cep albümü. Bütün fotoğraflar cd olarak verilecek ve seçtiğim fotoğraflardan müzik eklenerek dvd yapılacak. Görüşeceğim bi bayan var daha uygun. Fotoğraf çekimleride güzel gibi.
Görüştükten sonra daha detaylı yazarım canım. İstanbul içinde her yere geliyor. Mekanı sen seçebiliyorsun yada onun seçeceği mekanlarda çekim yapıyorsunuz.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Kızlar hepiniz içinn hayırlı olsn inşalah,hepinize mutlulklar dilerim bende hazırlık aşamalarımı anlatıyım belki yardımcı olurum.
Benimde 17 haziranda salonda olcak nişanım.Ama ben biraz stresli ve panik oduğum için birçok şeyi hallettim bide ben herşeyi araştırıp yapıorm.
Nişanlığımı seçtim bitek kolları yapılcak,davetiyelerim hazır evde duruyorlar 400 tanesine 100 liraya bastırdım. Bi tek fotoğrafcıyla gidip görüşeceğim ayrıca bhça alışverişine çıkacağım ayy bu işler yorucu ama çok güzel şeylerrr
iklim davetiye 10260 kodu ama çok güzel ben beğendim![]()
Benden 1 gün sonra nişanlanıyorsunnn. Allah yardımcımız olsun.
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Benim daha davetiyeler yok.
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bohça alışverişi beni strese sokuyo kızlar yaa.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ben sözlümle tek gitmek istiyorum ama ailelere ne söylesekte kırılmasalar bilmiyorum.
İkimizinde ailesi için ilk olucak ve çok hevesliler. :26:
Ama onların yanında rahat olamam ki.
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
benim davetiyeler şehir dışına falan gidecek bu yüzden ben acele ettim canım birde lcv olayından dolayı annemi ve kayınvalidemi arayacak gelecek olanlar yada gelmeyecek olanlar ona göre otele kişi sayısını bildiricez bu yüzden 9 hazirana kadar süresi var o yüzden acele ettim ben...kuaförler provadandamı para alıyormuş yuh yani saçmalığın daniskası :S
Anladım tatlım Allah yardımcın olsun.
Aynen öyle. Ben de şaşırdım provalı olunca fiyat artıyo.
Bide gelin olduğunu anlayınca iyice uçuyo fiyatlar.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Duvak tarzı bişey yaptırmıcak olsam gidip öylesine yaptırıyomuş gibi yaptırıcam.
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
canım tanesi 1 tl çok 200 tanesi 200 lira çok vermişsin hayatım ben daha uygun bişi düşünüyorum :S
Ben de nişan için daha uygun bişeyler düşünüyorum. İnternette çok var ama kağıt kalitesi düşüktür diye görmeden alamam. Anadolu yakasında uygun bi yer bulursam yazarım. Araştırmaya çıkıcam 1 hafta içinde.
nişanınız nerede olucak bayanlarrr???![]()
Salonda olucak
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
hayırlı olsun canım benim düğün adanada olacağı için benim tarafımdan herkes gelemez diye kendi ait olduğum yerde yani istanbulda nişan yapayım dedik ailemle bizde allah izin verirse eylül-ekim gibi evlenelim diyoruz...bakalım kısmet![]()
Biz de eylül- ekim düşünüyoruz bakalım nasıl yetişicek.
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)